Havarijná poistka na nové auto

luscious
29. júl 2022

Ahojte, koľko vás stojí havarijná poistka na nové auto, take tie menšie a s najnižším výkonom fabia, Hyundai i20, KIA Rio a podobne? Lebo ja som si dala výpočet v unione tak približne a že 400€? To by som to asi už ani radšej nepoistovala ak mám povedať pravdu…. Alebo v ktorej poisťovni ste boli spokojne, že sa aj niečo stalo a bolo to normálne vyriešené? Alebo kde ste naopak spokojne neboli a neodporúčate? Ďakujem.

qetka
29. júl 2022

@luscious nas stoji poistka 550 na 10 rocne auto.
400 eur je v pohode.

luscious
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
robodracica
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
robodracica
29. júl 2022

Za 200 nepoistis ani nahodou

janai1
29. júl 2022

Však nepoistuj... Nacuva ti do neho nejaký blbecek a zdrhne a vyvalíš 3000€ za opravu 🤷‍♀️
Vypočítaj si na porovnávači https://www.netfinancie.sk/pzp-havarijne-poiste...

zlostitko
29. júl 2022

@luscious urcite by som sla do allianz a nove auto by som poistila. Nahradne diely mozu byt drahsie ako poistka. Ja mam 7 rocne subaru a platim 220 za pol roka

luscious
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kaja01
29. júl 2022

@luscious Ja mám Opel Corsa, poistku som platila cca 380€ ročne, platila som 5 rokov a potom som zrušila.

zuzanka.zuzu
29. júl 2022

allianz 👍 okolo 300e ročne. nič sme nedoplácali, 2 búračky

choco6
29. júl 2022

My sme teraz zaplatili 5000€ za opravu auta za rozbity predok. Kiežby sme mali tu havarijnu zaplatenu 🤦‍♀️🤷‍♀️ a to mame 10 rocne auto a zvažujeme ze dame poistiť len ci niekto bude chciet ked uz bolo havarovane 🙊🤔

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
robodracica
29. júl 2022

@zoro9836 co si mal poistene v tych 200€?

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
micusa2222
29. júl 2022

@luscious daj si niekoľko poisťovní a uvidíš, ktorá bude najzaujímavejšia...

54tinka54
29. júl 2022

@luscious choď cez superpoistenie.sk a tam ti vyhodí ponuky všetkých poisťovní
Nás vyšla najlacnejšia v groupama, pzp+havarijné cca 350e.

luscious
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka1011
29. júl 2022

@luscious za 200 eur asi nové auto nepoistíš. My tiež máme nové, len trochu väčšie a najlacnejšie poistenie za 500eur ročne. Odporúčam ti kontaktovať nejakého finančného poradcu, nájde ti najlacnejšie a najvýhodnejšie poistenie. Je to zadarmo. Alebo aj cez internet keď zadáš údaje o aute si sama vieš porovnať ponuky jednotlivých poisťovní.

ruzasipova
29. júl 2022

@luscious Vsak neplat, ked nechces. Ale my sme za 3/4 roka mali nehodu, ze do nas naburali a kompletna vymena celneho skla kvoli kamienku. Radsej poistku ako toto.

luscious
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
robodracica
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
robodracica
30. júl 2022

@luscious len sa nepozeraj len na cenu, pozeraj čo ti to poistenie kryje. Treba mať havariu, kradež, vandalizmus, živelne udalosti. A najlepsie k tomu ešte stret so zverou a čelne sklo. čim su poistky lacnejsie, tym je toho v baličku menej.

katuskapd
30. júl 2022

My sme si dali vyššiu havarijnu, nie základnú a platíme 320 na Kia ceed. Allianz.

robodracica
30. júl 2022

@katuskapd ale v tom balicku nieje havaria.

katuskapd
30. júl 2022

@robodracica je tam všetko to dával muž on chcel všetko poistené aj sedačky,haváriu, čelné sklo všetko ale ta cena neviem ci sedí,pzp platíme zvlášť

robodracica
30. júl 2022

@katuskapd v alianzi je havaria len va najvyssom baličku max. A ten stoji spolu s PZP okolo 700€. Minuly rok som dokonca platila vyse 800€, auto mam sice nove, ale normalna znacka nie luxusna.

robodracica
30. júl 2022
robodracica
30. júl 2022

@katuskapd a asi nemate alianz, tam mi povedali že u nich musi byt spolu s havarijnou aj PZP

tribratri
30. júl 2022

@luscious 300€ kombík 6rokov 1,6 benzin. Určite poistiť.

simonah73
30. júl 2022

ak Ti to nejako pomoze pri rozhodovani, my sme tri roky dozadu poistovali fungl nove auto Peugeot 5008 v hodnote cca 31tis e, 1,5Diesel automat a HP je 1040,11€ na rok. je to vratane GAP poistenia (na 5rokov), co v pripade napr totalky nam bude vyplatena hodnota, ktora bola uvedena na fa za vozidlo. (GAP sa da pripoistit len na novych vozidlach) takze za mna je 400e urcite suma v pohode. a ak sa Ti to zda vela, pozri si ceny nahradnych dielov na auto, ktore chces kupit.