MUDr. Krupcová Marianna z Bratislavy. Kde ju nájdem?

ginik
26. okt 2011

Chcela by som sa spýtať, či niekto neviete o doktorke Krupcovej, ktorá pracovala v Procare na Daxnerovom námestí v Bratislave. Ja som k nej chodila s ročným synom, no dostali sme novú lekárku namiesto nej. Keď som sa pýtala v Procare že čo sa stalo, povedali, že odišla do predčasného dochodku. Neviem či je to pravda, alebo len taká ,,profesionálna" odpoveď z recepcie Procaru. Je tam teraz namiesto nej doktorka Špitalská, ešte sme neboli u nej, len som s ňou telefonovala a zdala sa mi nejaká ,,prispatá" a myslím - podľa konzultácie cez telefón, že s nou nebudeme spokojní. Na lekárku sme dosť náročný a doktorka Krupcová mi vyhovovala. Neviete niečo o nej, prípadne nejaké info o doktorke Anne Špitalskej??? ďakujem

pupik1
27. okt 2011

Aj ja by som rada vedela co sa stalo s pani doktorkou Krupcovou a prislo mi to prinajmensom "zvlastne" zo strany procaru,ze nam to dopredu neoznamili a pri objednavani mi na recepcii jednoducho povedali ze pani doktorka tam uz nepracuje...
Co sa tyka Procaru tak som presvedcena ze v buducnosti ich sluzby vyuzivat nebudem a co sa tyka pani doktorky Spitalskej tak som syna prehlasila na Bebravsku...