Prvá solidárna spoločnosť - recenzie

zuzana11008
17. okt 2017

Máte niekto skúsenosti so Prvou solidarňou spoločnosťou, negatívne alebo pozitívne. Ďakujem

stlienka
19. nov 2017

ruky preč od nich

anger
28. jan 2019

@stlienka Môžeš ma prosím kontaktovať? Zaujímalo by ma prečo ruky od nich preč. Chcem cez nich riešiť moju nepriaznivú situáciu, a určite ma zaujímajú aj negatívne skúsenosti. Ďakujem.

volomirova
24. okt 2019

Ja som im svoju nehnuteľnosť predala a myslim si, ze za dobru cenu. podla mna su normalni.

jdobry
29. okt 2019

@zuzana11008
@anger
@stlienka ja som sa s nimi dohodla tak ze kupili byt odo mna a po roku moj syn kupil byt spat hypotekou. Syn to kupil o nieco vyssie ako kupili oni odo mna, ale tak sme boli od zacitaku dohdonuti. Nechapem tez preco ruky prec. Inak sme tam pocas toho roku byvali zdarma. Nemozem povedat ze by ma chceli nako oklamat, normalna firma podla mna

anger
29. okt 2019

tak
@jdobry po vyložení mojej situácie mne osobne pomôcť nevedeli, alebo nechceli ... neviem. Jednoducho mi povedali že mi nevedia pomôcť. Byt som nakoniec predala po vlastnej línii, žijem v podnájme a keď sa dám finančne dokopy kúpim si sama niečo a začnem od začiatku.

jdobry
4. nov 2019

@anger tak neviem. Asi nevedia "riesit" kazdeho. maju asi nake postupy. No ale drzim palce, nech sa postavis na nohy!

ivandss
8. jan 2024

Ahojte, ja som im predal byt a platím im nájom s tým, že ak budem chcieť môžem ho neskôr kúpiť. V nájme som už rok a celkom je to dobré od podpisu zmluvy sa ozvali raz a to keď mi poslali sms s blahoželaním k narodenínam haha milí.