Ahojte. Uvažujem nad kúpou tejto vysielačky pre deti. Chcela by som sa spýtať, či to niekto už máte doma, či ste spokojné a ako to vlastne funguje (myslím tým jednotku pre rodiča, nechcela by som ju používať na baterky, preto ma zaujíma, či môže byť jednotka v elektrike stále???) ďakujem za odpovede 🙂
ahoj pietra.. dakujem za odpoved... funguje to nejako podobne ako mobil? ze je k tej rodicovskej jednotke nabijacka? lebo z toho popisu na strankach som uplne blba 🙂 "typ batérie: 3 x LR03 AAA batteries / NiMh battery pack"
ano, obidve jednotky maju vlastnu nabijacku. V rodicovskej jednotke je uz aj bateria, ktora prave zodpoveda trom AAA baterkam. Do detskej casti, ak ju nechces na elektrinu, musis dat 4 x AAA baterky.
my ju doma mame a som spokojna, ale neviem porovnat s inymi. Pouzivame ju tiez na elektrinu a bola stale na napajani, takze v tom problem nevidim. Na chate sa nam ale stalo, ze ked bola zapojena v elektrine, strasne akoby bzucala, znelo to podobne,ako ked napr. radio chyti vazbu pri zvoniacom mobile. A prestalo to len vtedy, ked sme obe casti dali na baterky.
Velky dosah signalu ma zas u nas tu nevyhodu, ze chytame obcas signaly vysielacok robotnikov z okolitych firiem. Ten dosah by v pohode stacil aj mensi a aspon by som nechytala signaly tolkych inych vysielacok