umelinky, raketky, mame novu temicku 😵 😵 😵
myslela som, ze by sa zislo oprasit nasu staru temu, kde sa to vsetko zacalo, aby sme sa zase zisli a dotiahli to do uspesneho konca 😉 par adeptiek na // zo starej party sa uz crta 😉
takze dufam, ze ste nezabudli na stare dobre tradicie - do pasov si piseme aktualne info a inak stresujeme, bojime sa, tesime sa spolocne 😅 😅 😅
takze zulka, pecka, takynka, diorka, zuzla, nejdem vas vsetky menovat, je nas kopec...
plus cakame tehulky a maminky aby na nas chodili prskat virusy
a vitame aj nove pokrocile snazilky a aj tie nepokrocile 😉
leni, tak ja za maminky prskám bábätkovské vírusiky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
všetkým veeeeeeeeeeeeeeľa šťastíčka a hlavne pozitívne správičky... mám moc rada všetky raketky, umelinky a pod.. a moc držím palce - až ma z toho kŕče chytajú 😀 😀 😀
Baby neviem ci si mna pamatate, ale ja vas podaktore hej Takynka, Diorka, Lenka... 😉 Verim, ze v tejto temicke sa to bude hemzit samymi tehulkami a podari sa vam to ako aj mne po 4 rokoch 😉 Z celeho srdiecka vam to prajem a na zaciatok par tehu vyrusikov T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂
T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂
T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂
kocky ja pridavam tehulkovske 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 dufam ze zaberu 😀
ahojte 🙂
posielam vsetkym snz virusiky 😵 😵 😵 😵 😵
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
nech vam vsetkym tato tema prinesie stastie a hlavne zdrave babenko do bruska 😵 😵 😵
vsetkym drzim palce 🙂
zlaticka dakujeme 😵 😵 😵 musite chodit casto, lebo vas fakt rady vidime vsetky 😵 😵 😵
mici - pamatam, gratulujeeeem, to je vyborne, ze dalsia pokrocilka je tehuuuu 😵 😵 😵
ahojki leni 😀 takze tu ostavame ako inventar ???
lenka dakujem 😉 verim, ze ma budete nasledovat 🙂 😉
Jeeeeeej Lauritka uz som ta davno "nevidela" 🙂
tak už je tu ďalšie inventárne číslo 😀
Ahojtee 😵
mici ja som stale tu, ale v mojich "rodnych " grafoch 😀 ... kedze teraz sa zase snazime prirodzene 😉
Lauritka aha jasne, takze prirodzene? Drzim palce aj nam to nakoniec po 2. neuspesnych IVF vyslo prirodzene 🙂 a nikto to ani nepredpokladal a vidis 😉
no ved 🙂 😉 uvidime po laparke...
Lauri ahoj, kedy ideš na laparku? Teda ak sa nezadarí teraz 😉
ahojki 2.marca--- 🙂
lauri, ahoj 🙂
a mozno ani nebude laparka potrebna... 🤐 stale pozeram tvoje grafy a vzdy vyzeraju tak nadejne..... kedy testujes? 😉
dievcence, tiez sa pripajam a silno drzim paste, aby ste sa uz konecne dockali svojho stastia 😵 😵 😵
katy ved prave to je ta tragedia, vyzeraju krasne a potom prdlajz 🙄 skusim asi pozajtra? 🙂 nemam doma nic, tak ma nesvrbia ruky 😅
ďalšie inventárne číslo sa zaradzuje do poradia 😀 😀
Baby ani neviete ako vás rada opäť vidím takto po kope 😀 😵 😵
Caute...partacky;)... thuj thuj.. aj my dokojime a ideme na vec 😵 .....asi softikom .....mangel vravi chcelo by to evu 😉 ... tak sa drzke a coskore// a aby sa zalozila dalsia nova temicka uz s inym nazvom... paa
Ahojte babule. Tak ja sa pridávam k tým, ktoré vás chcú poriadne nakaziť tehu vírusmi, takže prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsk, prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsk, prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsk na vás. 😀 😀 😀
😀 dakujeme a tisko sa modlime, aby sme uz boli tam kde vy 😉
Tanitka, tak ty budeš k nám zase patriť? Teda my už budeme tehulky a budeme ťa oprskávať 😵
tanitta tak vy uz chcete druhe ??? 😅 klobuk dole. takze si to materstvo zrejme velmi uzivas 😀
Táni neboj bude aj Eva 🙂 Ak sa raz zadarilo, určite sa zadarí znova - myslím, že už budeš vo väčšej psychickej pohode a pôjde to ľahšie.
Lauritka a ty ešte nemáš laparku za sebou? Ja som si myslela, že už si dávno po.
zuzla nanestastie som mala nejaky zapal, takze ma nemohli zobrat a zase som sa musela preliecit a objednat a u nas v Saci-KE sa caka hrozne dlho, asi preto, ze je to sukromna nemocnica a kazdy sa trepe tam 😅
chodim tam za jednym znamym lekarom, on ma bude aj "robit", tak mi zatial nasadil clostyl, mala som dva pekne foliky , takze sme skusali, este mam potom jeden skusobny cyklus pred laparkou, no a potom uvidime, ci sa nieco zisti. aj ked on ma osobne zo mna pocit, ze ja som uplne v poriadku. stale mi apeluje na partnerove fajcenie 😖 ze to velmi negativne posobi na spermie... tak uz neviem...
Lenka 20 ahoojcek , som rada ze Ta tu vidim a drzim Ti silno palce aby to Tebe a aj ostatnym tu vyslo 🙂 Zasluzite si to 😉
Tak vela stastia vsetkym......... 🙂 🙂 🙂
ahojte raketky, snazilky, buduce maminy a uz maminy 🙂 . Dufam, ze este na mna pamatate 😉 Dlho predlho som s vami "nekonikovala", ale tie podstatne veci mi neusli, pretoze som tu stale po vas poskulovala 😅 , takze som v obraze co a ako.
Strasne sa tesim z vasich uspechov...... tolko novych tehuliek... a samozrejme maminiek.
My sme tiez este stale snazivi 😉 , hoci rok sme mali uplnu pauzu. Ale tento rok ideme opat do toho skusit stastie, podali sme si tretiu ziadost, tak uvidime......
boze baby, splnil sa mi sen - zase sme vsetky pokope, bude sa nam vsetkym spolu lepsie snazit, tentokrat prisamvacku to dotiahneme do uspesneho konca!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵
pecka zlaticko ahoooooj, lauritka - teba som tu uz tiez davno nevidela...som rada ked sa tak pozeram na vase pasy, ze velka vacsina uz je tehu alebo uz dokonca maminky - vsak tani 😉 takze kedze nas tu zostalo uz len par, tak to musime chytro napravit...
pecka - moju ziadost nakoniec nebolo treba pisat nanovo,krajko mi kazal vybrat lieky uz v januari a neskorsiu realizaciu IVF zvali na poradovnik... tebe ju uz aj schvalili, ci este cakas? inak - asi ta potesim - lieky isli paradne dole s cenami, kupila som gonal za cca 12000 namiesto 15 pred 2 rokmi...aspon nieco...
Peckááááá, tolko sme sa ťa naspomínali 😵 . Pocujete, ja neviem co sa deje, dnes je zvlastny den, ozyvaju sa ludia co som ich sto rokov nevidela, nepocula 🙂
zulka mas uzastne heslo s tymto heslom sa musi uspech dostavit. vsetkym vam drzim palce. 🙂
aj my sme svojim sposobom pokrocily len zatial sme sa snazili prirode podat sami ruku, ale zial nam po styroch rokoch neuspesneho snazenia priroda odkazuje: "este jednu ruku potrebujem a to to lekarsku" takze dufame, ze zacneme v marci uspesne stimulovat a nasledne uspesne tehulkovat.
ps. ale kedze mam vase temu nastudovanu "bezime ivf maraton ... v cieli miminko " myslim, ze mam uz o ivf trochu prehlad 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
babyyyy, tak kde ste??? podte sem od tehuliek 🙂 🙂