Ahojte žienky!
Chcem sa vás opýtať ako dlho ste sa snažili o bábätko a či je normálne, že my s priateľom sa snažíme poctivo 😅 už štvrtý mesiac a zatiaľ nič....... Začína mi z toho byť smutno.... čím ďalej tým viac.... ☹
luluka, kazdy par je iny a aj tie casy su ine...ja som prvykrat otehotnela hned na svadbe a druhykrat pri jedinom nechranenom styku od porodu...ale su baby, ktore sa snazia mesiace a su aj take ktore sa snazia roky. Takze treba len skusat a skusat s radostou 🙂
ja som otehotnela po 3 mesiacoch..ale nebolo to planovane...taka mala nahoda, ktoru teraz lubim najviac na svete 😅
Nám to trvalo presne rok, tiež som bola z toho na nervy, ale potom sme mali ísť na dovolenku do Talianska, tak počas príprav na ňu som sa vôbec na bábo nesústredila, jednoducho som mala iné starosti s vybavovaním a nakupovaním a tak, no a 4 dni pred odchodom som zistila, že som tehotná. Takže sa skús odpútať od toho, že to strašne chceš a ono to príde. Je to ťažké, ja viem, ale ono to príde, keď to budeš najmenej čakať. Uvidíš. 😉
ahoj luluka!
my sme sa s manzelom snazili skoro 2 roky... nakoniec sme isli na vysetrenia a zistilo sa, ze jedina sanca pre nas je umele oplodnenie. v centre, kam sme chodili sa v brozurach pisalo, ze za neplodny sa povazuje par, ktory po roku pravidelneho sexualneho zivota (v priemere kazdy druhy den), nepocal dieta. Tiez tam pisali, ze potom uz netreba dlhsie cakat a radsej navstivit odbornika, lebo mnohokrat je to banalna zalezitost, ktora sa da polahky odstranit, alebo nieje az taka banalna, a potom je to zbytocna strata casu, ktory sa mohol vyuzit na liecenie priciny 🙂 Co sa tyka Teba, myslim si, ze mozes byt naozaj kludna, 4 mesiace su v pohode, to nemusi vobec nic znamenat. Drzim palce 🙂 😉 🙂
prvé bábatko v pohode a druhé sa nedarilo 5 rokov, potom som rezignovala a stalo sa, teraz má 1. ročik 🙂
nam sa podarilo hned ked sme sa do toho pustili 🙂 tie 4 mesiace sa mi tiez zdaju este v pohode. Drzim palceky 🙂
lulu my sme prve dieta mali az po dvoch rokoch 😅 , takze sa nevzdavajte este je to vpohode. vela stastie 😀
luluka,držím palce,aby vám to skoro vyšlo.
Nám to pri prvom vyšlo na druhýkrát a druhý syn sa zadaril hneď na prvý šup 🙂 Narodiť by sa mal začiatkom júna.
Nám sa to podarilo po pol roku. Tiež som sa už bála a nakoniec šup, určite sa to podarí, neboj 🙂
my sme sa snažili 2 roky neboj ono topríde len skús trochu vypnúť ono topríde vždy keďuž človek prestáva dúfať
My sme aktivne snazilkovali 6 mesiacom,a ked sme mali naplanovanu laparku a prestali sa na to susetredit som ostala tehotna...Takze prislo to ked sme vobec necakali!
Lucka my sme prvy krat otehotneli hned po vysadewni antikoncepcie ale v 17tt sme o babo prisli ,potom sme snazikovali skoro 7mesiacov a V 13tt sme zase o babo prisli a pretne po roku sme zase otehotneli a sme v 25tt nestracaj nadej babo isto pride
nam to vyslo predtym na prvy raz, ale v 7tt som potratila a teraz tiez na prvy raz 😀
Nam sa to podarilo tiez hned ako sme si proste jednoducho nedali pozor. Po vysadeni hak som bola 7 mesiacov, predtym som ju brala 6,5roka.
My sme mali take stastie,ze vzdy sa nam to podarilo na prvy krat.Dvakrat som otehotnela a vynosila deticky bez problemov.Bohuzial,druha dcerka mi po porode zomrela,ale teraz sme sa posnazili o nase tretie babatko.Dufam,a verim,ze sa nam to podarilo a vsetko dobre dopadne.Nevesaj hlavu a bud kludna.Niektore zienky sa na to velmi sustredia a to je mozno ten dovod,ze sa vam nedari.Ja som si tiez prezila svoje peklo a plakala som zakazdym,ked som dostala menzes.Ale to bolo s mojim prvym partnerom,nie s tymto.Trvalo to 5 rokov a myslela som si,ze ja nemozem mat deti.A nakoniec bola chyba v nom.Ak sa vam nebude dlho darit a naozaj si budes chciet byt ista,doporucujem vam navstivit nejakeho odbornika,ktory sa pozrie ako na teba tak aj na partnera.Spermiogram. 😉
ja som brala 10 rokov HAK bez prestavky a ked sme sa rozodli ze by sme chceli babo zacali sme sa snazit a podarilo sa to cca po 7 mesiacoch
luluka,my prvé 1 a pol roka 😒 ,potom som otehotnela na prvý krát,no potratila som ☹ ...a po pol roku som otehotnela znovu... 😉
luluka, prvé hneď ani sme nevedeli ako 😀 a na druhé sme čakali celých 10 rokov
My 5 rokov, nakoniec sme museli ísť na IVF, ktoré vyšlo na 1.krát. Problém je v partnerovi, aj na to sa treba pripraviť 😒
Ja som bola uplny blazon a vsetko som mala naplanovane....niekedy manzel az krutil hlavou, ci mi nesibe 😅
Prvy krat sme otehotneli po 2 mesiacoch a to uz som si myslela, ze nieco nie je v poriadku, ked sa nam to nepodarilo hned na prvy krat....som si myslela, ze sme prilis stari (vtedy ja 28 a manzel 34) 😉
2-hy krat sme otehotneli opat po 2-och mesiacoch, ale som potratila..... ☹
A 3-ti krat sme otehotneli po 3-och mesiacoch, medzi tym sme ale museli 3 mesiace cakat, ako nam lekar nariadil.
Kazdy hovori, ze by sa to malo robit prirodzene a spontanne a nemysliet na to..... 😅 No ja teda neviem, ktora zena, ked sa snazi otehotniet nemysli na to vo dne v noci.....Ono sa to da navonok potlacit, ale v hlave som nemala inu myslienku len ako otehotniet....Ja teda moc radit nemozem, ja som bola "planovacka" ako hrom 😀
Ja som otehotnela hned na prvy krat. Az som z toho bola prekvapena... ale bohuzial v 19tt som o babatko prisla ☹ teraz uz len cakam kedy uplynu tri mesiace aby sme sa mohli zacat snazit opat. tajne dufam, ze sa to podari co najskor lebo priatel pojde pracovat do zahranicia a spolu budeme max. cez vikendy... tak si navzajom drzme palce 🙂
jannas: hmm, to je dost dlha doba 19tyzdnov....ja som potratila druhe v 9-tom a to som bola vynervovana, kolko casu som stratila....Tak sa drz a moja "osobna" rada, pekne si len vyrataj tie plodne dni a uvidis, ze sa vam to hned podari... 😵
digysa: aj som myslela ze som to ja "zakrikla" lebo som sa zacala chvalit ze budem mat babatko (teda uz to na mne bolo vidiet...) a zrazu som o neho prisla. ale vraj sme zdravi, tak snad dalsi pokus bude uspesny.
jannas: ja som kazdemu hovorila, ze sme tehotni dva dni, co som si kupila test v obchode....ani u lekara som nebola...a tak to bolo pri kazdom otehotneni.....neverim na povery a ja taku udalost ako splodenie babetka nedokazem utajit v tajnosti....okrem toho na mne to bolo vzdy vidiet hned 6 tyzdnov po otehotneni- ja som mala velke nevolnosti...
Neboj sa nic si nezakrikla a boh to tak chce, aby sa to nenarodilo.....mozno je to tak lepsie....asi ten plod nebol dostatocne zdravy....dalsie sa bude drzat ako repic....neboj 😉
luluka - na mna plati "carovny" 6. mesiac 😀 , ale prve tri mesiace sa aj tak nepocitaju, lebo sice som mala vysadenu HA, ale drahy bol mimo Sk... zacni (ak si uz nezacala) brat kyselinu listovu a planuj kolko veci este musis stihnut, kym otehotnies 😉 ja som otehotnela prave v mesiaci, ked som si od listovky davala "pauzu" a ked som planovala, kolko este musim chodit do prace a setrit, aby som si mohla dovolit vsetko co chcem. A tehu som ovela skor, ako som chcela a este aj rizikovka od prveho dna, ale aj tak je to ta najlepsia vec co sa mi mohla stat. Neboj, veci sa deju tak, ako sa maju 😀 . Drzim palce...
A inak, uzivaj si snazilkovanie, je to ten najlepsi sexik na najblizsich par mesiacov 😎
no ja som otehotnela hned ako to mojmu "uslo"a to sme boli spolu skoro 4 rok a dovtedy nic ale som stastna lebo mam krasnu dcerku
ahoj luluka, tak my sme sa snazili 1 rok a 4 mesiace, dufam, ze tebe to pojde rychlejsie. kupovala som si testy ako na beziacom pase a pomaly som aj prestala dufat, ze sa to podari.potom to prislo a tesim sa. zelam si aby to dobre dopadlo a v auguste sa nam narodi babatko.
my sme sa snazili styri mesiace a cakam ze buduci tyzden mi to potvrdi aj doktor.
luluka presne viem ako sa citis. ja som sa stresovala uz mesiace pred snazilkovanim, bola som "ubolena" tuzbou po babatku. Teraz v decembri som ochorela, mala som chripku, vsetko ma bolelo......uvedomila som si ine "priority" a dala si nasledujucich 12 mesiacov ,ze po nich to budem riesit. Bolo mi jedno kedy otehotniem, zrazu som bola spokojna so svojim zivotom.... a ..... v januari som otehotnela. Nestracaj nadej a mysli na pekne veci. Ono to pride.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
luluka, drzim vam palce. ale tie 4 mesiace ma rozosmiali 😀 😀 😀 . samozrejme nic v zlom. ale to sa este ukludni a nemas preco smutit. My sme prve babo cakali skoro po troch rokoch sexikovania velkeho. v 13tt sme o neho prisli. od potratu som uz 16 mesiacov a stale nic ☹ . Tak hlavu hore. nalad sa pozitivne a ver tomu, ze to vyjde. uvidis. fakt, 4 mesiace je este skoro na nejake smutky.