Ahojte chcem si nasadiť duphastone už som raz potratila ako ho beriete vy.Dve naraz alebo po jednej .
toto ries jedine s lekarom, ktory pozna tvoj zdravotny stav
Ja som brala pri prvom tehot...jedna rano jedna vecer ale mala som to od mojho lekára na predpis
Nasadiť si ho môže aj sama, aj som to spravila a lekárka ešte povedala ze dobre som spravila. Ak jej ho netreba neublíži jej..
Otázne je len dávkovanie.. Ak nekrvacas a chceš ho brať "preventívne" tuším jednu ráno jednu večer. Ale zavolaj zajtra lekárovi 👌
Ja ho mám na predpis z pred dvoch rokov, len mi ho neskoro nasadila tak preto si ich chcem nasadiť skôr
Kľudne.. Raz mi lekárka nakazala dokonca od 3dpo brat...
Uz mas potvrdene tehu?
//Habituálny potrat: 1 tableta 2x denne až do 12. týždňa tehotenstva.//
@mikasz robila som si test včera vyšiel pozitívny
Duphaston netuším, ale ja beriem utrogestan vždy od 3.dna po ovulácií, po spontannom potrate, čiže úplne chápem, že chceš začať čím skôr. Podľa mňa jej zavolaj, či si môžeš dať hneď, že nechceš riskovať ďalší potrat, verím, že ani ona nebude chcieť a povie ti ako (hoci žiaľ sú aj lekári, ktorí povedia, že oni také veci riešia až po 4 potrate :( )
Tak zavolaj zajtra lekárke a opýtaj sa.
Kludne si ho nasad, ja som si tiez hned v den ocakavanej ms pri pozitivnom teste nasadila 2x1. O tyzden som isla k dr, povedala ze dobre som spravila a predpisala mi dalsie krabicky a mam ho brat az kym mi sama nepovie ze mam prestat. Zatial som 10tt a vsetko v poriadku. Aj hematologicka mi ho odporucala brat, aj ked len preventivne. Neublizi ti, len moze pomoct.
@danusa64 ďakujem pekne , držím palce ❤️
Dakujem...Aj ja tebe❤️❤️
Myslim že si ho môžeš nasadiť aj sama az ho máš doma. Ja som mala este len 👻 na teste pre MS a ked som videla že silnie tak som hneď začala brať a beriem doteraz a to som este nebola u dr. Samozrejme tehotná som a cítim sa ok.. avšak po predošlých skúsenostiach už čakať nebudem až by mi ho dr.nasadil pri prvej kontrole. Potom mu to už len oznámim. Ublížiť neublíži. 1 ráno 1 večer
@lenusa20 ďakujem, presne to že čakať nechcem radšej hneď
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.