Ahojte bambulky chcem sa spýtať môžem 4 dní po,, oplodnení,,snažili sme sa cez plodné dni cítiť nejaké príznaky uhniezdovania? Mam vystupene bradavky taktiež omnoho citlivejšie a občasne ako keby bolesti pichanie tam dole za všetky odpovede pripadne skúsenosti ďakujem 😊
@natalindaaaaa pýtam sa pretože pociťujem tlaky v bruchu 😊tak ci to môže byt náznak... Dnes je to 5 deň
@klea1993 niektore citia tlak, alebo pichanie. Ja som necitila nic, alebo som to nevnimala.. Drzim velmi palce ❤️
@natalindaaaaa
@klea1993 ja som bola v máji na ivf a skutočne vývoj trvá 5-6 dní až potom sa uhniezdi 🙂
@natalindaaaaa ďakujem 😊
Od včera som taktiež zbadala výraznejšie žilky na prsiach neviem co aj to je spojené s PMS alebo.. No uvidím 🙈
Môže 🙂 ja som cítila 3 dni po OP a vedela som že som tehu, skrátka som to cítila ☺️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@klea1993 4 dní je moc skoro..len 5:dní trvá vývoj embrya do určitej fázy, potom sa začne uhniezdovat v maternici a následne po uhniezdeni začne produkovať hcg..🙂