Ahoj. Prišla mi pokuta 800 korún tak som si to premenila na eura cca 34 euro myslite ze im to príde v czk keď som im to na ich účet co bol na papieri poslal v eurách
@maranco banka je komerčni Česká.. 800 korún mi prišla pokuta za rýchlosr minulý týždeň som to zaplatil.... odoslal som 35 euro z mojho sk uctu .. myslite ze je to v poriadku?
Dnešný kurz KB majú 22,8885, takže 800 CZK je 34.95€, na účet im teda príde 801,09 CZK.
31.5.2023 mali kurz 23,0351 takže by im prišlo 806,22 CZK.
@maranco ďakujem veľmi pekne za ochotu
1.6.2023 mala KB kurz 22,9832 takže by im prišlo 804,41 CZK
2.6.2023 mala KB kurz 22,9340 takže by im prišlo 802,69 CZK
@maranco ďakujem ešte raz ste zlatý. Už som kľudnejšia len som chcela aby im prišlo presne 800 kc tak som poslala 35 euro a prvom google ukazoval 33,50
Ja som minule dostala v PL 1000 zlotých
A dali mi to na sek, musela som hľadať postu 🥲 ale zas mňa to stalo 225 eur. 🤨
@ariannazara to ste o koľko prekročili rýchlosť? Ci sú tam také vysoké sadzby?
ja som tiez raz dostala pokutu z cr za prekrocenie rychlosti o 10km/h a poslali normalne, ze 40€ mam zaplatit.
v banke sa inak da nastavit, ze kolko ma prist prijemcovi v jeho mene, cize zadas, ze ma dostat 800czk a banka Ti strhne sumu podla aktualneho kurzu. potom inak bacha na poplatky, lebo ak si dala, ze zdielane, tak im pride nizsia suma.
@drobcek17 obehovala som na 70ke kamión a išla som 90 a za mnou išli na sivom BMW radar. Hneď ma dali stranou.
@ariannazara to by mali zaviesť aj na sk. Ale snáď sú už také vysoké pokuty .
@maciatkolulu ale v PL tam to majú tak dosveta tu 60ka tu 70ka tu 90ka tam nevieš kde si 😅 ale zas myslela som si ze pokuty majú trochu nižšie no mam ponaučenie do budúcna 🤭
@maranco ja som zadavala v eurách 31.5 35 euro a mala by im prost 800 kc taka he vyska pojuty...len neviem ci sa ráta deň odoslania podľa kurzu alebo deň keď im to prišlo
Pozri si v akej banke je účet príjemcu, pozri web stránku jeho banky tam si nájdi kurzový lístok devízy. Podľa neho prepočítaj koľko je to € a pridaj pár centov navyše, lebo druhý deň môže byť iný kurz.
Ty pošleš ako SEPA platbu v €, príjemca má účet v CZK tak sa mu pripíšu CZK.
Alebo napíš sem číslo účtu príjemcu.