Dievčatá, poraďte nejaký pekný prakticky darček pre dievčatko k 2.naodeninám. Aj na vonku. Odražadielko máme. Ďakujem
Keď chceš niečo na von, volila by som hojdačku alebo malé pieskovisko. To by sa jej mohlo celkom ľúbiť si myslím. A ak nie tak nejakú skladačku. tá predsa zaujme všetky deti. Teraz sú na trhu v rôznych veľkostiach, tak ani nehrozí, že by skladačku prehltla. A hlavne pri skladačkách vedia dietky vydržať dosť dlhú dobu.
Ja si tiež myslím, že pieskovisko, hojdačka a tak je super... Lego duplo, naša má rada lopty tak dostane veľké balenie loptičiek... Koľajnice s vláčikom, to u nás fičí 🙂
To, pieskovisko je super nápad..! 🙂 porozmyšlame a možno nejaký záhradný domček... Začne jar a budeme len vonku. Dik baby za typy. 🙂
Myslím, že treba kolo bude ok.
@slavinocka16 Ono je to dost tazke pre tak male dieta nieco "prakticke".
Nasa bude mat sice az v lete dva roky a ktovie, co sa v jej zalubach za pol roka este zmeni, ale uz mame teraz rozmyslene:
NOVE odrazadlo. V roku dostala Puky Wutsch ale to je uz male a lieta na tom ako sarkan, takze dostane normalne dvojkolesove odrazadlo tiez Puky.
Dalsia väcsia vec je drevena kuchynka. Ona od 8. mesiacov len riadiky prehadzuje, vzdy ked je niekde takato kuchynka, tak sa prehra aj hodiny sama. takze uz teraz kukam po nejakej kuchynke.
V kazdom pripade este nejake knihy, pastelky, vodove a temperove farby, kedze rada kresli.
A viacej uz asi nie.
Som Montessori zastanc,CHODI OD ROKA AJ DO MONTESSORI PRESCHOOL, TAK MOZNO NIECO STVORIM SAMA ALEBO KUPIM ESTE MALICKOST NA TUTO "TEMU".