Prešovčanky u Dr. Dandára. Pridajte sa

lolinkamaminka
9. aug 2011

Táto téma je pre všetky maminy aj nemaminy, z Prešova či okolia, ktoré chodia ku gynekológovi Michalovi Dandárovi, aby sme si navzájom vymenili dobré aj zlé skúsenosti a postrehy, prípadne si mohli dať vedieť či sa ordinuje, koľko kto za čo platil a podobné veci 😉

lolinkamaminka
autor
9. aug 2011

mňa by teraz napríklad konkrétne zaujímalo, či sú tam alebo majú dovolenku, lebo som minule začula v čakárni že majú mať tri týždne dovolenky, ale neviem či som počula dobre. Volala som tam niekoľkokrát a stále nikto nezdvíha.. ??? 😖

kawasaki17
9. aug 2011

@lolinkamaminka ahoj, ja navstevujem Dr. Dnadara, ci ma momentalne dovolenku tak to neviem, ale aj ked by nemal, tam je velmi tazko sa dovolat, vela pacientok tak ma sestricka vela prace a casto nestiha ani zdvihnut 🙂

lolinkamaminka
autor
9. aug 2011

@kawasaki17 ved to som si vsimla, castokrat som dokonca svedkom toho ze vedome telefon doslova ignoruje...ale uz som sa tam pokusala dovolat aj minuly tyzden viackrat, aj vcera a dnes a stale nic..tak mi to uz je take podozrive 😒 asi tam pojdem naslepo, lebo mam ist do poradne a v den ked som bola objednana som sa ani nedostala na rad, o tristvrte na jednu brala dovnutra estelen baby co boli objednane na desiatu... tak hadam sa tam nejako dostanem .. 🤐

ma77
9. aug 2011

@lolinkamaminka ahojky teraz ma Dandar dovolenku 3tyždne dobre si začula 😀 😀 😀 ale odkedy do kedy to neviem 😉

lolinkamaminka
autor
9. aug 2011

@ma77 dakujem 🙂 aspon sa tam zbytocne neprezeniem

kawasaki17
10. aug 2011

@lolinkamaminka och to vazne? ja som tiez raz cakala pomaly az do konca ich ordinacnych hodin od pol desiatej, mam taky pocit, ze ta sestricka naobjednava ludi krizom krazom a potom v jeden den sa idu pretrhnut a inokedy maju life 🙂 , lebo uz aj to som zazila ze som tam bola uplne sama a oni sa nudili............

lolinkamaminka
autor
10. aug 2011

@kawasaki17 si pamatam ze sa tam jedna pani potom nasilu vopchala do dveri a zacala nadavat ze co to maju za system a sestricka na to povedala akurat ze tie hodiny na ktore nas objednava su len ORIENTACNE a ze musime cakat 😒 ale tak aby niekto cakal takmer tri hodiny na rad tak to je moc... 😖 ono by to nebolo az take strasne, keby ta cakaren nebola taka mala a tesna, casto sa tam tlaci aj 15 ludi a z toho vela tehuliek a nerobi to dobru atmosferu ...raz darmo, za kvalitu sa musi trpiet 😀 toto je jediny doktor z PO na ktoreho som nepocula zatial jedine krive slovo, takze som rada ze som aspon v dobrych rukach 😝

ma77
10. aug 2011

@lolinkamaminka ahojky tak to maš pravdu že je dobry Dr. ja chodim k nemu už 15rokov ešte ked mal ambulanciu vo vojenskej nemocnici a som spokojna nemenila by som a ani nemaš v Po nejak na vyber ale to čakanie hrôza aj ja som už asi 2krat zažila že som prišla a bolo 11h bez objednania a 2baby sme tam boli som kukala jak puk 😀 😀 😀 že nikoho nikde a niekedy sa sadnut neda 😉

kawasaki17
10. aug 2011

@lolinkamaminka
@ma77
tak tak veru, ja som tiez zatial spokojna, napr. pocas tehotenstva comu som nerozumela a opytala som sa na to, tak mi to vzdy pekne dopodrobna vysvetlil....
zaujimave, ze len orientacne, ved ked vie ze vysetrenie jednej pacientky tehulky co ide do poradne trva priblizne x minut, asi vie kolko si ich moze dovolit na ten den objednat,

ma77
10. aug 2011

@kawasaki17 ano aj ja ked sa niečo opytam tak ochotne odpoveda on sam vela toho nenahovori 😀 😀 😀 a niekedy tak potichu rozprava že musim naťahovat uši jak radare 😀 😀 😀 aby som počula ale čo sa tyka ked som potrebovala nejake stery vyšetrenia tak hned mi s ochotou urobil 😉

kawasaki17
10. aug 2011

@ma77 tak tak neni problem, no az na to tichucke rozpravanie, 🙂

janinah
10. aug 2011

@lolinkamaminka ,téma sa mi nepáči,mm je lekár a keby ho niekto takto dopodrobna hodnotil ,či dvihne telefon,či potichu rozpráva/jedno,či poz. či neg./tak ďakujem pekne...také hodnotenie zo strany pacientov je subjektívne a lekár sa samozrejme nemôže vyjadriť,čiže je to vždy len názor jednej strany....si predstav,že by dotyčný Dr. bol trebárs môj sused a je mi nesympatický a som potvora-tak tu na neho popíšem také veci,že odlákam pacientky..alebo naopak by to bol môj príbuznýý a popíšem také chvály,že sa k nemu dalšie pac. pohrnú..chcem tým povedať,že sa to dá zneužiť istým spôsobom...Dr. Dandára nepoznám,to len na okraj...

lolinkamaminka
autor
10. aug 2011

@janinah pozri, ked sa tu najde nejaka osoba co to zneuzije zlym posobom, tak je to spina charakter a nema tu co robit. a ked bude chciet moze ho poohovarat aj trebars v cakarni rovno medzi pacientkami...kazda jedna tema je o tom ze si tu vyjadrujeme hlavne SUBJEKTIVNE nazory a postrehy, o tom je predsa cele forum modreho konika, nie? aby sme si povedali o svojich skusenostiach a vselicom inom. ked mozu byt temy ktore rozoberaju konkretny kocik, nemocnicu alebo kaviaren, preco by nemohla byt aj o konkretnej ambulancii? tu nikto nejde ohovarat doktora alebo riesit jeho povahu, a ked sa nieco take spomenie, tak len okrajovo. Ide o to aby tato tema POMOHLA vsetkym co potrebuju uzitocne informacie, tak ako som ich potrebovala ja ked som pred pol rokom prisla do PO a hladala som gynekologa...

lolinkamaminka
autor
10. aug 2011

mimochodom pozorne som si precitala pravidla a podmienky fora a nemam pocit ze tato tema by ich porusovala. ale ak si to admini myslia, tak temu zablokuju a ja sa ospravedlnim.

lolinkamaminka
autor
10. aug 2011

@ma77 ahoj, len pre info, moj drahy bol mrknut k dr. a zistil ze ma dovolenku do 24.8. 2011 a zastupuju ho dr Lisy a dr Cop v Gynstare na Poziarnickej 😉 keby nahodou... 😀

ma77
11. aug 2011

@lolinkamaminka ahojky diky za info aj ked sa momentalne nechystam 😉 ale dobre vediet 😉

ma77
11. aug 2011

@janinah tu nikto nikoho neohovara tema je na to aby sme si vymienali skusenosti a informovali sa o tom ako to tam prebieha a kedy ma dovolenku atd. ak si si všimla každa ho chvalime lebo je to super DR. a myslim že aj ostatnym ženam to pomôže sa rozhodnut ktoreho lekara si vybrat v Po kedže velmi nie je na vyber 😲 a a ked ho nepoznaš a nechodiš tam tak sa prosim nevyjadruj k teme a mimochodom je tu x tem o doktoroch na mk aj konkretnych menach a nikomu to nevadi 😒