Viete niekto poradit dobru neurologicku v Kosiciach? Za kazdu odpoved dakujem.
@kvojtanikova dakujem, hladam pre dieta (3m), preto sa aj pytam v teme pre babetka. Dakujem za odporucanie, praveze hladam nejaku skusenu pedantnejsiu a preciznejsiu doktorku, ktora poriadne vysetri, v nasom meste mame len jednu a neboli sme velmi spokojny.
Eliasova sidli na poliklinike sever-kosice...velmi precizna,bombova dr. 🙂
@majka35 súhlas jednanie totálne zvláštne, počula som viac protichodných názorov
staršia odborníčka (sama má malé vnúča) ale názorovo veľmi aktuálna
my sme to mali blízko tak sme neriešili, a na to jednanie sme si zvykli 😝
ale prístup k detičkám na 1, velmi milá
ako jedinej osobe v bielom plášti sa syn nebál (ale to asi tými všakovatými kladivakmi...)
Ahoj! My sme chodili na Srbskú ul., k Mudr. Dzúrovej-neodporúčam, zmenili sme ju a išli sme k Mudr. Lazarovej-tá sa mi potom zdala úplne bombová (ale boli sme tam iba 2-krát) a potom sme už nemuseli. Mudr. Lazarová robí iba pondelky a treba sa tam objednať, má veľa ľudí, nebola nadšená, že sme prišli od iného neurológa. Ultrazvuk tam robí primár (ak je to stále tak) a je super, len treba na ultrazvuk tiež čakať-je to iná miestnosť. Známa Lazarovú tiež chváli, išli sme tam vlastne kvôli tomu. Držíme palce... 🙂
ahojte..aj my sme s malych chodili k dr. Eliasovej a boli sme max spokojni, velmi mila doktorka a dokladna 🙂
Mamičky potrebujem neurologičku pre 4 ročné dieťa, s tým že chcem odísť od našej ? neviete mi poradiť ktorá je naj? potrebujem nejakú ľudskú hlavne čo dobre vyšetruje... 🙂 Zháňam v Košiciach... a este sa chcem spýtať ak prechádzam od jednej potrebujem kartu?
@lubinka20 ahoj. áno.. bola som pri Reichelovej.. Veľká odborníčka, napísala hrozne veľa kníh, a chodia k nej hrozne veľa ľudí.. My sme už boli asi pri troch a ešte pri jednej špeciálnej sme boli a tiež je veľmi dobrá, robila jej aj psychotesty..
Ku Reichelovej treba čakať aj 9 mesiacov až 1 rok..
My chodime tiez ku zavadilikovej. Nemame nijak extra velky problem, ale sme spokojny.
@hajanka nepises ci chces pre dieta alebo pre seba, ak pre dieta, ja som chodila k MUDr. Bodnárovej so synom a k MUDr. Lazarovej s dcerou, ale ani jedna sa mi nezda nejaka extra, Bodnarova navyse ma uz x pacientov takze termin by ti dala najskor v oktobri. Ale keby som mala vyberat z tych dvoch tak Bodnarova sa mi zda pedantnejsia a lepsie vysetruje.