Imunoalergológ v Bratislave

agelica
15. apr 2014

Ahojte, vie mi niekto poradit dobreho imunologa v BA, pls?
Moja lekarka mi odporucila MUDr. Cingelovu, ale ta nam dala realny termin az v septembri, co urcite nemozeme dovtedy cakat, nakolko mame zle vysledky krvy a stavovu poruchu imunity, musime to riesit cim skor, dakujem za vase rady a vlastne skusenosti.

stefka33
15. apr 2014

U väčšiny lekárov sa dá preplatiť expresný termín. Nepýtala si sa? Ja to mám tak u kožnej. Dá mi termín o dva mesiace, alebo zaplatím 7 eur a idem zajtra.

agelica
autor
15. apr 2014

Ale ano pytali sme sa, muz povedal, ze dame aj 3x tolko, ale vsetko uplne plne, ukazovala mu diar, uplne vsetko plne ☹ vypytala si cislo a ze ked sa nie o uvolni, da vediet, len na to sa mic spoliehat nemozeme, tak chcem mat stanovisko aj u niekoho ineho

stefka33
15. apr 2014

Choď na forum a zadaj do vyhľadávača imunoalergológ Bratislava. Mne tam vyhodilo niekoľko diskusií na tú tému a kopec lekárov tam spomínajú, len si vybrať.
@agelica

puklica13
15. apr 2014

Ahoj, ja s detmi chodim k p.dr. Hrozanovej, v Ruzinove ako je ta velka lekaren vedla polikliniky na poschodi a som s nou spokojna..skus

maznacik007
15. apr 2014

@agelica aj ten termin co vam dala je plateny .... bohuzial tak to funguje .... a ona je velmi vychytena ...

ale skus pozriet aj inych ale teda vsade sa caka na prvo vysetrenie dlhsie ... ale pokial ma velmi zle vysledky tak by mal vas pediater navigovat ze ktory by mohol brat skor ...

ja ked som k nej sla prvy krat s dcerou tak sme mali priamo v sprave z nemocnice ze mame ist imunoalergologovi a sla som sa objednat s tou spravou a vzala nas do desat dni .. tiez tato imunoalergologicka ...

pripadne skus skor po okoli najst imunoalergologa ... alebo sa obrat na poistovnu ... nech ti doporuci zamluvneneho lekara ktory nie je tak vybookovany

agelica
autor
15. apr 2014

Google mi nasiel vela lekarov, ale ja zase nechcem hocikoho. Asi to urobim tak, ze pojdem k niekomu a potom este aj p. Mudr. Cingelovej. Pozerala som aj v petrzalke na Fedinovej nejaku Mudr. Komadovu. Nepoznate ju niekto? Google nic nenasiel 🙂

mata128
15. apr 2014

@agelica Modra je pre teba velmi od ruky????ja tam s malym chodim mudr.Širolovej,fakt fantasticka lekarka,klobuk dolu....ak chces,poslem ti kontakt do ip...

agelica
autor
15. apr 2014

Skusim pani doktorku Hrozanovu, mudr. Sirolovu, pocula som, ze je dobra, tak ta poprosim
@mata128 no kontakt, dakujem

bezaz
15. apr 2014

@agelica my chodime ku komadovej, sme spokojni

agelica
autor
15. apr 2014

@bezaz a prosim ta, ako to je s objednanim, kolko ste cakali?

bezaz
15. apr 2014

@agelica priznam sa, ze si ani nepamatam, boli sme akurat minuly tyzden vo stvrtok, myslim, ze tak do 2 tyzdnov da termin

mikim
15. apr 2014

Ja som to riesila minuly tyzden, terminy su hrozne, nakoniec som nas objenala dr. bergendiovej v imunovital, plati sa tam 120 na cely rok a su v tom vsetky vysetrenia, termin je rychlo a hned uz spravia velke vstupne vysetrenie s odbermi, tak neviem, este len uvidim ci to stoji za to

borka82
15. apr 2014

@mikim ahoj, držím palce, aby ste dobre dopadli v Imunovital, my sme odtiaľ práve dnes zobrali kartu. Ale nechodili sme k Mudr. Bergendiovej
Boli sme s malou objednaní na 10:00 a ešte o 11:20 sme neboli na rade. Nestalo sa to prvýkrát. Nevedela som sa tam dovolať. Ak som aj nechala odkaz tak recepčná mi síce zavolala naspat, že odkaze doktorke ale ta sa mi neozvala. Za 120€ to rozhodne nestalo aj keď pani doktorka bola ako lekárka dobrá. Ale to nám nepomôže, keď keď sme ju naozaj potrebovali, že mala nevedela dobre dýchať tak sme sa jej nevedeli dopátrať kvôli konzultácií. Zajtra volám Mudr . Hrozanovej či by nas nezobrala.
Nechcem strasit, len aby si vedela, že aj také veci sa tam dejú. Ale verim, že Mudr. Bergendiova bude mať iný prístup.
Držím palce 😉

mikim
16. apr 2014

@borka82 no pekne, vdaka za info, na toto mam rada net, ze sa clovek spravne zorientuje, ked treba 🙂

mikim
16. apr 2014

@borka82
@agelica uz som aj vybavila dr. Komadovu, od 1.5 ordinuje nanovo v mlynskej doline a hned sme dostali termin 15€.

lorela
16. apr 2014

Ahojte mamičky, chcela by som sa opýtať, či má niektorá takú skúsenosť s dieťatkom, že "vďaka" alergii, sennej nádche mu nielen tečie z nošteka ale ešte k tomu má zaľahnuté v uškách? Čiže dieťatko doslova nepočuje dobre?

agelica
autor
16. apr 2014

@mikim tak ja som sa pokusala dovolat Mudr. Hrozanovej a aj Komodovej, ale bez uspechu, tak som bola do Podunajskych Biskupic a objednala som nas tam p.Dr. Rennerovej, rocny poplatok 70 eur, myslim ze to sa celkom da, jednorazovo 30 eur, ak s nimi budem spokojna, asi tam zacnem chodit aj ja

janka2501
16. apr 2014

@agelica ja som bola u Komadovej na fedinovej s malou ked zastupovala nasu dr.bola super,vysetrila malu urgentne beznejakej casenky a platenia. Pristup k detom,aspon k mojej bol vyborny. Tak ja by som ju odporucala.

lubbie
16. apr 2014

My chodime ku Komadovej, maly mal silnu sennu nadchu minuly tyzden a isli sme k nej hned na druhy den, bez objednania a za cca 15 min sme boli na rade. Bolo to v piatok okolo 10.00 hod a v cakarni boli dvaja pred nami. Den pred tym som volala sestricke, bola velmi ochotna, povedala, ze ak mame problem, mame okamzite prist pocas ordinacnych hodin. Je o nej aj dost recenzii na konovi, aj na google 🙂)

gromkaver
16. apr 2014

@puklica13
@agelica babulky aj ja chodim k dr. hrozanovej, ale neberie novych pacientov volala jej sestra v pondelok, lebo jej alergologicka skoncila. dokonca ani dr.kaiserova v biskupiciach. Ale na Uzbeckej je nejaka sukromna, tak skus tam. Inak termin september je uplne normalny ☹, my sme sa obj. v novembri a dostali sme termin na jun, takze tak to chodi v. nasom zdravotnictve...

pargacka
16. apr 2014

@agelica odporucujem dr .kaiserovu podunajske biskupice je v nemocnici urcite ta zobere a nic sa tam neplati mi sme tam boli s malym pred 2tyzdnamy

agelica
autor
16. apr 2014

Babule dakujem za info. Objednali sme sa do biskupic k MUDr. Rennerovej, nikde inde mi nebrali telefony, ale vyskusam este zajtra zavolat MUDr. Komadovej

mikim
16. apr 2014

@agelica ak chces vygoogli si telefon na polikl. Mlyn.dolina a maju termin hned ako zacne tam ordinovat 5.5.

agelica
autor
16. apr 2014

@mikim ona uz teraz nerobi na tej fedinovej, ci uz ma full do konca aprila?

mikim
16. apr 2014

@agelica robi tam,ale vraj tam berie iba z petrzalky, a pondelky a stredy bude v mlynskej,kde zoberie aj z inych casti

agelica
autor
16. apr 2014

@mikim ja sim praveze z petrzky, mam to kusok aj napeso

gugo90
7. júl 2014

...ja som bola v ImunoVital Centre na Jasikovej - je tam perfektna atmosfera, velmi mile doktorky, bola som u dr. Bergendiovej, vsetko vysetria, rychle terminy - sice sa tam platia poplatky, ale som maximalne spokojna.. Moja malicka sa ma ovela lepsie a vzdy sa jej 100% venuju... 🙂

kontiki
28. júl 2016

Ahojte, akurat som prisla z Imunovital-u. Cakala som viac ako pol hodinu. Ked som sa spytal, preco cakam na termin za 50 eur plus 50 eur odbery -som dostala odpoved, ze s tym musim pocitat, ze u doktora sa caka... Prepacte alebo pod. nehrozilo 🙂 Konecne ma pani doktorka zavolala dovnutra, a zacala rozpravat. Cca 5 minut trvalo, kym si uvedomila, ze mi rozprava o vysledkoch niekoho ineho. Potom sa ma snazila rychlo odbit, ked som sa jej pytala co tie veci znamenaju, nebola velmi ustretova. Vytiahnut co najrychlejsie peniaze a poslat prec, este aj 2 eura za parkovanie si nezabudli vypytat 🙂

nikki18
28. júl 2016

@kontiki tiež som bola sklamaná z prístupu Imunovitalu 😒

zino
Odpoveď bola odstránená
Zobraz