Akú by ste zvolili mamičky? Ktorá sa viac osvedčí? Neviem vybrat a zhodnotiť plusy a mínusy nikdy som to neriešila
Drevená zmokne, musí schnut, a to dám ju natierala lakom. Plastová vydrží max.3 sezóny, utrie sa, hneď použiteľná, ale je to plast. V tej drevenej sa stále bojím, že vypadne, aj keď tam je popruh medzi nožičkami. A zle sa do nej dieťa vkladá.
@lusyc budeme mat pod strechou čiže nezmokne 😄 jooooj ale asi tam teda veľký rozdiel nie je
@lusyc až teraz mi ukazalo celu vasu správu. Takze Keby môžete tak nabuduce idete do plastovej? Dobre chapem?
Presne toto teraz riesim. Pri starsom synovi sme mali drevenu. Mladsieho som minule hojdala v takejto plastovej a zdala sa mi bezpecnejsia. Drevena ale vydrzi dlhsie, aj pre vacsie dieta. Tak sa tiez neviem rozhodnut, ktoru kupit.
@andrea_82 keď sa rozhodnete kľudne napíšte ktoru ste vybrali 😄
drevenna je krajsia.no plastova nam veru dlhsie posluzila.kedze drevenna sa vdaka dazdu znicila.
ja by som sla do plastovej. z tej drevenej mi syn stale akoby visel, kedze je v strede iba popruh.
Mám 3 deti, jedna plastová už dosluzila, ale asi preto, že sa používala aj v zime a bola tam veľká zmena teplot, zlomila sa. Kúpila som dalsie-do dvoch zahrad- drevenú pre staršiu - 4 ročnú, ale nevedela tam sama vysadnut, mladší je v nej nestabilný. Starším dvom som teda dokúpila plastové "dosky " hojdacky a najmladšiemu plastovú "sedacku" ako mate na obrázku. Drevená slúži, ale je menej praktická. Takže áno, išla by som do plastovej. Nie všade sa dá ekologicky ako by som chcela.
Ta drevena je asi skladnejsia