Top hračka pre 2,5-ročného

12. jan 2023

Poraďte niečo, s čím sa zahráme spolu, alebo co zaujme jeho. Lego ho veľmi neberie zatiaľ. Máte niečo, čo bola v tomto veku top hračka?

lucijalucy
12. jan 2023

U nás autíčka, poschodová garáž, súprava vláčika s koľajnicami, magnetická tabuľka s rôznymi obrázkami na skladanie, zvukové knihy, pexeso, kocky s obrázkami aj bez (drevené na stavanie hradov a veží atď)..

lasoli
12. jan 2023

pre 2,5 r este asi nic,ale skusit moze kineticky piesok,plastelinu,farby na ruky a nieco take s cim sa deti radi babru.Pre chlapca mozno aj odrazadlo.

autor
12. jan 2023

@lasoli odrazadlo mame, to je obľúbené vonku. Dnu je ho ale horšie zaujat a zabaviť, je to taky ten extra pohyblivý typ :D

autor
12. jan 2023

@lucijalucy vláčik aj u nás je obľúbený, nad tou garazou som premýšľala, asi skúsim kúpiť. Ďakujem za tipy

janba
12. jan 2023

Stavebnica smartmax

nwnw
12. jan 2023

Predplatne Drobcek, kuchyna, vlaciky,auta, plasteina, kyneticky piesok.. no co si pamatam tie male auta za 1€ nakladaky, bagreva bagroval struhanku cele hodiny 🤣

babatkoo
12. jan 2023

Ja mam syna ktory ma presne 2.5 roka a miluje pozeranie knih a stavanie kolajnic ci drevenych alebo lego duplo a hru s vlacikami, rad ma aj plastelinu, peciatky.

monaona
12. jan 2023

Momentálne má môj 2,5 ročný chlapček najviac v obľube pečiatky. Dookola, niekoľkokrát za deň sa k ním vracia. Na druhom mieste je Albi pero a kniha Spievankovo (ale aj rôzne iné). A do tretice postavičky psíkov z Lapkovej patroly, ich autá a vežu z ktorej ich spúšťa. 🙂

maminkadeticiek
12. jan 2023

Autodraha labkova patrola,odrazadlo

lavinis
12. jan 2023

Connetix

lenka2710
12. jan 2023

Môj ako začal chodit, tak len vari! Vždy mi po berie všetky hrnce, varechy, naberacky z kuchyne a len presypava, miesa! Teraz ma dva a pol a na Vianoce dostal kuchynku a všelijaké príslušenstvo, tak väčšinu času zas len vari 😅
A keď náhodou nie, tak sa hrá s drevenými kockami, autickami, alebo si kreslí na magnetickú tabuľu, to sú u nás top hračky a na von motorka - odrazadlo

andreatytler
12. jan 2023

Mame presne takeho super akcneho, ktoreho vobec nebavi lego a ani kreslenie alebo telka.
Nas potrebuje interaktivne hracky alebo senzoricke.
Smetiarske auto, ale take co ma ja kukanadobu, ktoru uchyti a zdvihne a vysype z nej smeti do auta (s mechanickou packou) a potom zadne dvere ktore sa otvaraju. Proste aby sa s tym dali robit ozajstne veci ako robia smetiari.
Alebo akykolvek bager, miesacka, buldozer... zase aby to bolo co najviac pohyblive, ale nie nejake jemne packy, lebo na to este nema dobru motoriku.
Vlacik, co sa da pospajat a ma naklad a pasazierov, ale zase nie nieco jemne.
Plastelina ma tiez uspech, alebo ako radia ten kyneticky piesok.
Akykolvek vozik, alebo maly kufor na kolieckach. V tom si bude moct vozit veci.

em4life
14. jan 2023

Drevene kolajnice - s tym sa moj syn vyhral v tom veku 🙂