Dobrý den nasla by som to niekoho kdo robi v poistovni na odeleni poistne udalosti.mala by som niekolko otazok ohladne dopravnej nehode kamionu.dakujem
@smile31 to presne neviem lebo muž je šofér na kamione zodpovednost je allianz.pzp je kooperativa ale havarijne maju myslim allianz.lebo to sef robil poistenie.
@janula2511 a vi robite v poistovni?
@smile31 a vi robite v postovni?
@janula2511 kludne si tam zavolajte a povedzte zeby ste chceli len infosky oni vam poradia ze ako mate postupovat ze ste manzelka ale ze neviete cislo poistej zmluvy alebo zeby ste chceli vediet ze ako by v takomto pripade postupovala poistovna zeby si rozmyslate dat havarijne poistenie 🙂 nieco si vymyslite oni vam poradia
@janula2511 ano ale ja pracujem so zivotkami... nie s poistenim majetku a vozidiel
@janula2511 Ak je škoda väčššia,tak sa likviduje z havarijného poistenia-ak je dojednané.Ak má manžel uzavretú zodpovednosť voči zamestnávateľovi,tak z jeho poistky by sa odpočítala spoluúčasť,ktorá je v havarijnej,lebo tam býva spoluúčasť.Lebo predpokladám,že ak je dopravná nehoda,bude škoda vyššia a v zodpovednosti sa dojednáva PS iba na štvornásobok mesačného zárobku,do takého násobku môže zamestnancovi siahnuť zamestnávateľ na mzdu pri škode.Pracujem pre Allianz.Treba to nahlásiť,ale mal by to manžel,alebo spolu so zamestnávateľom a poisťovňa bude v tom konať-vyrozumie ich aké doklady bude požadovať.Dobre je,keď by si urobil manžel aj nejaké foto z nehody na mieste.
@frapper a ako je to ked je totalna skoda?pre sofera je čo lepšie keď je totalna skoda alebo nie.to sa jedna o lízingovy kamion.je písaná totálna skoda.a je spoluúčasť 5percent.
@janula2511 mozem sa spytat v akej poistovni? ak allianz tak si zavolajte na cislo 0800 122 222 a poskytnu vam uplnd kompletne informacie.... 🙂