Dobrý , prosim vás ak sa niekto vyzna viete mi povedať či hrozí dajaký nedoplatok ? Bývame tu od februára a budeme sa sťahovať na konci mesiaca.
som sa teraz dobre pobavila
To vedia len elektrarne 🙂
Really? 🙈 ono treba trosku viac ako len odfotit elmer 🙈 co takto napisat tarifu, preddavkove platby, kolko izb byt...
To sa nedá vedieť podľa fotky. Záleží, koľko platíš, za ake veľké bývanie.
Moja krystalova gula pise: Nezavisi to od toho co tam teraz svieti, ale od spotreby, tarify a zaloh, ktore platite.
Paneboze 😂😂😂
Mam pocit, ze na skolach by mali nutne zaviest nejaky predmet… “prakticky navod na zivot obcana”. Je smutne, ze sa niekto takto pyta a da foto elektromera.
Mám odrobených 12 hodín navyše. O koľko si myslíte že budem mat vyssi plat ako inokedy?
🍿
A to ma v dnešnej dobe už snáď každý maturitu.
@liaka O hovno, lebo si typicka slovenska roboška, čo si necha srať na hlavu od zamestnavateľa :D (no offence, len v rámci vtipu)
Ahoj, vo februari aky bol stav ked ste sa nastahovali? Ten februarový stav treba odratat od tohto stavu a vynasobit to tarifou, do ktorej patrite.
Ak je prvy obrazok pociatocny stav a druhy konecny a mas d2 tarifu od ZSE tak ti to vychadza takto:
0,16 je cena za KW a 7,3 je mesacny poplatok (zaokruhlila som tie hodnoty), tak som pocitala, ze tam byvate 7 mesiacov, od tej vyslednej sumy este treba odratat 7x predpis za elektrinu, tak ti vyjde, ci treba doplatit alebo dostanete naspat.
Ak napr.mesacne platite 20euro elektrinu tak 153 -140 doplacas 13 euro, ak ale je predpis elektriny 30 euro tak uz dostanes spat cca.60euro
Treba si dať faktúraciu každý mesiac a problémy s odcitanim,nedoplatkom a preplatkom odpadnú úplne.
@liaka 120€ ?
Už sa tipuje aj výška? Čo vyhrám ak uhadnem?😉
@simsalabim presne to ma napadlo, že školy by mali aj niečo také učiť, hoci až v deviatom ročníku, aby ľudia potom neboli vyplieskany z bežného života, platieb inkasá, sporenie, finančnú gramotnosť, ručne práce, práce na pozemku, kosenie....
mam bobenko na prste je to rakovina??? nieco podobne ste sa spytali
A to mame my odkiaľ vedieť? Ako mame vedieť koľko platite za energie koľko máte tarifu a pod ?