Ahojte, viem ze je tu vela podobnych tém, lenze tie su uz staré a tak chcem znovu zistiť či naozaj tento liek stojí zato, či reálne pomaha lebo cena je vysoka ale na druhej strane pre tehotenstvo spravím všetko.
Su dva typu inofolicu a teda chcem vediet ktoré z toho užívate ci obyčajný alebo combi? Pripadne hodte foto...vie mi niekto povedat ako dlho sa ma užívať? A v akom množstve vody sa ma zarábať? Ja som zacala dnes uzivat prvy krat, momentálne mam menzes 2DC tak som zvedava na konci cyklu, ja som taka ze uverim všetkému a potom som len zbytocne sklamana tak preto sa aj pytam popredu ci vam to naozaj pomohlo 🙂☺️
@hrasocek12 cize ja ked nemam nadvahu a ani zavazny problem tak mam pit obycajny?
Ja som uzivala obycajny Inofolic, jeden sacok rano a jeden vecer asi v 2dcl vody. Zacala som v prvy den menstruacie a dalsia uz neprisla 🙂 momentalne som v 18tt. Stacilo jedno balenie 🙂
@lienka_9 no malo by sa 🙂 ale viem ze niektorym babam sa dava pit aj ten pre baby s nadvahou 🙂 mne ten obycajny nepomahal a vyhodila som zanho riadne vela penazi za 3roky 😒 az nakoniec vznikol tento inofolic combi pre baby s nadvahou a pcos a ten som aj citila ze nieco beriem 🙂 ale tak stale su to len vitaminy 🤗 cize si myslim ze kebyze beries aj ten combi tak ti to nijak neublizi 🤗 ja som brala 2xdenne 1tbl 🙂
Ja som vypila len pol balenia.....🙂 a sa podarilo.... no predtym som brala 2 mesiace v tabletkach inozitol+chitin, aspon tak nejako sa to volalo tusim
Ja som brala s PCO obyčajný inofolic niekoľko mesiacov, cyklus sa mi upravil a to som po vysadeni HAK nemala cyklus asi 11 mesiacov. Asi dvakrát v jednom mesiaci sme si nedali pozor a zrazu som nečakane zistila, že som tehotná. Ťažke ja inofolic každému odporúčam. Žiadne iné hormóny som nebrala, cvičila som a zdravšie sa stravovala, inak ozaj nič špeci som nerobila
@hrasocek12 uvidíme po mesiaci co to spravi a potom mozno zacnem pit aj ten druhy,ja este som zacala pred 2 tyzdnami pit aj alchemilku
@hrasocek12 Ahoj 😉 tiež beriem inofolic comby a k tomu ginex chcem sa ťa opýtať či ti s inofolicu meškala ms ... A za koľko si otehotnela
@lienka_9 urcite vyskusaj prv obycajny a hlavne bud pozitivne naladena ze dalsia ms uz nepride 🤗 vela robi aj psychika 🤗 drzim ti velmi prsteky 😊 inak ja som jedla aj ananas a kalerab a raz za tyzden si dala deco vinka cerveneho 🙂 to mi tu baby radili takze skus aj nieco take 😊
@hrasocek12 ďakujem za radu, my sa snažíme od októbra19 a zatiaľ nič
@julka97646 umna to je ine ja nemavam ms bez liekov, ja mam diagnozu kde mam pcos, vajecniky mam obalene akoby keramickym povlakom neprebije sa tam spermia vobec, a ani ovulaciu som nemala.. A moj manzel mal velmi zly spermiogram..preto sme skoncili na ivf lebo sme ani po vyse 7mich rokoch nemohli mat babo.. U mna prirodzene babo by sa nedalo mat kvoli vajecnikom a tomu povlaku na nom.. Prve ivf nevyslo a pri druhom som brala inofolic combi a jedla ananas a stravovala sa lepsie a embrya boli velmi kvalitne a aj vajicka 😊 hned prve embryo sa ujalo a inofolic combi som brala az do polky druheho mesiaca tehotenstva 🙂 cize neviem ako je to u klasickych zien co nemaju problemy 😊 len pisem ze ja som citila ze mne pomohol a aj videla kedze nikdy som take dobre vajicka nemala az z neho 🙂 a to bola sanca otehotniet u mna miziva 🙂 takze nevzdavajte sa a bojujte to malinke niekde je a caka len na vas ❤️ a preventivne dajte aj muzovi viac bielkovin jest, nech sa zdravsie stravuje a pit kotvicnik caj alebo macu peruansku mojmu to krasne zlepsilo spermiogram 🙂 lebo spermie nemaju rovnaku kvalitu kazdy mesiac, jeden mesiac moze mat super kvalitu ked pojde na test ale druhy mat nemusi 😏 moj chodil kazdy mesiac a tam sme to videli 😏 velmi zalezi od toho ako sa aj muz stravuje 🙂
@lienka_9 rok sme si nedavali pozor ale plodne dni som nesledovala, proste ked babo bude tak bude ked este ne tak ne. Po roku som si povedala ze uz je to asi dlho ( hoci sme sa extra nesnazili ) tak som si povedala ze pojdem k lekarovi ze ci je vsetko ok. Nastastie som tam prisla tesne pred ovulaciou, lekar mi povedal kedy mame mat sex a podarilo sa 🙂
@lienka_9 neboj ono to pride len hlavne mysli pozitivne 🙂 ja viem ake je sa to snazit my sme skusali 4roky u gynka a potom sme pochopili ze u nas sanca prirodzene nie je a sli sme do centra, snazila som sa celkovo cez 7rokov a vyslo az druhe ivf 🙂 takze ak to vyslo mne a sanca bola velmi miziva vyjde to kazdej babe ktora po tom tuzi ❤️ sme bojovnicky ❤️ drzim ti prsteky a ten inofolic je dobry vitamin 🙂 ked pomohol zlepsit mne kvalitu vajicok a embrya boli take ake som nikdy nevidela u mna tak vam pomoze tiez urcite 🤗
@hrasocek12 ďakujem, ja mam este ten problém ze neviem kedy mam ovulaciu, mam aj teplomer na BT ale neviem absolútne ako si to z tych teplôt vypocitat, ja si len myslim kedy mam ovu a to vtedy ked ma pobolieva podbrusko a mam biely vytok a ked si spravim ovu testy tak tie mi ukazu ze nemam ovu 😐 takze nam oslava len sa stale snazit, muz uz ma normalne z toho fobiu lebo ho uhanam pomaly kazdy vecer aby sme trafili ovu a uz to nerobi z radostou 😣 a ani sa mu nechce a niekedy ma problem ze sa neviem dostat do cieľa 🤔
@lienka_9 Ahoj, mne osobne Inofolic k otehotneniu nepomohol. Užívala som ho niekoľko mesiacov, keď sme sa začali snažiť po potrate a po cca pol roku som ho vysadila. Otehotnela som o cca ďalší polrok, vtedy som brala už len kys listovú a poctivo pila alchemilku od 1DC po ovu. Partner bral Zinkosel.
Každopádne poznám viac báb, ktorým Inofolic pomohol, takže za skúšku min na par mesiacov určite stojí 🙂 Len doplním, že ja mám miernu nadváhu a užívala som Inofolic combi v tabletkách. Bola som tak hrane podľa váhy, či užívať obyčajný, či combi a nakoniec som sa rozhodla pre combi 🙂
Držím palce 😉
@lienka_9 hm hlavne si milovanie treba uzivat 🤗 neuhanaj ho lebo nebude po babanku tuzit a budete v strese obaja 🤗 neviem ja som nikdy ovu neriesila takze v tom ti neporadim 😐 a ani bazalnu teplotu som si nikdy nemerala ale su tu baby ktore to riesia stale 😐 ak nemas vazny nejaky zdravotny problem ono sa babo urcite podari 😊 len hlavne nebud v strese uzivajte si s manzelom ze ste spolu a lubte sa ❤️ nema zmysel sa hadat preto alebo sa milovat len so snahou mat dieta 😣 ja viem ze tuzba po babanku je velka 🙂 my sme s manzelom za celych 9rokov co sme spolu ani raz nepouzili ziadnu ochranu a nic 😣
Ja som brala inofolic pár mesiacov a momentálne som v 21tt, otehotnela som po 4 mesiacoch snaženia, z toho jeden cely mesiac som nemala ani MS čiže sa dá povedať ze po 3, nakoľko ani ovulácia neprebehla. Netreba sa snažiť každý deň to je zbytočný stres pre obidvoch, my sme to skúšali 2-4krat za týždeň a podarilo sa a tiež som nevedela kedy mam ovuláciu a ani som si ju nemerala, len sme išli na to 🙂 brala som inofolic combi kvôli tomu, že mám PCO, nadváhu som nemala. Držím palce nech sa podarí!
Ahojte ja som brala obyčajný inofolic nepomohol teraz som dobráka inofolic combi a dnes som dostala mrchu domčekmi sklamaná...veď to poznáte keď chcete a snažíte sa a príde ..som 9mesiacov po potrate už sme si s manželom mysleli že už není nádej na bábo ale po 6rokoch snaženia to prišlo brala som pred tým femibion 1....a ochranu nepoužívame od nášho 2,,rande,,hmm a všetci okolo mňa len oznamujú že budú mať bábo a ja čo som vždy ako prvá túžila tak koľko rokov nič 😣
@trinity246 aj mas nejaký problém ci vyšetrenia sú v poriadku?
@lienka_9 vyšetrenia mám v poriadku mala som gynekologickú ktorá má v ,,mladom,,veku zanedbala tak som prešla k lekárovi a on mi dal všetko do poriadku mávala som samu baktériu, zápal musela som ísť určený na prefuk vaječníkov a potom o 2roky som zostala tehotná...ale v 3 mesiaci som potratila ... A už je to 9 mesiacov a stále nič 😣 viem že človek nemôže nato myslieť ale to sa niekedy nedá a nájme keď je v očakávaní že nepríde mrcha a vtom príde.
@lienka_9 ja som vybrala 3 balenia a nic....
Ahojte baby no čo ako to vyzerá? Máte niečo nové?
@julka97646 ja beriem ten inofolic 4ty deň a boli ma brucho a naduva ma, neviem ci je to z toho 😐
@lienka_9 tiež ho užívam ale mne s toho neni nič 🙄 tiež užívam ginex
@julka97646 neviem ci to tak ma byt, ale aspon viem ze sa nieco deje
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lienka_9 combi je pre zeny s nadvahou a so syndromom pcos, obycajny je pre zeny ktore nemaju vaznejsi problem ☺️ avsak obe su len vitaminy je dobre ich brat ale niektore baby ich beru velmi dlho a aj tak nic a druhym naopak pomohlo ☺️takze je to individualne ☺️ ja som nemala ms od 15tich inak ako s vyvolavackami a tabletkami lebo mam pcos a aj nadvahu mne dali pred ivf inofolic combi a zlepsila sa mi kvalita vajicok tym padom boli aj embryjka lepsie a dostala som druhykrat sama ms po 12tich rokoch vdaka inofolicu combi no dalsi mesiac uz len bolesti a nic neprislo 😐 inofolic combi su tabletky a tie som zapijala ☺️