Cítiť príznaky uhniezďovania ?

klea1993
3. dec 2019

Ahojte bambulky chcem sa spýtať môžem 4 dní po,, oplodnení,,snažili sme sa cez plodné dni cítiť nejaké príznaky uhniezdovania? Mam vystupene bradavky taktiež omnoho citlivejšie a občasne ako keby bolesti pichanie tam dole za všetky odpovede pripadne skúsenosti ďakujem 😊

yvy143
4. dec 2019

@klea1993 4 dní je moc skoro..len 5:dní trvá vývoj embrya do určitej fázy, potom sa začne uhniezdovat v maternici a následne po uhniezdeni začne produkovať hcg..🙂

natalindaaaaa
4. dec 2019

Ja som mala pokles teploty, ktory v niektorych pripadoch znamena uhniezdenie uz 3dpo... A som tehotna.. Tazko povedat, ale tiez som citala ze priblizne az od 6dpo

klea1993
autor
4. dec 2019

@natalindaaaaa pýtam sa pretože pociťujem tlaky v bruchu 😊tak ci to môže byt náznak... Dnes je to 5 deň

natalindaaaaa
4. dec 2019

@klea1993 niektore citia tlak, alebo pichanie. Ja som necitila nic, alebo som to nevnimala.. Drzim velmi palce ❤️

yvy143
4. dec 2019

@natalindaaaaa
@klea1993 ja som bola v máji na ivf a skutočne vývoj trvá 5-6 dní až potom sa uhniezdi 🙂

klea1993
autor
4. dec 2019

@natalindaaaaa ďakujem 😊

deean
15. dec 2019

@klea1993 ako si dopadla?

klea1993
autor
15. dec 2019

@deean dnes očakávam MS tak uvidíme.. Prsia mam nejaké zväčšené pobolieva ma na jednom potom na druhom boku dnes som zas cítila nejaké pichnutie na boku až mnou trhlo 🙈včera opäť hrozný vlci hlad dnes pravý opak nič my nechuti... Tak uvidíme 😉 dúfam ze sa za darilo

klea1993
autor
15. dec 2019

Od včera som taktiež zbadala výraznejšie žilky na prsiach neviem co aj to je spojené s PMS alebo.. No uvidím 🙈

sunny_g
12. jan 2020

Môže 🙂 ja som cítila 3 dni po OP a vedela som že som tehu, skrátka som to cítila ☺️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre