Ahojte ,čo Vám pomohlo aby ste mali ovulaciu ? A našla si 2 čiarky na ovulačnom teste ,za každú radu Ďakujem. Brala som inofolic, nosifol combi .
@bublinka1426 narušený cyklus nemám mám ho pravidelne ,len na ovulačnych testoch nemám nikdy dva čiarky takže mám asi anovulacne cykly.
@lienkara ani ja som nikdy nemala a ovulovala som. Radšej meraj bazalnu teplotu a objednaj sa na folikulometriu.
gynex
@lienkara pozor na gynex. Mne pri endometrióze uškodil.
@lienkara aj mne veru gynex... chodila som na folikulometriu, kde mi boli zistene anovulacne cykly...mesiac uzivania a hned mi "nabehla"...ale..testy som tiez nikdy ani potom nemala uplne pozitivne (mozno som len presvihla cas)... ale ovulaciu som mala.potvrdenu doktorom a koniec koncov som potom aj ostala tehotna, takze isto prebehla 🙂
Mne vychádzajú testy lepšie okolo 20/22:00.
Ale už to vidím aj podľa hlienu.
@medda_beda robím aj ráno aj večer tak okolo 21:00 niekedy aj neskôr a zatiaľ nič ...
@lienkara jediná istota je folikulometria. Fakt sa zbytočne trápiš, takto budeš vedieť na čom si a Dr. môže potom pomôcť.
@lienkara A hlien si si všimla či máš? Mne teraz vyšli slabšie testy, takéto.Ale včera mi vyšiel digitálny pozitívny a aj hlien som mala aj mierne bolesti.
Minuloročné testy boli intenzívnejšie tak možno záleží aj od značky.
Ja už mám folikulometriu urobenú takže viem, že ovulujem.
A ovuláciu mávam okolo 10 až 20DC.
@lienkara mne pomahal ten ovulacny hlien.
@medda_beda áno hlien mávam ja som zasa tohto mesiaca mala oveľa slabšie testy záleží aj od značky ,niektoré značky som mala takú slabulinku .. druhu čiarku..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tak ovula bezne prejde bez toho aby si sa snazila
ak nemas naruseny cyklus