Čo vám pomohlo, aby ste mali ovuláciu?

lienkara
3. mar 2024

Ahojte ,čo Vám pomohlo aby ste mali ovulaciu ? A našla si 2 čiarky na ovulačnom teste ,za každú radu Ďakujem. Brala som inofolic, nosifol combi .

bublinka1426
3. mar 2024

tak ovula bezne prejde bez toho aby si sa snazila
ak nemas naruseny cyklus

lienkara
autor
3. mar 2024

@bublinka1426 narušený cyklus nemám mám ho pravidelne ,len na ovulačnych testoch nemám nikdy dva čiarky takže mám asi anovulacne cykly.

michaela329
3. mar 2024

@lienkara ani ja som nikdy nemala a ovulovala som. Radšej meraj bazalnu teplotu a objednaj sa na folikulometriu.

ilene22
3. mar 2024

@lienkara ak to nejdes riesit hned u gynekologa, mozno by som skusila merat bazalnu teplotu. je mozne, ze testom nezachytis ovulaciu.

wishes
3. mar 2024

gynex

lienkara
autor
3. mar 2024

@wishes vám pomohol gynex? Aké ste mala dávkovanie ?

michaela329
3. mar 2024

@lienkara pozor na gynex. Mne pri endometrióze uškodil.

zuzkacik4
3. mar 2024

@lienkara aj mne veru gynex... chodila som na folikulometriu, kde mi boli zistene anovulacne cykly...mesiac uzivania a hned mi "nabehla"...ale..testy som tiez nikdy ani potom nemala uplne pozitivne (mozno som len presvihla cas)... ale ovulaciu som mala.potvrdenu doktorom a koniec koncov som potom aj ostala tehotna, takze isto prebehla 🙂

lienkara
autor
3. mar 2024

@zuzkacik4 aké ste mali dávkovanie ?

wishes
3. mar 2024

@lienkara davkovanie som mala klasicke ako odporuca vyrobca, uz si presne nepamatam…. ale uzivala som 3 tyzdne a 1 tyzden pauza a partner tak isto 🙂

wishes
3. mar 2024

@lienkara hlavne odporucam zacat s najnizsou davkou kvapiek a pomaly pridavat, lebo nas oboch boleli hlavy z toho na zaciatku 😂

lienkara
autor
3. mar 2024

@wishes aha no dobre ďakujem pekne za info .

medda_beda
3. mar 2024

Mne vychádzajú testy lepšie okolo 20/22:00.
Ale už to vidím aj podľa hlienu.

lienkara
autor
3. mar 2024

@medda_beda robím aj ráno aj večer tak okolo 21:00 niekedy aj neskôr a zatiaľ nič ...

michaela329
3. mar 2024

@lienkara jediná istota je folikulometria. Fakt sa zbytočne trápiš, takto budeš vedieť na čom si a Dr. môže potom pomôcť.

heln
3. mar 2024

@lienkara pred 12 rokmi som tiez hladala rady, a tu na mk som sa docitala, ze pred sexom si treba poriadne poskakat, ze sa uvolni vajicko. neviem ci je to realne, otehotnela som uplne vazne po hodine zumby. 😀

medda_beda
3. mar 2024

@lienkara A hlien si si všimla či máš? Mne teraz vyšli slabšie testy, takéto.Ale včera mi vyšiel digitálny pozitívny a aj hlien som mala aj mierne bolesti.
Minuloročné testy boli intenzívnejšie tak možno záleží aj od značky.
Ja už mám folikulometriu urobenú takže viem, že ovulujem.

A ovuláciu mávam okolo 10 až 20DC.

bublinka1426
3. mar 2024

@lienkara mne pomahal ten ovulacny hlien.

lienkara
autor
3. mar 2024

@medda_beda áno hlien mávam ja som zasa tohto mesiaca mala oveľa slabšie testy záleží aj od značky ,niektoré značky som mala takú slabulinku .. druhu čiarku..

sofia1979
4. mar 2024

@lienkara pozoruj si hlien ak ho máš a vtedy rob aj ovu test alebo ráno meraj teplotu

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre