Moja biedronka karta

kubikamamka
8. feb 2022

Dobry večer, potrebovala by som pomoc, kto ma registr.kartu moja biedronka. Ako sa dá vybaviť. Kto je ochotný pomôcť. Ďakujem

janai1
8. feb 2022
kubikamamka
autor
8. feb 2022

@janai1 môžte mi poradiť do správy ďakujem

janai1
8. feb 2022

@kubikamamka ja tam nechodím, len som to včera videla v skupine, že sa to už dá zaregistrovať aj na SK číslo a návod je na stránke v slovenčine

hipuska
8. feb 2022

@kubikamamka áno, stránka je v slovenčine. Teraz som to pozerala

kubikamamka
autor
8. feb 2022

@hipuska aj ja len nám v obchode včera povedali že nemajú karty tak teraz nwm

hellwant
8. feb 2022

Nuz asi sa im minuli po tych najazdoch, v Milowke v sobotu mali. Musite urobit nakup- stacia aj zuvacky- neklikat inou biedronka kartou ak mate od znameho-lebo pri poziadani ma pokladni o kartu pre Slovakov, ona vam ju odklikne na nakupe ako aktivaciu , ak by ste inu pouzila, nemohla by vam novu odkliknut, museli by ste zas zobrat nejaku drobnost na iny nakup- a potom uz len sa cez net stranku zaregistovat.🙂

hipuska
8. feb 2022

@kubikamamka môže.byt. V poľsku sama slovac

laurika554
26. máj 2022

neviete nahodou ako ziskat kartu moja biedronka? pri poslednom nakupe mi pani povedala, ze to si ju musim nejako cez net objednat a oni mi ju potom vydaju. ale nikde som nic nenasla

patuska00
26. máj 2022

@laurika554 doma sa.zaregistruj a tam si vipytas kartu ale musíš aktivovať na mobil a potom ti daju

laurika554
26. máj 2022

ale ked pri registracii pise ze treba cislo karty

patuska00
27. máj 2022

@laurika554 áno a máš už tu kartu keď máš nápis tam číslo z karty

hellwant
27. máj 2022

@laurika554 nie objednat cez internet, ale registrovat cez internet. Kartu dostanes pri nakupe pri pokladni. Vypytaj si kartu pre Svk. Ale nesmies pouzit pri nakupe inu( napr ak si poziciavas) Musi ti tu novu odpipnut na nakup a doma zaregistrujes cez net.

laurika554
27. máj 2022

A za kolko asi mi ju zaktivuju, kartu uz konecne mam, ale vraj ma prist sms, zatial nedosla

daarling
1. jún 2022

@laurika554 ahoj prosím ťa, to si bola nna nákup tam si si vypýtala kartu a doma až potom zaregistrovala?

hellwant
1. jún 2022

@daarling ano tak sa to robí

hellwant
1. jún 2022

@laurika554 zadala si dobre svoje číslo( napr zla predvolba) skontroluj aj mail

daarling
1. jún 2022

@hellwant ďakujem

aicha15
8. sep 2022

Nenasiel by sa niekto kto ma digitalnu kartu v mobile a posle screen. Dakujem

daarling
9. sep 2022

@aicha15 ahoj, stiahni si túto apku a máš tam kartu. Nemusíš si pýtať pri pokladni nič.

hellwant
9. sep 2022

@aicha15 inak nikomu neodporúcam dávat ti screen vlastnej karty ak ju vyuziva, niektore akcie su obmedzene na pocet kusov na den, pojdete v 1 den nahodou a ty mu zlavu na maslo vyberies a on ho bude mat drahsie(stalo sa svagrinej) a ist na druhy den iba kvoli maslu napr. 35 km dokopy tam aj spät znovu by uz asi nik nešiel a znamy sa ti v mysli fakt podakuje pri pokladni.

barbora9312
14. okt 2022

@daarling mas to? Uz si bola aj s tou apkou nakupovať?

daarling
14. okt 2022

@barbora9312 áno stále chodím, ja mám biedronku na skok

barbora9312
15. okt 2022

@daarling vieš dať nejaké tipy čo sa tam oplatí kúpiť?

daarling
15. okt 2022

@barbora9312 ja tam chodím hlavne na plienky a umelé mlieko 😁 ... Ale aj na nákup normálny tam raz za čas idem, a tak všetko je tam lacnejšie ako tu. Aj majú niekedy akcie buď na drogériu alebo ma tie plienky že 2 ks za nejakú super cenu. Len treba pozerať tam potom pri cene že koľko ks toho akciového tovaru je možné zobrať ma jednu kartu. Ja som tak minule bola, plienky v super akcii tak som nabrala plný kôš a pri pokladni normálna cena 🤦 a tam takým malým napísané že na jednu kartu sa dajú iba 2 ks zobrať

barbora9312
15. okt 2022

@daarling ďakujem appku som si stiahla,planujeme ist na nákup este si pozriem aj letak akciovy

nikahud
16. nov 2022

@daarling prosím vas a kto mi ju aktivuje alebo je aktivna uz len tym ze mam ten qr kod?

nikahud
16. nov 2022

@daarling prosím vas neviete mi napísať správy, potrebovala by som poradiť ohľadom nakupu, celkom sa nevyznam v tom ich letaku

nikahud
16. nov 2022

@barbora9312 viete mi prosim poradiť ohladom letaku?

patuska00
16. nov 2022

@nikahud vyhľadaj si do Googlu gazetky a prvá stránka a tam máš všetky obchody

hipuska
16. nov 2022

@nikahud a čo postrebujes vediet?