Ahojte,chceme malej k 4r kupit kol.korcule,bicykluje bez pomocnych uz rok,kolobezkuje,teraz tuzi po korculiach,je sikovna,ake by ste poradili,s akymi znackami ste spokojne,kolko trvalo detom kym sa to naucili,dakujem za rady
Kup klasicke inline, posuvne (3, alebo 4 velkostne).
O tych 3 kol., kde je jedno vpredu a 2 vzadu, ani neuvazuj. Uz som to niekde spominala, ze na nich sa jazdi inac a dieta ziska nespravne pohybove navyky a ked prejde na inline, tak si bude tazko odvykat....
My mame Rollerblade, syn na nich bol asi 7 krat, a su mu uz male (su posuvne). Teraz ich ma dcerka (5) a ked isla na nich 1.krat, tak sme cumeli ako puci....perfektne 😊
Ta cena je okolo 26€
Kupila som mojej tie detske lidlacke inliny zn. Crivit, po tom ako sa na skolkarskom korculiarskom v 5 rokoch naucila za par lekcii na ladovych. Na tieto inliny nasledne nastupila a frcala po sidlisku bez padu 🙂 . Boli lacne (do 20E tusim) a pritom uz druhy rok ich hojne pouzivame bez zavady.
Taketo su to: http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-5572EF2...
len inej farby mame, take do tyrkysova s kvetinkami
mavaju ich kazdy rok opakovane, aj viacktrat v akciovych tyzdnoch
deti majú workery a ja mam spartany.. ale na heuréke ich je dosť. napr. http://kolieskove-korcule.heureka.sk/spartan-262/ do tých 20 eur je ich tam dosť..
@veonli ano, roztahovacie. Byvaju 3, alebo 4 cislove . Nase stali okolo 80 eur. Su kvalitne a ked som porovnala s kamoskinymi Truly (z Tesca za 20), tak rozdiel bol dost velky . Nehrkali, kolieska idu hladko....
Dieta ich ma 3-4 sezony, tak sme volili nieco kvalitnejsie. Ked pohladas, tak sa da najst dobra cena u znaciek K2, Rollerblade, Roces...
a aky je rozdiel medzi 3 a 4 - klieskovymi?
@sasa123 Frames with 3 wheels are for people, mostly kids, who want big wheels but cannot manage a full length frame. Frames with 5 wheels were the standard when all there was were 84mm wheels. They are now mainly used for downhill skating or vintage speed skating. Nowadays people use a frame with 4 wheels, in speed skating they range from 100 to 110mm. You should probably start with 4x100mm and work your way up if you decide to stay in the sport.
v skratke - trojkolieskove korcule su pre zaciatocnikov. ale odporuca sa i tak radsej zacat uz so stvorkolieskovymi korculami.
moja osobna skusenost - mame troj aj stvorkolieskove korcule pre deti. tie stvorkolieskove idu lepsie
Naša malá dostala korčule minulý rok na narodeniny to mala 4 rôčky, vzhľadom k tomu, že je útlejšia tak jej to zozačiatku bohvieako nešlo, ale vytrvalo na tom pracovala. Tento rok jej to ide super nôžky zmocneli a som na ňu hrozne hrdá, že to nevzdala po prvom páde. My sme dostali korčule, ktorým sa dajú kolieska dať, že vzadu dve a vpredu jedno, ale takto jej to vôbec nešlo tak jej ich manžel dal normálne tri za sebou a super jej to ide. Značka je worker.