Ahojte, akú máte skúsenosť s Panom veterinárom? Chcela by som si k nemu dať vysterilizovať Mačičku ale neviem sa rozhodnúť. Recenzie má miestami dosť zlé, ale zas si hovorím že takéto úkony sa robí vo velkom a často takže neviem no.. budem ráda za vaše komentáre.
Pekný večer.
@lennyd23 za mna v pohode skusenost. Bol jediny, ktory v nedelu vecer bol ochotny ratovať kusnuteho maltezaka. Vsetko bolo u neho v poriadku.
@lennyd23 ja chodím k nemu roky so všetkými zvieratami a som spokojná.
Chodím tam s mačkou - tu mi sterilizovali a so psom, a inak len na očkovania. Ja som spokojná, menám skúsenosti s inými...predtým sme nemali zvieratá.
Najlepší doktor toto. Boli sme u dvoch v GA a otras prístup, čakanie ani nehovorím. Nemal nikoho v ambulancii a čakali sme tam pol hodinu(myslim nemenovaneho v GA) a ked sme sa dostali dnu, tak aj tak nam dal kvapky do oka, ktoré nepomohli a až pán Garaj pomohol kocúrovi. A to že tam je ruch je preto, že je tam viac doktorov u ňho a makajú ako fredky a sú skvelí. Milí k zvieratkám hlavne a vždy nám pomohli. Boli sme niekoľko krát aj na kastráciách a bezroblémov. Garaj je TOP v okolí a ja som nikdy nepočula naňho zlé slová, iba že im zachránil psa, mačku.....
@lennyd23 si z Nitry a chceš Garaja? Kvôli čomu prosím ťa? U Garaja som bola iba v čakárni a teda ďakujem pekne. Dvere na ambulke rozcapené do čakarne nonstop. V ambulke veľký pes, malý pes, mačka...mala som dojem, že vyšetruje všetkých naraz. Chvália si ho kvôli cene ale vlastnú skúsenosť nemám. V Nitre máš x veterinarov, chodievame do Althei kvôli očkám a super prístup 👌