Ahojte, koľko vás stojí havarijná poistka na nové auto, take tie menšie a s najnižším výkonom fabia, Hyundai i20, KIA Rio a podobne? Lebo ja som si dala výpočet v unione tak približne a že 400€? To by som to asi už ani radšej nepoistovala ak mám povedať pravdu…. Alebo v ktorej poisťovni ste boli spokojne, že sa aj niečo stalo a bolo to normálne vyriešené? Alebo kde ste naopak spokojne neboli a neodporúčate? Ďakujem.
Za 200 nepoistis ani nahodou
Však nepoistuj... Nacuva ti do neho nejaký blbecek a zdrhne a vyvalíš 3000€ za opravu 🤷♀️
Vypočítaj si na porovnávači https://www.netfinancie.sk/pzp-havarijne-poiste...
allianz 👍 okolo 300e ročne. nič sme nedoplácali, 2 búračky
My sme teraz zaplatili 5000€ za opravu auta za rozbity predok. Kiežby sme mali tu havarijnu zaplatenu 🤦♀️🤷♀️ a to mame 10 rocne auto a zvažujeme ze dame poistiť len ci niekto bude chciet ked uz bolo havarovane 🙊🤔
@zoro9836 co si mal poistene v tych 200€?
@luscious daj si niekoľko poisťovní a uvidíš, ktorá bude najzaujímavejšia...
@luscious za 200 eur asi nové auto nepoistíš. My tiež máme nové, len trochu väčšie a najlacnejšie poistenie za 500eur ročne. Odporúčam ti kontaktovať nejakého finančného poradcu, nájde ti najlacnejšie a najvýhodnejšie poistenie. Je to zadarmo. Alebo aj cez internet keď zadáš údaje o aute si sama vieš porovnať ponuky jednotlivých poisťovní.
@luscious Vsak neplat, ked nechces. Ale my sme za 3/4 roka mali nehodu, ze do nas naburali a kompletna vymena celneho skla kvoli kamienku. Radsej poistku ako toto.
@luscious len sa nepozeraj len na cenu, pozeraj čo ti to poistenie kryje. Treba mať havariu, kradež, vandalizmus, živelne udalosti. A najlepsie k tomu ešte stret so zverou a čelne sklo. čim su poistky lacnejsie, tym je toho v baličku menej.
My sme si dali vyššiu havarijnu, nie základnú a platíme 320 na Kia ceed. Allianz.
@katuskapd ale v tom balicku nieje havaria.
@robodracica je tam všetko to dával muž on chcel všetko poistené aj sedačky,haváriu, čelné sklo všetko ale ta cena neviem ci sedí,pzp platíme zvlášť
@katuskapd v alianzi je havaria len va najvyssom baličku max. A ten stoji spolu s PZP okolo 700€. Minuly rok som dokonca platila vyse 800€, auto mam sice nove, ale normalna znacka nie luxusna.
@katuskapd a asi nemate alianz, tam mi povedali že u nich musi byt spolu s havarijnou aj PZP
ak Ti to nejako pomoze pri rozhodovani, my sme tri roky dozadu poistovali fungl nove auto Peugeot 5008 v hodnote cca 31tis e, 1,5Diesel automat a HP je 1040,11€ na rok. je to vratane GAP poistenia (na 5rokov), co v pripade napr totalky nam bude vyplatena hodnota, ktora bola uvedena na fa za vozidlo. (GAP sa da pripoistit len na novych vozidlach) takze za mna je 400e urcite suma v pohode. a ak sa Ti to zda vela, pozri si ceny nahradnych dielov na auto, ktore chces kupit.
@luscious nas stoji poistka 550 na 10 rocne auto.
400 eur je v pohode.