Ahojte mam 4 ročné dieťa a ma odražadlo-motorku.ma aj bicykel s kolieskami ale vobec ho nechce a ani nevladze ťahať s petalmi.rozmyslala som že mu kupim odražadlo ako bicykel bez petalov.
viete nejaké poradiť?s brzdou alebo bez nej?
dakujem velmi pekne
dakujem
Nas mal odrazadlo od roka a na dva roky uz sam bez pomocnych bicykloval, ale ona je co sa tyka sportu dost extrem. My sme brzdu nemali a bolo to v pohode.
nedaju sa odmontovat pedale? najlepsie by bolo aby sa naucil jazdit najprv na bicykli odrazadlo a potom po zime skusil ten bicykel s pedalmi, pocula som, ze deti co prechadzaju z odrazadla na normalny bicykel, rychle sa naucia jazdit na normalnom bicykli aj bez pomocnych koliesok. Ono je dolezite aj aku velkost ma toho bicykla, zeby mu nebol prilis velky. Takze za mna bike odrazadlo
@ketrin1211 my mame z dracika taky cerveny a maly na nom super jazdi,ale na Vianoce ideme kupovat uz na leto bicykel.
s brzdou alebo bez nej?
@ketrin1211 my nemame brzdy, nas brzdi nohami a to beha na nom naozaj brutal rychlo, skor by som sa tych brzd bala aby moc nezabrzdil a neprekotil sa. Aj bicykel mame vyhliadnuty kde sa brzdi na pedaloch ze zabrzdi do zadu ked da nohy.
@ketrin1211 motorku sme mali, ale presne vymenili sme ju za odrazadlo bicyklove, je to rychlejsie 🙂
dakujem pekne
tiež odporučam niečo také https://www.cyklospeciality.sk/sk-detska-odrazedla/ ale najlepšie bude ak ho vyskušate. naslepo by som určite nekupovala
podla čoho vyberat detske odražadlo? Su na to nejake kriteria ako na bicykel, alebo ktoré sedi tak toto sa kupi?
pojdeš s dietatom do obchodu a skuš ktorý mu vyhovuje a sedí. Každé dieta je inak velké a vyspelé, tažko sa takto radí. Ale zančku možem poradit Early rider
@bibyke myslíš take tie bicyklikové odražadla? tie su iba 12 palcové?
@ketrin1211 svagrinina oslavila pred tyzdnom 3 roky a sama utiahne pedalovat bez problemov...
@bibyke ajaaaaaj 🙂 no neva, sna mi
@ketrin1211 odpusti 😉
moje lietaju na odražadle a maju prilbu, pre svoj vlastný klud im prilbu davam
môj syn má tri a pol roka, jazdí bez pomocných koliesok na biku 16, doteraz mal odrážadlo, z neho prešiel rovno na bicykel
@ketrin1211 od 2rokov mala naša first-bike 🙌👌 teraz ma 4,5roka. Vozí sa uz bez pomocných na normálnom biku. Tiež som si myslela,že nebude vládať ťahať,ake bez problemov. Keď nevládze,zastane..oddýchne a pokračuje. Inak napríklad ten firts bike je od 5rokov.
tiež si myslím, že ak dietatu vyhovuje odražadlo a je na nom šikovne, nieje potrebne hned menit za bicykel. Bicykel si ešte užije, ak podrastie . Odražadla su roznych velkosti, tak pokial to dietatu vyhovuje, nechal aby som mu ho
určite vyberat podla toho, kolko dieta meria. Podla mna možu aj 4-6 ročne deti mat odražadlo. Su odražadla a kolobežky, ktoré su prisposobene aj pre takto staršie deti .
@ketrin1211 ornici odporucaju bez brzdy. Ono casto je total, ze deti tu brzdu ani nevladzu stlacit. 4rocnemu by som uz ale odrazadlo nekupovala. Radsej mensi a hlavne lahsi bicykel. A talat sa mussi nauti. Maloktore deti vedia hned taha. Par krat musi poskusat.
moja 4 ročná dcéra sa už sama bickykluje bez pomocných kolies.....a začala na odrážadle, určite s brzdou