Mesačné nájomné za 1-izbový byt

4. nov 2024

Ahojte, prosim za kolko prenajimate alebo si prenajimate 1i byt v Ruzinove? Nemusi byt novostavba ani neviem ako zariadeny drahym nabytkom. Aj s energiami a internetom/TV. Dakujem za info ☺️

mirola
4. nov 2024

1 izbový teda je tam samostatná izba, plus obývačka kuchyňa? Metráž? Balkón? toto sú celkom rozhodujúce info.

autor
4. nov 2024

@mirola vseobecne, ved vacsina 1i (tzn odeelena kuchyna a obyvacka so spalnou, aspon ja takto vnimam 1i byt) ma od 37-40m, ci?

autor
4. nov 2024

A s balkonom a s pivnicou

hellwant
4. nov 2024

zväčša od 35 do 45

autor
4. nov 2024

@hellwant teraz myslis tu metraz? Moze byt

hellwant
4. nov 2024

áno, metráž, ja bohužial neviem sumu za Ružinov, premajimam v Žiline a tu je to nižšie.

autor
4. nov 2024

@hellwant len tak pre zaujimavost ake su ceny za takto velke byty v ZA? Dakujem

maranta_leuconeura
4. nov 2024

Kamoska prenajima za 850 so vsetkym, s pivnicou. Lokalita Dulovo namestie

hellwant
4. nov 2024

V ZA ja prenajimam byt 36.4 m², , 3m² balkón a pivnica ma 1m² za 407 za mesiac s energiami, tv a netom. Ceny sa pohybuju najcastejsie od 400 do 500 eur za mesiac.

vanilkovazmrzka
4. nov 2024

Uf teraz by som povedala 600-700 aj viac mozno

jaskolka
4. nov 2024

Brat s manželkou ešte pred pár týždňami bývali v Dúbravke, jednoizbak s väčšou kuchyňou, komora,loggia,platili 500 eur. Teraz už to môže byť aj viac.

evcagabi
4. nov 2024

Ked ta zaujima priblizna cena aj v inych mestach, my platime 420€ a byt ma 40m². Cena s energiami, internetom, tv

majlo1234
4. nov 2024

@maranta_leuconeura to je masaker, paneboze. Ja som naposledy platila najom pred cca desiatimi rokmi a uz polovica tej ceny mi vtedy bola vela😀 sialene ozaj, aky je trh

11brano11
4. nov 2024

Ja - 2i v Ružinove, 50 metrov, 650 eur

maranta_leuconeura
4. nov 2024

@majlo1234 no za 350-500€ isli 1i v BA tak 10 rokov spat. Ale samozrejme kazdy majitel si moze prenajat za kolko uzna za vhodne, ak ma socialne citenie tak aj zadarmo, alebo aj za 2000€ ak najde podnajomnika 🤷

jaroslav81
4. nov 2024

Čo tak pozrieť bazoš? Ceny nájmov aj vďaka Ukrajincom stúpajú v podstate každý mesiac. Ak ti niekto napíše 500€, asi to bude zmluva uzavretá dávnejšie. Narýchlo som pozeral a už ani 1 izbak pod 600€ - 650€ nezoženieš...

janai1
4. nov 2024

1 izbák ale bez balkóna 450€ pri Štrkovci

katkaseiner
4. nov 2024

sesterka prenajima jednoizbak tusim za 550 v Petrzalke, ale je bez balkonu. Ono zo bude v Ruzinove viac menej rovnako, len teda ak nieco extra dostanes (parkovacie miesto, terasu, klímu, blizko niecoho konkretne to moze ist urcite vyššie

autor
4. nov 2024

@jaroslav81 vies co, aj som sa snazila cosi najst, ale asi som nemala stastie, nasla som par ponuk, vacsinou nove garzonky tvariace sa ako 1izbaky. Navyse, neviem co bude od noveho roka, neviem ake dopady bude mat transakcna dan na poskytovatelov energii a spravcov, rovnako neviem ci ostane energie zastropovane.

autor
4. nov 2024

@janai1 uff toto som platila ja tusim 7r dozadu, to si drz kym budes potrebovat ☺️

anjelok
4. nov 2024

Ja prenajimam v Ruzinove malicky byt paru, 29 m2 bez balkona a pivnice za 520 eur bez internetu. V marci im konci zmluva, planujem zvysit o 100 eur ( konci mi fix a splatka vzrastie o 200). Ale za minuly rok mali preplatok 600 eur, cize v podstate 50 eur/mes dole.

stanulienkat
4. nov 2024

@jaroslav81 ceny stupaju najma vdaka vychodniarom.

anjelok
4. nov 2024

V Petrzalke som prenajala pred 2 mes. za 650 eur bez internetu, ale ten ma 40 m2, balkon a je to stavba z r. 2008, nie panelak. Ale teda uz rieseny tak, ze kuchyna nie je samostatna. Kolegyna teraz prenajala v Dubravke za 600 maly 1izbak, tiez tak 30 m2, bez balkona, prerobeny, ze z kuchyne je spaci kut a ta je presunuta do obyvky.

anjelok
4. nov 2024

@stanulienkat skor kvoli ukrajincom

stanulienkat
4. nov 2024

@anjelok mam to z prvej ruky. Takisto nehnutelnosti tu stupaju kvoli vychodnarom. Vykupuju novostavby, stare byty...
Info od realitaka. Vidim v okoli, ze pomaly 70% ludi v Ba je vychod a stred. Kazdy tu zatahuje. Bratislavcana pomaly nestretnes.

autor
4. nov 2024

@anjelok
@stanulienkat mne to pride, ze niekedy ti ludia ani nerozmyslaju. Garzonka za 530€ vo vrakuni 20 minut pesej chodze od zastavky je im super brutal, neriesia ze maju len 22m zivotneho priestoru. Ale dat za 1i byt kde maju skoro raz tolko miesta 640€, kde cena za m je podstatne nizsia, to uz nie to je privela a majitelia su nenazranci. Neviem sama ako stanovit mesacne najomne, lebo viem ake mam mesacne povinne platby za byt a aku rezervu potrebujem. A bum som na 600€, ziadna zarobkova cinnost ani nic, stiska mi zadkom ci mi to neznicia. A potom pride danove priznanie a platenie dane a som v minuse. A to neratam uspory, ktore clovek musel vrazit do bytu spolu s podpisom hypoteky😀 pardon, opustila som sa, dnes ma nastvala jedna standa, podla ktorej su prenajimatelia v BA nenazranci a treba im zvysit dane za zisky. Tak sa snazim zistit, ze aka je teda primerana cena za 1i byt na buduci rok…

stanulienkat
4. nov 2024

Za 600e urcite nie si v minuse. Su to pekne peniaze.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanulienkat
4. nov 2024

Ale ved nemozes chciet, aby ti niekto platil komplet hypo splatku. Najom ti ma pomoct, nie nahradit tvoje splatky. To by si ti ludia mohli rovno zobrat hypo a neplatit cudzej osobe. Ved tebe byt zostane a bude na hodnote len nadobudat. Ach ludia, ved nemozete takto mysliet. Ja tiez prenajimam, ale nenapadlo by mi zdierat ich kompletnou splatkou. Ved oni tiez nie su sprosti. Ten prenajom krasne pomoze.