Baby už vám prišla očr za jún? Minulý mesiac mi prišla 15teho, tento mesiac stále nič.
Kamoska nema este ani junovu ani julovu takze je to normalne 🙂
Júnová 15.7.
@petusska ano
prisla 15teho
Včera som tam volala, maju dva terminy na uzavierku,moje udaje maju nahrate takže pride to do konca mesiaca
@vikusjk
@danka808
@marcellka32
@mondolina
@lenka2710
@m_o_n_c_a_k
Tak som volala do soc. a udajne neeviduju cestne vyhlasenie, posielala som ho 2.7. 🤨 pani mi dala svoj mail tak som jej poslala vyhlasenie este raz, uvidim ci stihnu poslat este tento mesiac
@petusska ach jaj. Bordelikmaju
@m_o_n_c_a_k
Prečo by mali? Ja som ani raz problém nemala asi preto , že som čestné prehlásenie poslala v správnom termíne a t. j. do 30.6 a nie 2.7.
@mondolina ja som poslala 5.7 a 15 tého na účte. Tak neviem. Tieto pandemickej ocrky si spracúva pobočka v danom meste. Takže u nás sú zjavne šikovní.
@petusska odkedy sa mi stratil na centrale papier za april, posielam potvrdenie uz priamo pani, ktora ma ma na starosti. Peniazky za jun prisli uz 8.7.
@m_o_n_c_a_k
Ja som tiež nemali ani jeden mesiac pandemickej očr problém.
@mondolina prepac ale kedze som uz bola v praci od 24.6 tak som zial, kvoli pracovnym povinnostiam zabudla poslat vyhlasenie presne 30teho.... btw, pani mi vcera volala a povedala, ze uzavierku maju do 23, ak by papiere do tohto datumu nemala tak sa ocr vyplati az nasledujuci mesiac, ak su papiere poslane do 23 tak sa srihne ocr vyplatit este v danom mesiaci... tak asi netreba az tak bazirovat na tom ze treba to mat poslane presne 30teho...
A do minuleho mesiaca sa mi podarilo posielat tona cas, zial praca nepusti po troch mesiacoc....
Mne tiež doteraz nič neprišlo tak neviem či čakať do konca mesiaca alebo volať.
Tiež som mala problém jeden mesiac, no volala som a povedali mi že neevidujú čv, posielala som ho istotne no keďže toho bolo veľa, pc nestíhali. Poslala som ešte raz. OČR mi bola vyplatená v ďalšom mesiaci. Bolo to za apríl, ale spracovávali to ako májovú takže v júni som dostala za oba mesiace.
@petusska manzelovi prisla 15.7. chvala bohu, na prvu za marec sme cakali do 20. maja. Ale papiere sme uz posielali priamo na mail tej pani, ktora ho v SP vybavovala.