Ahoj
Ak pošlem v sobotu cez ib peniaze vrámci tej istej banky na SR, kedy ich bude mať na účte prijímateľ?
Ďakujem
To zalezi na banke, malo by to byt ale do 30 minut prakticky kedykolvek v roku. Ale nikdy nevies - slovenske banky su prispate, viem poslat peniaze do EU rychlejsie (a zadarmo, pride v ten isty den), nez do inej banky vramci Slovenska.
záleží od banky
ak je to v rámci Tatrabanky, malo by to to byť hneď, im systém funguje aj cez nepracovné dni
ale napr. ČSOB funguje len cez pracovné dni, takže ak to uhradíš v sobotu, príkaz sa spracuje až v pondelok, ale tiež to bude hneď
ostatné banky neviem ako fungujú
V pondelok, nakoľko sobota nie je bankový deň. To že sa pripíše v rámci jednej banky hneď platí len ak je bankový deň, t.j. pondelok až piatok.
Viem ze Prima banka to ma aj cez víkend hneď. Toto sa jedna VÚB banky
V rámci rovnakej banky pripíše peniaze hneď - do pár minút aj cez víkend a sviatok.
Mám VUB
za pár minút. Je to predsa rovnaká banka
@patka06
Ďakujem moc
Ja mam tatru a hneď
Aj vub to ma hned podla mňa, posielam kolegovi vyplatu a vzdy ju ma okamzite, aj vikend spracovávajú lebo od zákazníkov z vubky mam prevody hneď.
vramci tej istej banky online a ano KAZDA (okrem CSOB - co teda nechapen) banka platby spracuva aj cez vikend
Pondelok iba
Ked máte stejnú banku tak bude ihned pripisany.
Ked posles v sobotu, realne odidu v pondelok, a pripisane budu v utorok. Led tej istej, tak hned
podla mna najskor v pondelok
(edit) teraz som si vsimla, ze tej istej, no teoreticky aj hned, mne tak vcera posielala znama platbu (rovnaka banka) a piplo mi to v tej sekunde, ako mi pisala, ze posiela 🙂