Ahojte.. Dávate svojim deťom prilbu na odrážadlo... Myslím napríklad ako je funny wheels a také odrazadla... Nie bicyklove.... Ďakujem. Pekne. Cca 20 mesačným.. ☺️
Ja trojrocnemu nedávam, ale v tom veku by som možno ešte dala. Na bicykel mu dám, ale to odrážadlo je v podstate ako chodenie...
Áno,chvalabohu.. nikdy nezabudnem na synovu premiéru na Puky Wuch, a na manželovu vetu: čo siiiii, určite neskusi vyštverať sa na tom odrážadle na tie schody,však sa to ani nedá. "Prekvapujúco" vyskúšal,muž to ani nestihol dopovedať,a kupodivu sa to fakt nedalo. Suma sumárum, predné kolesá sa samozrejme pretocili,skĺzli zo schodov,malý sa do nich zahryzol (nechápem doteraz,ako neprišiel o zuby,lebo krv bola) a nebyť prilby, tak by si aj paradne narazil hlavu. Za mňa: jednoznačne dať prilbu. A to sme pri ňom stáli dvaja,ale klasika: si blízko ale nie dosť,vidíš spomalene čo sa deje a vieš,že to bude prúser..ale zabrániť tomu už nedokážeš.
sem tam jej dam ale vacsinou 90% prechadzky odrazadlo nosim ja a ked zleze z odrazadla nechce ani prilbu. takze ako debil jej hore dole davam aj prilbu ktoru moc nechce a este si ju aj nosim v ruke. niekedy aj dieta aj odrazadlo aj prilbu 😀. raz mala po dlhej dobe a vtedy aj spadla fak som si vravela ze jak dobre ze ju mala 😀
vzdy som davala, od zaciatku. mozno to nebolo az take potrebne, ked sa este posuvali viac menej chodzou 😁 , ale aspon si to spojili automaticky - jednoducho prilba musi byt. bodka.
No tak my sme do teraz ze nie, ale vcera taku hlavicku dala z neho ze uz davame veru
Nosili prilbu aj na odrazadlo. Nasi jazdili ako formulovi pretekari. Nejak to islo automaticky, ze prilba musi byt.
Ahoj, áno...dávam pre istotu.
Dávala som deťom helmy a nakoniec si dieta rozbilo hlavu doma o radiator...
Staršiemu synovi som dávala na bicykel, no raz spadol tak nešťastne, že si oškrel čelo aj líce, nerozumiem ako, aj napriek prilbe...
Od uplneho zaciatku sme zaviedli pravidlo, ze mimo dvor na bicykli/odrazadle jedine s prilbou. Aspon neskor neprotestovali, beru to ako fakt
Áno dávam, dieťa si to aspoň od malička spojí odrážadlo - prilba a naši mali aj veľa nehôd na 3 kolesovych odrazadlach
Ano -na kolobezke (2kolesa )aj na bicykli s pomocnymi aj odrazadlo… lebo jazdi jak dabel😂
A uz par x mala nehodu takze dobre ze ju mala (3,5bude mat)
Samozrejme. Mne dokonca raz dcera spadla cez 4 kolesove odrazadlo do predu. Proste zastala, zazrela nieco zaujimave a spadla. Rozbila si len nos trosku. Keby ju nemala tak to ten nos vychyta viac a aj cely zvysok hlavy.
Rovnako sa nam stalo na dvojkolesovom, ze ju nieco zaujalo a uz bolo vystarane. Prilba jej ochranila hlavu. Rovnako davame aj ked ide na bicykli s nami.
Bez prilby aj sama vie, ze sa nesmie nikam ist - odrazadlo, bicykel.
Od zaciatku som vsetkym davala, v tomto som tvrda, nemas prilbu nevozis sa. Aj na plastovej koyorke museli mat. U nas na pesej zone syn raz isiel na plastovej motorke, na chodniku prasklina, kolesa sa mu tam zasekli a on preletel ponad motorku a padol tak ze si hlavu udrel. Nastastie mal prilbu. Ani si nechcem predstavit ako by to dopadlo bez nej. Dnes ma takmer 11 rokov a nema najmensi problem s prilbou. Ked ide so spoluziakmi von na bicykloch automaticky si dava prilbu napriek tomu ze ani jeden zo spoluziakiv ju nema
@denie111 my sme na obycajne odrazadlo nedavali... Na cykloodrazadlo áno - na tom letia deti doslova 🙂
Samozrejme hneď od začiatku. Je jedno či je to kolobežka, malé odrážadlo alebo cyklo odrážadlo. V prilbe už sú nejaké dierky a preliačiny, takže veľa krát už záchránila pred škaredým úrazom. Syn je už tak naučený, že bez prilby si na odrážadlo nesadne. Raz som sa pozabudla a sám si ju vypýtal ... 2 ročný 😃
@denie111 nie
Áno dávam
aj na kolobežku, aj na odražadlo, aj na bicykel
Nemám ešte tak veľké dieťa, ale určite budem dávať keď dorastie