Dá sa zistiť tehotenstvo aj LH ovulačným testom?

iwuskapoh
3. máj 2020

Ahojte baby ešte som neskúšala ovulcny test mešká mi ms už 3 dní skúšala som ovulacnym testom a vyšiel pozitívny...

giuli
3. máj 2020

Ano,ovul.test moze poukazat na mozne tehotenstvo skor, ako teh .test...no nie je podmienkou....,ale velka sanca tam je....nezostava ti nic ,iba spravit teh.test....drzim palce,podla mma tam // budu.....
Ak sa da,hod sem ten ov.test...

jaskolka
3. máj 2020

Tak je to teoreticky možné, aj keď radšej použiť normálne tehotenský potom. Ale zvykne byt silne pozitívny ovulačny test v tehotenstve. Aspoň u mňa tak bolo

elly23
3. máj 2020

Áno dá sa. Ja som tak zistila

julsh123
3. máj 2020

@iwuskapoh áno dá sa 😁

iwuskapoh
autor
3. máj 2020

Neje tam AS taká silná čiarka mešká mi 3 dní ms tak neviem

lennyka17
3. máj 2020

Urcite dá. Skúšala som to, či funguje. Toto je môj ovulacny test presne keď mi 3 dní meskala ms 🙂 nikdy som nemala taky pozitívny, ani cez ovuláciu 😂

iwuskapoh
autor
3. máj 2020

Tak že môžem byť tehotná ? Zajtra skúsim tehotenský

hennyinnsbruck
3. máj 2020

@iwuskapoh urob tehotensky test a uvidis.tvoj ovulacny je negativny. V tehotenstve by mal byť ako u
@jaskolka. Takže ťažko povedať. Zajtra budeš múdrejšia.

elenita
3. máj 2020

@iwuskapoh Ahoj, presne som Ti sla pisat, ze Tvoj ovulacny test je negat ... tu druhu ciarku tam budes mat vzdy, podstatna je jej intenzita.

elly23
3. máj 2020

@iwuskapoh Taka čiarka úplne stačí a je dosť silná. Mne ukázalo takto tehu, takže kúpiť tehu test. Ale s veľkou pravdepodobnosťou si tehu. Ped ms nemá byť žiadna čiarka lh

iwuskapoh
autor
3. máj 2020

@elenita aha tak že nesom :( tak že mám chápať že tu čiarku by som mala vždy aha
Lebo som ešte nerobila ovulacne testy :/ ďakujem

elly23
3. máj 2020

@iwuskapoh s veľkou pravdepodobnosťou si

elly23
3. máj 2020

@iwuskapoh pred MS už nie je žiadna čiarka, nie je roavda, že je tam vzd

iwuskapoh
autor
3. máj 2020

@elly23 však aj ja hovorím tesne po ms by mi neukázalo asi nič že? lebo som ešte takýto test nerobila mešká mi 3 dní

elly23
3. máj 2020

@iwuskapoh čiarka pred MS vôbec nie je, ja som tie testy robila. A navyše čiarka sa mi zdá dosť silná. Ale ja myslím, že si tehu. Treba urobiť test, ale citlivejší asi, lebo na tehotenskom tipujem ešte ducha

iwuskapoh
autor
3. máj 2020

@elly23 zajtra skúsim 🙂 ďakujem

elly23
3. máj 2020

@iwuskapoh Daj potom vedieť, som zvedavá 😊😁

iwuskapoh
autor
3. máj 2020

@elly23 jasnééé 🙂 (y)

iwuskapoh
autor
3. máj 2020

@elly23 ahoj robila som si terás test nemohla som vidrzat čo povieš vidíš tam ducha ?😁😁

giuli
3. máj 2020

@iwuskapoh ano vidno....skus odfotit na svetle..

iwuskapoh
autor
3. máj 2020

@giuli velmy slabulinka

elly23
3. máj 2020

@iwuskapoh áno vidim

elly23
3. máj 2020

Jasne tehu podľa mňa, držím palce, nech sa udrží ❤️

iwuskapoh
autor
3. máj 2020

@elly23 ďakujem dúfam že som :*

giuli
3. máj 2020

@iwuskapoh ale ju vidno...skus pozajtra....kazde 2- 3dni sa hcg zdvojnasobuje,uz by mala byt zretelnejsia ,ak tehotenstvo napreduje spravne...drzim ✊

magdalena807
4. máj 2020

@iwuskapoh ahoj.. Robila si test aj dnes?

iwuskapoh
autor
6. máj 2020
magdalena807
6. máj 2020

@iwuskapoh jeeeej gratulujem ti🥰👏 teším sa s tebou 🙂 verila som, že ho budeš mať pozitívny 🙂
Aký to máš test? A

elly23
6. máj 2020

@iwuskapoh no vidíš, vravela som, že jasne tehu blahoželám 😉

iwuskapoh
autor
6. máj 2020

@magdalena807 Ďakujem pekneee 🙂 som šokovaná nemôžem tomu uveriť keď že sme sa snažili 3r a gynekológ hovoril že prirodzenou cestou neotehotniem len s umelým oplodnením 🙂 test je livsane..Dakujemmm

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre