Poraďte dobrého ortopéda

29. feb 2024

Dobrý deň,mám asi rednutie kosti,alebo artrozu,moja obvodná to stále odďaľuje,aby mi dala výmenný lístok už niekam,mám už mierne krivé nohy,zmenšila som sa mierne,mám hzluxy,bolesti chrbta,kĺbov.Mam aj na kolenách,dlaniach a chodidlách psoriázu al seboreu,nwm.Ako to najrýchlejšie vyriešim?Zatlačíme na obvodnú,samozrejme.Mam 42 rokov,nechcem nič zanedbat,vlastne už sa stalo.Poradte,aký je postup?Rovno ortopéd?Lekárku mám v Petržalke,ale bývam pri Samorine,viete aj prípadné niekoho odporučiť?

simsalabim
29. feb 2024

Ja chodim do Snopu, len su tam strasne dlhe cakacie doby.

autor
29. feb 2024

@simsalabim zoberú má má poisťovňu?

simsalabim
29. feb 2024

Ano. Aj bez na prismu platbu.

autor
29. feb 2024

@simsalabim vďaka.A...aj nejaký konkrétny lekár tam?Či to má tam usmernia🤔

simsalabim
29. feb 2024

No bud pri objednani povies, ku komu - skus si vygooglit recenzie na lekarov - alebo ti pridelia.

nikasmile
29. feb 2024

Ja chodím k Zachvejovej do Šamorína. Treba výmenný lístok.

autor
29. feb 2024
gemerka17
29. feb 2024

@ autorka - no zanedbala si toho viac ako dosť. Treba však pripomenúť, že bolesti pohybového aparátu sa často krát liečia cvičením, čiže tvojou snahou a tvojimi peniazmi, aby si si zaplatila fyzioterapeuta, ktorý sa ti bude venovať (haluxy, bolesti chrbta, celkovo asi máš veľmi zle pohybove návyky). Áno treba to riešiť, lebo bude horšie. Ortoped veľmi ti nemá ako pomôcť. Inak s ortopedmi ťažko a ak chceš aby sa ti aspoň trošku povenoval a niečo aj navrhol tak sa Snopu (chybaju vedomosti a záujem od lekárov) a Zachvenovej (najdes 100 negativnych recenzi na správanie aj vedomosti, najhorsie hodnotena lekárka na Slovensku na internete) vyhni oblúkom. Odporúčam ísť na Bezrucovu.

autor
4. mar 2024

@gemerka17 ďakujem

luccija
4. mar 2024

Veď priamo v Samorine máš ortopedicku kliniku a dosť rýchle termíny tento týždeň tam idem s dcérou.Ked máš psoriazu aj tá napadá kĺby.ci ty ešte nevies či to je psoriáza?
S chrbtom aj k neurológovi, aj na denzitometriu by som sa pýtala zistia Ti hustotu kostí či nemáš osteo...

luccija
4. mar 2024

@gemerka17 tiež som to počula a nešla som k nej.

autor
5. mar 2024

@luccija ďakujem