Máte skúsenosť s Lego Ninjago?

patkovamamina
15. jan 2013

Mám 4 ročného synčeka a nie a nie pusťiť lego s rúk je ním posadnutý čo mám robiť ? Míáte niekto podobný problém ? Skúšam ho učiť na niečo iné chvílku ho to baví ale potom zase raz Ninjago :(

slaavka
15. jan 2013

aj moj 4 a pol rocny sa rad hra s legom. Tak na vianoce dostal presne lego ninjago,ale nevie si to sam poskladat,je to velmi narocne..ak mu to aj zlozime tak sa s tym ani neda hrat,je to len na vystavku a su tam same malilinke dieliky,ale ma aj hasicske a to je trosku jednoduchsie..

michaelamilan
15. jan 2013

Mno priateľov syn keď mal 4 roky bol strašne zaťazený na trensformérov.......tiež ich nedal z ruky preč, no nevideli sme na tom nič zlé, skorej dobré, lebo si rozvíjal myslenie, pri skladaní musí rozmýšlať ktorý diel kam patrí apd, aby ho mohol poskladať a potom sa zahrať......teraz hráva aj s lego ninjago a poskladá to jedna radosť......Ja by som ho nechala sa s ním hrať.....

janinah
15. jan 2013

buď rada,že existuje čosi,čo ho zabaví 😀 o.i. si cvičí pršteky a bude dobre písať...o chvíľu lego vymení za niečo iné....mimichodom aj môj prvák sa teraz v izbe s legom hrá