Može si na mna manžel podať danovú úlavu ak som do júla 2012 poberala materskú a zbytok roka 2012 som mala rodičovskú? 😉 😉 a dostane potom aj niečo vrátené??? Aké tlačivá a papiere treba odovzdať u manžela v práci? 😅
treba ti potvrdenie zo soc poisť o výške materského a z UPSR o výške rodičovského poberaného za dané obdobie manžel podpíše len bežnú žiadosť v práci o urobenie daňového ...neviem aký ma manžel príjem a ako mu to vyjde to vám povie ekonomka .... uplatniť si može časť tvojej nezdanitelnej čiastky za obdobie poberania rodičovského za materskú nie ....
ja som tiez muzovy musela nosit roky zo socialky prijem aj matersku aj rodicovsky...a potom nam vracali pekne peniazky 🙂
presne tak potrebuješ doklad aj o rodičovskom príspevku ,aj o materskej keď sa ti to láme v roku 2012 🙂 bola som tento týždeň na soc.poisť...taktiež to manžel potreboval k ročnému zúčtovaniu daní...
@se ahoj moze si poziadat budes potrebova tlacivo od socialky vypis kolko si poberala matersku /celkova ciastka /a to treba aj napisat do ziadosti - lebo materska sa bere ako prijem a urcite mu bude vratene za teba. Neviem ci som to zrozumitelne napisala 😀