Plastová verzus drevená detská hojdačka

30. apr 2024

Akú by ste zvolili mamičky? Ktorá sa viac osvedčí? Neviem vybrat a zhodnotiť plusy a mínusy nikdy som to neriešila

kitycat
30. apr 2024

Ta drevena je asi skladnejsia

lusyc
30. apr 2024

Drevená zmokne, musí schnut, a to dám ju natierala lakom. Plastová vydrží max.3 sezóny, utrie sa, hneď použiteľná, ale je to plast. V tej drevenej sa stále bojím, že vypadne, aj keď tam je popruh medzi nožičkami. A zle sa do nej dieťa vkladá.

autor
30. apr 2024

@lusyc budeme mat pod strechou čiže nezmokne 😄 jooooj ale asi tam teda veľký rozdiel nie je

autor
30. apr 2024

@lusyc až teraz mi ukazalo celu vasu správu. Takze Keby môžete tak nabuduce idete do plastovej? Dobre chapem?

andrea_82
30. apr 2024

Presne toto teraz riesim. Pri starsom synovi sme mali drevenu. Mladsieho som minule hojdala v takejto plastovej a zdala sa mi bezpecnejsia. Drevena ale vydrzi dlhsie, aj pre vacsie dieta. Tak sa tiez neviem rozhodnut, ktoru kupit.

autor
1. máj 2024

@andrea_82 keď sa rozhodnete kľudne napíšte ktoru ste vybrali 😄

susitko
1. máj 2024

drevenna je krajsia.no plastova nam veru dlhsie posluzila.kedze drevenna sa vdaka dazdu znicila.

pukina
1. máj 2024

ja by som sla do plastovej. z tej drevenej mi syn stale akoby visel, kedze je v strede iba popruh.

lusyc
1. máj 2024

Mám 3 deti, jedna plastová už dosluzila, ale asi preto, že sa používala aj v zime a bola tam veľká zmena teplot, zlomila sa. Kúpila som dalsie-do dvoch zahrad- drevenú pre staršiu - 4 ročnú, ale nevedela tam sama vysadnut, mladší je v nej nestabilný. Starším dvom som teda dokúpila plastové "dosky " hojdacky a najmladšiemu plastovú "sedacku" ako mate na obrázku. Drevená slúži, ale je menej praktická. Takže áno, išla by som do plastovej. Nie všade sa dá ekologicky ako by som chcela.