Detský neurológ a trasenie rúk u 6-ročného.

martinakovacs
15. sep 2019

Poznáte dobrého detského neurologa? Môjmu 6,5ročnému synovi sa dosť trasú ruky. Máte niekto podobnú skúsenosť?

tikalka
15. sep 2019

@martinakovacs a skade ste v BB je vraj dobrá Karovicova

kuravesele
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fiffinkaa
15. sep 2019

Dobry den,.pri akych cinnostiach sa mu trasu ruky? Su aj ine priznaky? Unava, zmena osobnosti, nalady?

martinakovacs
autor
15. sep 2019

Som z Nitry. Ale u nás je to o ničom. Skúsila by som asi BA.

martinakovacs
autor
15. sep 2019

@fiffinkaa nepozorujeme zmeny nalady, trasu sa mu napr.pri držaní pohára, pri kreslení,keď nám niečo podáva a tak

tikalka
15. sep 2019

@martinakovacs BA je určite dobre kuknite recenzie aj keď to niekedy skresluje

martinakovacs
autor
15. sep 2019

Veď práve tie recezie sú nie moc výpovedné. Ocenila by som osobnú skúsenosť práve v mojom konkrétnom prípade, aku ju niekto máte. Nerada by som niečo podcenila.

fiffinkaa
15. sep 2019

@martinakovacs pisala som Vam sukromnu spravu,..

moosh
15. sep 2019

@martinakovacs V Modre je MUDr. Vaškova - skvelý prístup, odbornosť

martinakovacs
autor
15. sep 2019

@moosh ďakujem

deti95060810
15. sep 2019

nie je v strese? Máme v rodine, a všimli sme si že je to keď je pod stresom a tento stav začal okolo puberty...

brna1989
15. sep 2019

@martinakovacs my sme z NR a ideme k Dr.Stanovičovej do NZ,nakoľko Nitra je onicom a odporúčajú tu len Dr.Nemčovičovu
My máme iný problém ako vy,ale skuste sa popýtať na túto p.Dr Stanovičovu

tikalka
16. sep 2019

@martinakovacs my chodíme ku Karovicovej a viem že chodia deti aj veľmi zďaleka je výborná

tikalka
16. sep 2019

@martinakovacs v Bratislave je ešte Soňa Ostrihonova vraj je dobrá ale skúsenost neviem skúste sa opýtať za nu

tikalka
16. sep 2019

Martinakovacs chcem sa opýtať či neuzivate nejaké lieky ktoré by to mohli spôsobovať môže mať trás rúk ak má problémy so štítnou žľazou alebo nízky cukor taktiež aj epi začiatkom určite nieje normálne aby sa mAlemu dieťaťu triasli ruky môže to mať aj dedicne určite treba navštíviť neuroliga ale určite treba zobrať krv na štítnu žľazu a ísť na endokrinologiu to tá detská lekárka neposlala tam

tikalka
16. sep 2019
nikpa
16. sep 2019

@martinakovacs Alena Pobiecka, pôsobí v Trnave. Odborníčka s mnohoročnymi skúsenostami, velmi milá. Stačí si vygooglit recenzie...

tajomna21
16. sep 2019

@martinakovacs moj syn to má tiež (7,5) .... boli sme na EEG a CT ... u nás aj zmeny správania ... tiež chcem ísť vyskúšať inú Dr., odkonzultovať diagnostiku, nakoľko sa mi nezdá .... akurát som našla recenziu na MUDr. Vaškovú, tak uvažujem, že sa k nej objednám

tajomna21
16. sep 2019

@martinakovacs moj má to isté (7,5 roka) ... ale aj zmeny správania ... absolvovali sme vyšetrenie, aj eeg a ct, ale chcem to odkonzultovať aj s inou dr. ... zvažujem mudr. vaškovú

karolinka1991
16. sep 2019

@martinakovacs ahoj, v BA rozhodne MUDr Mego (Sinalgis) - je to síce súkromné centrum, ale je neskutočný odborník a úžasný aj ako človek, veľmi odporúčam a držím palce

karolinka1991
16. sep 2019

@tajomna21 ahoj, v BA rozhodne MUDr Mego (Sinalgis) - je to síce súkromné centrum, ale je neskutočný odborník a úžasný aj ako človek, veľmi odporúčam a držím palce

tajomna21
17. sep 2019

@karolinka1991 díky, bohužiaľ, majú pre nás neprijateľné termíny .... potrebujem skôr

bboossoorka
27. jan 2020

Zatrasenie koncatin

nikpa
17. máj 2020

@martinakovacs môžem sa spýtať ako ste dopadli? Mame 2,5 ročného syna a pozorujeme u neho to isté co opisujete, trasenie rúk pri bežných činnostiach ako držanie pohára, kreslenie... Sme objednaní k neurologičke ale az na jún

tajomna21
29. máj 2020

@nikpa určite to riešte ... môže to byť aj závažné, u nás bolo ... nakoniec nie neurologické ochorenie, ale onko

nikpa
29. máj 2020

@tajomna21 ďakujem za odpoveď. To ma mrzí, dúfam ze vám všetko dobre dopadne, veľa zdravia prajem.

verizienka
15. nov 2021

@nikpa ahoj, prisli vám na niečo? Mám tiež 2.5 ročnú dcérku, trasie sa jej prava ruka.

nikpa
15. nov 2021

@verizienka nie ale synovi to ustupuje, stáva sa mu to už len veľmi zriedka keď sa na niečo veľmi sústredí