Detský ortopéd v Prešove

svenka
5. máj 2014

Ahojte, hladam pre syna (5 r.) dobreho detskeho ortopeda v Presove... Pocula som o dr. Kleinovi a dr. Popovicovej... Viete prip. aj o niekom inom? S kym mate dobre skusenosti? Koho mi odporucite?
Dakujem 🙂

mkop
7. máj 2014

@svenka cau,aj ja hladam pre syna(14) dobreho ortopeda...ja som bola u dr.Kleina iba raz a aj naposledy,Ked som sa chcela objednat trvalo im to pol roka pokial ma objednali aj napriek tomu,ze syn je DMO...AZ po naliehani ma objednali za 10eur...aj ten prístup bol nepríjemny ...objednat sa tam mozeš iba v urcity datum a čas .Mozno pochodis uňho lepsie ako ja ,ale k nemu nikdy viac ...moj syn ma tazku skoliozu a skušam hladat aj v KOšICIACH tam je to lepsie co sa tyka pomoci a prístupu...ahoj...Prajem vela stastia a zdravíčka pre synčeka... 🙂

renatka4321
7. máj 2014

Ahoj, ja som bola s dcerkou aj pri Kleinovi a teraz chodim k Popovičovej. K dr. Kleinovi som sa neobjednávala len som tam prišla a ani sme veľmi dlho nečakali... ale napáčil sa mi prístup...cele vyšetrenie trvalo max. 1 minútu a bolo to všetko také narýchlo... ani som sa nestihla poriadne nič opýtať, porozprávať sa, príp. poradiť... ako keby to chcel mať čím skôr za sebou a hotovo... Tak nakoniec som išla k dr. Popovičovej a tá je veľmi zlata 🙂 ale je tam taký problém,že keď k nej prídeš tak sa dosť dlho čaká... lebo ona aj operuje, aj je na pohotovosti a robí sto funkcií naraz...čiže je bežne že čakaš na vyšetrenie a ona odbehuje na operácie... 😠 ale inak je fakt zlatá a príjemná doktorka, čiže odporúčam 😉

mimamimi
8. máj 2014

KU Kleinovi nechoď v žiadnom prípade. Je to arogantný, necitlivý človek. Naše bábo malo mesiac, bolo leto, horúčavy, tak mal zapnutý ventilátor a priamo fúkal na nášho malého. Manžel sa slušne pýta, či ho môže na chvíľu vypnúť a on drzo a prudko, že to toľko vydrží, že oni tu umierajú od horúčavy. Chytil mu nožky, urobil jeden pohyb a zhodnotil, že je to dobre , dovidenia. Boli sme tam asi pol minúty. V živote som nezažila niečo také, potom sme šli k DR.Smolkovi staršiemu. S ním sme boli spokojní, keď vidia, že si s babatkom, hneď ťa berú.

andrejka77
19. máj 2014

@renatka4321 ahojky prosím ta a kde ordinuje Popovičová ? akosi na nete sa mi nedari ju nájst dakujem 😉

renatka4321
19. máj 2014

ahoj 🙂 v utorok aj v piatok robí v detskej fakultnej nemocnici... 😉

aksuram
20. máj 2014

Ja som detskeho ortopeda riesila v PO pred takmer 5 rokmi a bola som u Dr. Smolka, pekne sa nam venoval, povysvetloval a ukludnil. Takze som s nim bola spokojna. OStatnych nepoznam.

syja
30. júl 2014

@renatka4321 a nevies da sa k popovicovej objednat alebo len prist a cakat. a kde konkretne v nemocnici najdem jej ambulanciu?

danielami
9. apr 2015

Môže mi niekto poradiť dobrého detského ortopéda v Prešove? Mali sme odporúčanie k dr. Kleinovi, ale keďže bolo ťažké sa tam vôbec objednať, tak sme šli k inému ale nie som veľmi spokojná.

dellpo
27. aug 2015

@danielami ku ktoremu ste sli? aj my hladame, klein ma toho vela a popovicova je dlhsie PN:(

danielami
1. sep 2015

@dellpo Ahoj. Tak my sme chodili k dr. Bruncovi, ale teraz chcem skúsiť syna objednať ku Gajdošovi, tak uvidíme. Ináč radila som sa aj s neurológom a ten mi odporučil ortopéda v Bardejove. tak ešte trochu váham.

dellpo
1. sep 2015

v BJ a koho? uviedol aj meno? Chodite ku Stofcikovi, aj my..

dellpo
1. sep 2015

@danielami v BJ a koho? uviedol aj meno? Chodite ku Stofcikovi, aj my..

danielami
1. sep 2015

@dellpo áno chodíme k Štovčíkovi a ortopéd ktorého odporučil je Mudr. Klimek.

didushik
6. jún 2016

@renatka4321 ahoj, my sme so syncekom objednani ku Popovicovej. Da sa tam ist s kociarom?

renatka4321
8. jún 2016

@didushik ahoj,áno dá sa isť aj kočiarom...😉

didushik
9. jún 2016

@renatka4321 ďakujem 😘 prave dnes ideme

galinabj
15. jún 2016

@didushik Prosím Vás, ako dlho ste čakali ku p. dr. Popovičovej?

didushik
15. jún 2016

@galinabj no, skoro hodinu 😠😞 hlavne ze pri dverach velkym napisane ze babatka beru prednostne...

dariana263
28. júl 2016

@didushik ahoj,prosim mohla by si mi dat kontakt na dr.popovicovu?Hladala som na nete,dovolala som sa len na informacie,prepojili ma na ortopediu a tam mi povedali,ze dr.popovicova robi v osteocentre a tu som sa docitala,ze robi aj v detskej nemocnici,prosim ta,ked mozes posli mi na nu kontakt do spravy.Velke dakujem 🙂 😉

didushik
28. júl 2016

Tu sa dá objednať, ale musíš povedať ku ktorému lekárovi sa objednávaš, keďže ich tam je viacero.

tel/fax: 051/7495744
mobil: 0948/371759
(telefonické objednávky v čase 10:00-15:00)

http://www.osteologickecentrum.sk/kontakt

didushik
28. júl 2016

@dariana263 Tu sa dá objednať, ale musíš povedať ku ktorému lekárovi sa objednávaš, keďže ich tam je viacero.

tel/fax: 051/7495744
mobil: 0948/371759
(telefonické objednávky v čase 10:00-15:00)

http://www.osteologickecentrum.sk/kontakt

charluc
25. apr 2018

@didushik prosím ta vieš ci je to ešte platné číslo aj na Dr. Prokopovičovu?

mata166
9. máj 2018

@didushik dok.Popovičová už tam nerobí,pred chvílkou som tam volala....

didushik
9. máj 2018

@mata166 vážne.,.,., akurat zajtra som tam chcela volat a objednat synceka ☹️

didushik
21. máj 2018

@mata166 popovičová teraz od 1.6. bude ordinovať v Muču na 3.poschodí... už objednáva

jana86
21. máj 2018

@didushik mate aj t.c. prosim?

mata166
23. máj 2018

@didushik uz ma objednali,dok. Brunc ,ked som dobre rozumela 🙂 ,tak uvidím, ale dakujem za info 🙂😉

vladimira771
27. máj 2018

Dobrý večer. Môže mi niekto poslať nový kontakt na mudr. Brigitu Popovicovu. ĎAKUJEM

jana86
27. máj 2018
vladimira771
27. máj 2018

Ďakujem veľmi pekne