Neurologička v Košiciach. Poradíte?

hajanka
24. jún 2011

Viete niekto poradit dobru neurologicku v Kosiciach? Za kazdu odpoved dakujem.

kvojtanikova
24. jún 2011

@hajanka nepises ci chces pre dieta alebo pre seba, ak pre dieta, ja som chodila k MUDr. Bodnárovej so synom a k MUDr. Lazarovej s dcerou, ale ani jedna sa mi nezda nejaka extra, Bodnarova navyse ma uz x pacientov takze termin by ti dala najskor v oktobri. Ale keby som mala vyberat z tych dvoch tak Bodnarova sa mi zda pedantnejsia a lepsie vysetruje.

hajanka
autor
24. jún 2011

@kvojtanikova dakujem, hladam pre dieta (3m), preto sa aj pytam v teme pre babetka. Dakujem za odporucanie, praveze hladam nejaku skusenu pedantnejsiu a preciznejsiu doktorku, ktora poriadne vysetri, v nasom meste mame len jednu a neboli sme velmi spokojny.

majka35
24. jún 2011

@hajanka Dr. Adamová, trochu zvláštne jednanie, ale čo sa týka vyšetrení, maximálne precízna

lusinkaj
24. jún 2011

Eliasova sidli na poliklinike sever-kosice...velmi precizna,bombova dr. 🙂

hajanka
autor
24. jún 2011

Dakujem @majka35 @lusinkaj obe si pozriem, dakujem aj za link.

martincca
24. jún 2011

@majka35 súhlas jednanie totálne zvláštne, počula som viac protichodných názorov
staršia odborníčka (sama má malé vnúča) ale názorovo veľmi aktuálna
my sme to mali blízko tak sme neriešili, a na to jednanie sme si zvykli 😝
ale prístup k detičkám na 1, velmi milá
ako jedinej osobe v bielom plášti sa syn nebál (ale to asi tými všakovatými kladivakmi...)

lili_mia
28. dec 2012

@lusinkaj ahoj, Eliasova je pre deti, ci dospelych? dakujem

sveta27
28. dec 2012

Ahoj! My sme chodili na Srbskú ul., k Mudr. Dzúrovej-neodporúčam, zmenili sme ju a išli sme k Mudr. Lazarovej-tá sa mi potom zdala úplne bombová (ale boli sme tam iba 2-krát) a potom sme už nemuseli. Mudr. Lazarová robí iba pondelky a treba sa tam objednať, má veľa ľudí, nebola nadšená, že sme prišli od iného neurológa. Ultrazvuk tam robí primár (ak je to stále tak) a je super, len treba na ultrazvuk tiež čakať-je to iná miestnosť. Známa Lazarovú tiež chváli, išli sme tam vlastne kvôli tomu. Držíme palce... 🙂

lusinkaj
29. dec 2012

@lili_mia eliasova je pre deticky.....preco ides k nej??

lili_mia
29. dec 2012

@lusinkaj nejdem, ked je len pre deti

iivkaa1
29. dec 2012

ahojte..aj my sme s malych chodili k dr. Eliasovej a boli sme max spokojni, velmi mila doktorka a dokladna 🙂

lusinkaj
29. dec 2012

@lili_mia aha ty potrebujes ist so sebou???

slava76
7. jan 2014

Mamičky potrebujem neurologičku pre 4 ročné dieťa, s tým že chcem odísť od našej ? neviete mi poradiť ktorá je naj? potrebujem nejakú ľudskú hlavne čo dobre vyšetruje... 🙂 Zháňam v Košiciach... a este sa chcem spýtať ak prechádzam od jednej potrebujem kartu?

lubinka20
25. aug 2014

@slava76 ahoj uz si nasla nejaku dobru neurologicku? ja chodim ku zavadilikovej so synom a tiez b ysom chccela vyskusat inu a pocut jej nazor na maleho

slava76
25. aug 2014

@lubinka20 ahoj. áno.. bola som pri Reichelovej.. Veľká odborníčka, napísala hrozne veľa kníh, a chodia k nej hrozne veľa ľudí.. My sme už boli asi pri troch a ešte pri jednej špeciálnej sme boli a tiež je veľmi dobrá, robila jej aj psychotesty..
Ku Reichelovej treba čakať aj 9 mesiacov až 1 rok..

lubinka20
25. aug 2014

@slava76 ahaaaa tak to je nemozem cakat tolko no nevadi hadam niekoho pozhanam ... a neviec mi povedat ze ked codim ku jednej od narodenia kubka ci by som tak nezavazne mohla ist ku inej na vysetrenie ....chcela by som pocut nazor aj ineho dr

regatka
25. aug 2014

My chodime tiez ku zavadilikovej. Nemame nijak extra velky problem, ale sme spokojny.

regatka
25. aug 2014

@lubinka20 Nie si s nou spokojna? My k nej tiez chodime

lubinka20
25. aug 2014

@regatka ja s nou tiez nemam problem len mi mame problemy a plus epilepsiu a fakt ma vytaca ked pridem 70km do KE a ona tam nieje ....a zase musim dlho cakat na novy termin