Dôvera a prenatal box

zuzka444
11. feb 2013

ahojte mamicky chcem sa vas spytat ze ci sa da ziskat z dovery takyto balicek alebo len ten z nemocnice ak sa mi ujde.mate s tym niektora skusenost?

zuzana231
11. feb 2013

@zuzka444 ahoj. mas na mysli tie vzorky a letaciky vo fialovej krabici? ja mam poistovnu dovera a ten box som dostala u svojho gynekologa asi ked som bola v 16 tt. zatial co som pocula, vsetky baby ho dostavaju od svojho gynekologa. ale neviem ako to funguje.

zuzka444
autor
11. feb 2013

jaaaj no tak ja som nic take zatial nedostala a ani svagrina co ma uz za 2 tyzdne termin..uvidim bo som citala ze poistovna posiela aj domov a sa mi zd ze take balicky som videla aj priamo v kancelarii ale nepamatam si..pisala som do poistovne nech daju vediet 🙂..preco nie ked si platim zdravotnu..

tinka_21
11. feb 2013

@zuzka444 ahoj, ja som dostala v pôrodnici dva balíčky - jeden klasický, a jeden od dôvery - v tom od dôvery ale dokopy nič nebolo,aj ked zišlo sa ;) toaletný papier, uteráčik, a puzdro na lieky. Takže asi máš na mysli niečo iné, čo sa mne neušlo ;)

zuzka444
autor
11. feb 2013

@zuzana231 jaaj no tak ja som nic take zatial nedostala a ani svagrina co ma uz za 2 tyzdne termin..uvidim bo som citala ze poistovna posiela aj domov a sa mi zd ze take balicky som videla aj priamo v kancelarii ale nepamatam si..pisala som do poistovne nech daju vediet ..preco nie ked si platim zdravotnu..

zivika
11. feb 2013

@zuzka444 ten fialovy box som aj ja dostala hned s tehu knizkou...ale z dovery som sa mi zda dostala box az vtedy, ked som tam po narodeni prihlasovala maleho, domov to urcite neposielaju...a to, co dostanes v porodnici, to tiez nie je od poistovne...

zuzka444
autor
11. feb 2013

@tinka_21 no ja neviem nejake vzorky a tak..bo kopu bab dostava vselijake balicky od poistovne a tak..ze aj domov doslo aj u doktora a este aj 2 v nemocnici..a niektore zase nedostanu nic..preto sa pytam ze ci treba daco aj spravit preto aby som ho dostala.

cenculinka
11. feb 2013

ja som dostala od gynekologicky 2 balicky a od dovery az po zaregistrovani maleho, mala som tam flasku LOVI s cumlom, MAM cumel a vzorky plienok a kremov,...

zuzka444
autor
11. feb 2013

@zivika aha no skusim sa na najblizsej poradni spytat gynekologa ze ci to aj oni neposkytuju..lebo ved vsetko sa zide.no to z porodnice tiez poskytuje poistovna kamoske to hovorila sestricka v nemocnici..ze oni z poistovne posielaju par balikov a ze niekomu sa ujde a niekomu nie.

zuzka444
autor
11. feb 2013

@cenculinka aha takze dakujem za odpoved spytam sa u gynekologa ci aj on nieco take nedava.

biancarv
11. feb 2013

Ahoj. Ja som dostala od dôvery dva. Jeden v pôrodnici a druhý, keď som si išla pre kartičku poistenca pre malého. Boli tamfajn veci. V prvom bol uterák, vlhčené obrusky, plienky, toaletný papier. V druhom bola kojenecka flaša Mam, Dove sprchový gél, domestos na wc, sudocrem, taka pekná kniha, že denník nášho dieťaťa, kde sa dajú lepiť foto a písať rôzne info. Viac si už nepamätám, ale tie od dôvery boli naj balíčky. Od nikoho iného som toľko nedostala. A ten domestos bol normálne pol litrový a Dove 250 ml. Plienok bolo vyše 10 kusov. Potešili ma. 😉

selema
11. feb 2013

my sme od Dôvery dostali dva balíčky, každý s iným obsahom ... jeden v nemocnici a druhý priamo v poisťovni, keď sme tam boli malú prihlásiť.

zuzka444
autor
11. feb 2013

@biancarv super teda som.zvedava co tam budem mat ja 🙂..aj ja chcem malu prihlasit do dovery bo aj ja a aj priatel sme u nich takze aj malu tam dame 🙂..

moon1979
11. feb 2013

@zuzka444
@zuzana231
ahoj,
jeden dostaneš od gynekologa, jeden v pôrodnici a jeden od poisťovne keď pôjdeš vybaviť zdravotnú kartu 🙂

biancarv
11. feb 2013

@zuzka444 a ešte ďalší balíček vieš získať aj z DM drogérie, ale to najskôr až dva mesiace pred pôrodom. Sú v ňom rôzne vzorky. 😉

vevet
11. feb 2013

@zuzka444 ja som ho napr. pri prvých dvoch tehotenstvách nedostala vôbec u svojej gynekologičky ale teraz pri treťom už hej a to až na konci- v 35.tt, keď som už mala iśť na poradne do pôrodnice (a to som ich i nej v ambulancii videla od začiatku tehu, mala ich odložené na skrini a ja som čakala kedy ho dostanem 🙂...). Skús sa spýtať a uvidíš.

zuzanale
11. feb 2013

@zuzka444 naj opýtať sa aj u gynekologa ja som dostala pri oboch ale teraz už to u nášho dr nefunguje ako som sa posledne od sestričky dozvedela a nie preto žeby nechcel ale preto že mu tie krabice dotyčná spoločnosť(family servis) posiela sporadicky a po pár krabíc teda sa mu stalo že prišlo do poradne viac mamičiek a a trebárs 5tim dal 2m sa neušlo a jasne že sa pýtali prečo ona má ja nie a zo strany spoločnosti ktorá to dovážala nebola ochota častejšie dodávať tak to zrušil ak ale prenatal box chceš stačí osloviť spoločnosť a mali by poslať .... a dovera no svojho času sme tam boli poistený tiež dostali sme len brožúru nejakú detský čaj a mini balenie vitamínov takže žiadna sláva 😅

zuzka444
autor
11. feb 2013

@biancarv a to ako sa da?porad mi 🙂

zlatanka
11. feb 2013

ak ti nedaju v porodnici od dovery tak ked pojdes babo prihlasit do poistovne tak si pytaj mne povedala ze mi daju len nevedia ci pridu vtedy do porodnice ked tam budem ja a ak nahodou nie nech si pridem zobrat 🙂

mimik456
11. feb 2013

@biancarv a ten z Dm sa dá ako získať? čo treba preto urobiť?

zuzulica
11. feb 2013

@zuzka444 Ten fialový to je taký "reklamný"to je asi jedno akú máš poisť., ja mám tiež dôveru a dostala som ho asi v 11tt, tie v pôrodnici-na stránkach dôvery máš zoznam pôrodníc v ktorých ti ho dajú a potom po pôrode, keď pôjdeš malé prihlasovať dostaneš ďalší 😉

zlatanka
11. feb 2013

@mimik456 to je ten baby bonus spytaj sa nato predavaciek... 🙂 alebo kukni na nete stranku dm drogerie

zuzka444
autor
11. feb 2013

@zuzulica a to si dostala u gynekologa ze?no uvidim sak sa spytam...heh

biancarv
11. feb 2013

@mimik456 ak máš kartičku dm tak sa to dá cez internet. Volá sa to baby bonus. Na ich stránke si zaregistruješ tehotenstvo ale dá sa to najskôr až dva mesiace pred pôrodom a potom po pôrode len doplníš udaje dieťaťa a budeš mať až do 3 rokov rôzne výhody. Ak sa zaregistruješ tak tam treba ísť vytlačiť si kupón cez ich terminál a oni ti pri pokladni dajú ten balíček. 😉

zuzulica
11. feb 2013

@zuzka444 Áno u gynekológa.

mimik456
11. feb 2013

a o pampers neviete ako to funguje už som sa tam prihlásila prad 3 mesiacmi a tam písali že v mi poslu nejaké vzorky a letačiky a doteraz nič neprišlo....

mimik456
11. feb 2013

@biancarv už som to nasla na dm dakujem

luciannka83
11. feb 2013

@zuzka444 Ja som dostala ten box na poslednej poradni. Týždeň pred pôrodom. A mal by ti ho dať gynďák. Spýtaj sa sestričky, či ti ho nezabudli dať.

zuzka444
autor
11. feb 2013

hm ale ze to nedava kazdy gynekolog...tak uvidim ked tam pojdem.25 mam poradnu tak sa spytam..

amouramour
12. feb 2013

@luciannka83 no v super truper kochu nedavaju nic🙂segra u obycajnej strediskovej gynekologicky dostala🙂))

ivka1985
12. feb 2013

Ja som dostala u svojej dr. aj na 3D usg ked som bola a este aj v dovere ked som bola meleho prihlasit do poistovne 🙂))