Detský lekár s liberálnym prístupom k očkovaniu - Trnava

ivika51
28. apr 2015

Pre nášho syna hľadám detského lekára v Trnave alebo aj v Bratislave, s ktorým sa "dá dohodnúť" ohľadom ne/očkovania. Ak náhodou takého poznáte alebo takým ste, prosím, dajte mi vedieť a komunikovať potom môžeme aj mimo tohto fóra.... Veľmi pekne ďakujem🙂

ekobio
2. jún 2020

V Stupave je skvelá detská doktorka od januára 2020, pracuje s homeopatiou, tradičnou čínskou medicínou, biosoľami... Berie do obvodu deti mamičiek so vzťahom k prírodnej medicíne a eko životu. Nevadí , že nie ste zo Stupavy a okolia. Jej pacienti bývajú aj v Senci, Trnave, Dunajskej Strede......Má VIP poplatok, okrem iného zabezpečí aj presný termín objednania na vyšetrenie a telefonické konzultácie pri chorobe, treba jej napísať, či má ešte voľné miesta. Múdra sova Z Bratislavy 19 min krásne po poloprázdnej dialnici

ivika51
autor
23. nov 2020

@ekobio
Dobrý večer, po čase som pozrela na túto stránku a veľmi ma potešila Vaša odpoveď, ktorá je opäť (vzhľadom na súčasnú situáciu s Covid-om) aktuálna.. Ešte raz veľmi pekne ďakujem a teším sa. Určite, v prípade potreby, budeme pani doktorku kontaktovať. Dúfam, ju nejako nájdeme🙂. Ešte raz s veľkou vďakou Ivika