Dobry den,
vedeli by ste mi odporucit naozaj dobreho lekara vo vyssie spomenutych mestach? Chodila som so synom k MUDr. Streckovej, ktora ordinovala v Poliklinike Mytna. S pani doktorkou sme boli velmi spokojni...zial, odisla do dochodku. Druha pani doktorka, ktora v tej poliklinike ordinuje uz nepribera pacientov...rovnako ako MUDr. Fischerova v Petrzalke a MUDr. Slezakova v Dubravke....Raz sme boli v poliklineke v PK /este pred doktorkou Streckovou, tam ma vsak sklamal pristup lekarov...uz si nespominam, ci to bolo Bohmovo centrum, ci ina ambulancia...boli sme tam 2x, raz tam bol mlady lekar, raz starsia doktorka.../ Zacinam byt zufala z toho, ze neviem najst lekara...a cas rocnej prehliadky sa blizi....poradte prosiiim 🙂
Anna
karty pacientov skoncili na Bratislavskom samospravnom kraji na Sabinovskej ulici. Ked si najdes noveho lekara, on Ti da ziadanku ak bude chciet Tvoju staru kartu a na zaklade ziadanky si Ty pojdes tu svoju kartu zobrat na tu Sabinovsku...tak ma aspon informovala sestricka v tej druhej ambulancii na Mytnej...
@anulda dakujem velmi pekne za info i ked popravde mne starej capine sa mi nechce hladat ociara pre mna, ale pre toho maleho by som chcela, zatial s nim chodim na kramare ale kedze uz nema ziadnu diagnozu sa nas chcu nenapadne zbavit 😉 tak som sama zvedava ci ti niekto niekoho poradi, pripadne sa spytam na kramaroch a napisem ti. ale na kontrolu s nim idem az koncom maja neviem ako ti to ponahla
kikushaa, ja by som potrebovala ist niekedy v aprili...klasicka kontrola polrocna...tak snad sa zadari dovtedy 🙂 a aj tebe drzim palce...
Ahojte, aj my sme chodili k MUDr.Streckovej.Neviete či je v Ružinove -poliklinike detská očna? A či je dobrá?Ďakujem.
Juditka...ja veru neviem...este stale som ziadnu lekarku nenasla :(
Anna
Judita, ja som volala na Kramare ale tam ma zrusili, ze oni nemaju klasicke obvody ale specializovane pracoviska...ale poradili mi, ze od nich presla pani doktorka do Pezinskej polikliniky, tak nakoniec pojdeme tam...tak stad bude dobra 🙂
Co sa tyka sukromnych, ja som obvolala kopu z nich...ale vaccina neberie male deli...a niektore nemali zmluvu s nasou poistovnou...takze tak..
Drzim place aby sa aj Vam nieco podarilo zohnat.
Penny den
Anna
baby, kde ste nakoniec nasli doktora? Diky
Urcite Mudr. Fisherova Olga, sukromnu ordinaciu ma na Gercenovej v Petrzalke. Skutocna odbornicka! Pani doktorka robila primarku na Kramaroch predtym ako si otvorila ordinaciu. Ma ale velky natresk z celeho Slovenska.
@lilitela ahoj, nám odporučila detská obvoďáčka očnú lekárku, ktora chodí do polikliniky v PK vždy v utorok a vo štvrtok, robila vraj predtým na Kramároch v detskej nemocnici. Sme objednani na september. Ak by si chcela, mám na tú ambulanciu telefón. Termín sme dostali cca o mesiac.
@lilitela funguje urcite. Je to pani okolo 60. Ale uzasna, ziadna vykopavka 🙂 taka energicka pani. Velmi casto mava dovolenku lebo travi vela casu s vnucatmi. Niekedy ani mobil neberie ale ked potrebuje tak tam idem na ,,blint" a v vacsinou mam stastie. Piatky ale nerobi. Vzdy ma tak ze pondelo a streda od 8-14 a utorok a stvrtok od 14-18
Ahoj prosim ako sa vola ta pani doktorka, nech na nu pohladam kontakt a objednam syna. Vdaka@kaja_73
@caramelgirl Ahoj, posielam kontakt cez IP
prosim ta ako sa vola dr v pezinku ? dakujem
@kaja_73 ahoj, mozem poprosit kontakt aj ja? Dakujem
@anulda Ahoj ... Ja som tiež s malým chodila k Strečkovej, zistiť potom kde spadáme a kde máme kartu bola mission impossible ... kartu som nakoniec našla na VÚC - ke ale doktora som hľadala skoro 3/4 roka ☹ obvolala som všetkých doktorov v okrese Bratislava a buď mali veľa alebo sme nespadali pod obvod... Keď som už bola zúfalá tak som dokonca volala do poisťovne, pod ktorý obvod patríme, a že však ho niekto musí zobrať ... Tam mi dali kopu najmä súkromných kliník kde jedna z nich stála 290 € na rok ... po tomto všetkom sa nadomnou zľutovali cez známu na kramároch a teda nakoniec nás zaradili tam ... ale poviem ti už som bola úplne zúfala a na konci so silami ☹
@kaja_73 zdravim mohla by som aj ja poprosit kontakt na nu lebo mam 10 mesacnu dcerku a nikam nas nechcu zobrat dakujem
Pekny den mamicky , chcem sa s vami podelit o skusenosti ohladom ocneho lekara, velmi dlho som zhanala doktorku pre 2,5 rocnu dcerku a po odporucani znamej sme boli u pana profesora Gerinca a som maximalne spokojna. Dufam ze vam to pomoze🙂
Aj my sukromne, ano funguje normalne🙂
@anulda nevies mi prosim povedat co sa stalo s kartami pacientov co tam chodili? ja som k nej chodila od detstva a bola som u nej naposledy pred dvoma rokmi, a cchela som k nej zacat chodit so synom no na kramaroch mi povedali ze ide do dochodku, ze tudy cesta nevede uz :/