Keď mi neostanú peniaze, muž sa zlostí

30. nov 2022

Ahojte.Poberam rodicovsky prispevok + dostavam vyzivne na jedno dieta. Caa 600 eur. Muz mi neprispieva na nic samozrejme plati hypoteku.byt ,stravu kupujeme spoloxne ak je doma ak nie len ja..Robi v zahranici mesacne ma aj cez 3000 eur.Ak chcem kupit nieco detom oblecenie, topanky. Zaplatit poistky alebo obedy v skole skolke vsetko platim ja .kruzky, druzinu + este sebe ak treba .Vraj mi neda peniaze lebo dostavam matersku jzamestnatat nnemozem kedze som na predlzenom rodicaku s mladsou dcerou a vkuse je chora a ked je on furt prec nema mi kto ostat s detmi pomoct. Ak mi neostanu nepiaze zlosti sa.Co robit? Nikdy nebol takyto problem az ked zacali zdrazovanie hockedy mi podlal ked trebalo Posim blbe komentare si nechajte pre seba Dakujem

doriiis
30. nov 2022

Kam on dáva zarobené peniaze?Okrem hypoteky

sima338
30. nov 2022

Sadnúť si a pobaviť sa o tom. Píšeš, že predtým bol normálny, možno má len nejaký iracionálny strach momentálne, kedže zdražovanie. Z tvojho príjmu nemáš šancu tiahnúť toľko položiek rozpočtu.

nely1704
30. nov 2022

Neviem, či mi to tu vyriešime ale každopádne sa s ním musíš porozprávať... možno za tým niečo iné bude, prečo má zrazu taky postoj

autor
30. nov 2022

@doriiis no minie aj za nakupi vsetko cca 1000 na mesiac ostatne odlozi..ale ak on si chce kupi daco neni problem

koniarova
30. nov 2022

Načo ti je muž, ktorý je stále preč,na všetko si sama a ešte ani peniaze nedá?

kabinka11
30. nov 2022

@koniarova presne to napadlo aj mňa. Zabezpečí strechu nad hlavou a tam to začína a asi aj končí.

hellwant
30. nov 2022

Prestaň s takym debilom spavat, ak mas kde, odid, rozveď sa a bude ti este musiet platit vyźivne, potom mu dojte chumajovi sprostemu. Sorry za vyjadrenie, ale takyto hnusaci ma hnevaju.

siska53
30. nov 2022

Asi si s nim jedine sadnut a vysvetlit..

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
30. nov 2022

@hellwant nemam kam ist ak keby som chcela co nechcem ...

luccija
30. nov 2022

Asi dlhol nebol v obchode...nic iba si pytat viac ved vieme ake su drahe topanky a vsetko.On sa zlosti...mozes sa aj ty, ze on usetri a teba vydeluje.
Daj mu jeden mesiac rozpis co si minula naco a bude vediet kde das 600 eur

alya1
30. nov 2022

Neporadím aby si sa zbalila a odišla a takéto veci👎, všetko spíš čo platíš a koľko ti reálne ostáva, kľudne niekde prihoď 20E😉. Treba si úplne v kľude sadnúť, porozprávať sa, ale nie nahnevaná, lebo ťa serie jeho postoj 😀 ( aj mňa by sral). Ak chlap nevidí reálne čo koľko stojí, nevie si to zrátať, je to úplne normálne, to, že predtým taký nebol, je tiež úplne normálne. Ako vravíš, nákup robí on ostatné odloží, predstav si, že zrazu odkladá menej a menej, nieje s Vami dlho, začne frustrácia, že je bez Vás a houby mu ostane. Do toho vśade negatívne správy, kolegovia a ľudia na okolo rozprávajú len o zdražovaní a ako bude horšie, on ako hlava rodiny cíti tlak. Predstavte si aj chlapy majú city a myšlienky podobné nám, možno to tak neprejavujú, ale sú tam. Tým chcem len povedať, treba sa úplne normálne porozprávať štylom poď zlato ideme to porátať všetko zdraželo nevychádza toto a tamto, kde myslíš, že by som mohla ušetriť. spísané všetko ukázať a rozprávať sa. Verte mi, žer nabudúce si rozmyslí reakciu na to, že neostali peniažky. Pekný deň

modrykonik33
30. nov 2022

Vymeňte si na mesiac príjmy a výdavky, ty s jeho príjmom a on s tvojim, nech sám na vlastnej koži zistí aké to je "rozhadzovať" so 600e ☺️

aurora33
30. nov 2022

Co robiť? Asi sa poriadne porozprávať.

zuzi0911
30. nov 2022

Tu sa s magormi roztrhlo vrece za posledné dni ...
Nepochopím....

autor
30. nov 2022

@alya1 Dakujem pekne.Urcite sa porozpravame poriadne.♥️🙏

alya1
30. nov 2022

Za málinko. Držím palce. 👍🍀

autor
30. nov 2022

@alya1 super si to napisala adi tak to je..lebo co sa tyka deti casu s nimi so mnou je to vsetko ok aj doma mi pomaha ked moze

alya1
30. nov 2022

No a na základe jednej frustrácie baliť kufre. Ženy ženy potom, že je toľko rozvodov. Chlapovi ak povieš platím toto tamto. A takú a takú sumu a pod. On to nevníma (myslím tu sumu) neráta si to v hlave. On len prijíma informáciu, že niečo nieje ok. A potom ho to zlosti, lebo samozrejme chce aby bolo všetko ok. V poslednej dobe to čítam často môj muž ohľadne peňazí sa zmenil a pod. Samozrejme, že áno, pretože sa boja, ale strach nechcú ukázať. Tak to prejavia hnevom. Len rozprávanie, jedlo a dobrý sex pomôže. 😅

viestta
30. nov 2022

Ja ti poradim. Odloz mu blocky za jeden mesiac. Nech vidi kam idu tvoje peniaze. Pekne mu spocitaj kazdy jogurt, ponozky, ktore kupis. Nech ma chlapec prehlad o tom ako stupli naklady na potraviny, chod domacnosti a oblecenie za posledny rok.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
negymama
30. nov 2022

ste manzelia? ak ano , tak mate BSM bezpodielove spoluvlastnicvo manzelov a vsetky vase peniaze su spolocne bezohladu na pomer prijmov. ty si na rodicaku s jeho dietatom a preto on by sa mal podielat rovnomerne na vydavkoch domacnosti. Nieze jemu ostanu po zaplateni 2 tisicky a ty si na mizine. Pred dietatom a rodicovskym ste ako hospodarili, ak si pristupila na rezim, vsetko napoly a hrdinsky si platila zo svojho platu polovicu prijmov, on to teraz nema dovod menit. Zrejme sa panko domnieva ze rodicovsky prispevok an dieta je tvoj "plat".
Bud mu to takto prednesies, alebo surovo daj rozpocet na vasu stravu, odev a kruzky a poplatky na deti , aj s kokretnymi blockami a spytaj sa ho kde tu je rovnaka zivotna uroven teba, deti a jeho.

hellwant
30. nov 2022

@jabadabadu nemusi bat? Pri jeho spravani pri peniazoch by som o istotach nehovoril. Pisal som ak ma kde- rodicia, jasne, ze nie sama do podnajmu , to by si pohorsila. Ale keďže nema - pisala- tak to bude mať trapenie stale

zuzinka888
30. nov 2022

Sadnut a rozpisat mu vydaje+ nejaje to € pripisat na zmrzlinu a nepredpokladane vydavky.

koniarova
30. nov 2022

@alya1 ale on nerozhoduje o JEHO peniazoch. Sú ich spoločné. A on povie,že nedá? Wtf? O čom tu chceš debatovať? Veď ten chlap je absolútne mimo? V živote to nepochopí,keď povie žene,že máš svoje peniaze,plat z rodičáku. Bodaj som sa mýlila.

koniarova
30. nov 2022

Vieš,koľko má peňazí? Máš k nim aj ty prístup?

autor
30. nov 2022

@koniarova ano viem kolko ma a nemam k nim pristup

doriiis
30. nov 2022

Odkladá ich načo? Kam?

autor
30. nov 2022

@koniarova nic musime sa porozpravat osobne poriadne ked pride o 2 tyzdne domou cez net tasko..