Poraďte apartmán - Balaton v Maďarsku

mafiankamirka
16. máj 2015

Ahoj, poradte miesto pri/na (?) Balatone. Samozrejme s detmi. Hladame apartman, resp. nieco s polopenziou. Mate niekto aktualne info o cenach jedla v Madarsku?

nikuliak
18. máj 2015

Ja odporúčam toto ubytko: http://www.booking.com/hotel/hu/fa1-4rjes-villa...

je to apartmán, podávajú tam raňajky, ale k dispozícii je aj apartmán s kuchynkou. Je to len 150 metrov od pláže. Čo sa týka cien, je to také podobné ako u nás, trochu aj lacnejšie.

mafiankamirka
autor
20. máj 2015

Diki

mejjus
20. máj 2015

http://www.balatonfoldvar.info.hu/hu/partner/sz... pani je velmi milá , je tam čistá pláž , bez vstupného , kopa hračiek pre deti a voda po kolená , po 100 metroch je nad pás atď..my 10 rokov chodíme do foldváru 🙂 jaj , a je tam aj ďalšia pláž tiež bez vstupného , promenáda , večer je tam velmi príjemne 🙂

martinaca
20. máj 2015

Ahoj, ak by som ti mala poradiť tak mne sa páči htl. Lido v Siofoku je priamo na pláži ponúkajú raňajky aj polpenziu a deti sú zdarma.

mafiankamirka
autor
21. máj 2015

Diki

kejtie21
22. máj 2015

@martinaca koľko vás to asi vyšlo?

martinaca
22. máj 2015

ahoj, asi 130,-€ na dospelu osobu na 8 dni s polpenziou

kejtie21
22. máj 2015

@martinaca tak to je super cena, to potom vyjde ovela lacnejsie nez na slovensku... dakujem 🙂

zaila
1. jún 2015

@mejjus Prosim ta, aj my by sme isli radi v auguste do Balatonfoldvaru. Chodite len na toto jedno miesto Hajdu Haz? Alebo by si vedela odporucit aj nieco ine?
Kolko Vas vyslo to ubytovanie na tyzden? Je moznost aj maleho psika/civavy?Ako je to so stravou?
Dakujem pekne za info.

mejjus
1. jún 2015

@zaila my chodíme oproti do menšieho domčeka, ale boli sme už aj u Hajduovej , aj rodina u nej bola . My chodíme len do foldváru , ubytovanie nás tam vyšlo naposledy myslím že 11 000 ft na noc/apartman (ale my máme aj deti , nevim ako je to bez nich ) .Stravu máme vlastnú , raňajky v apartmáne a potom cez deň sa stravujeme na pláži , večera na móle , je tam veľmi super . Neviem či psík môže, ale podla mňa to nie je problém .

zaila
1. jún 2015

@mejjus Dakujem za rychlu odpoved 🙂. To je dobra cena za apartman. Aj my by sme chceli bez stravy.
Nemas nahodou priame kontakty na tych majitelov? Idete aj tento rok?

mejjus
1. jún 2015

Tento rok ešte nevieme kam pôjdeme , radšej by som chcela k moru . Manžel má na nich telelefónne číslo , len v noci príde, zajtra ti pošlem číslo IP . Ok? Bývajú v Budapešti , len tam majú ten apartman .

zaila
1. jún 2015

@mejjus Dakujem ti 🙂

erikasvk
2. jún 2015

Ak mate male deti urcite by som volila Balatonlelle..... Je tam plaz napfeny strand pieskove, s bazenmi, toboganmy, preliezkami a kopec stankov s jedlami..... My tam uz ideme stvrty rok a nemenila by som. Boli sme aj v siofoku ale tu je podla nas najlepsie.

zaila
2. jún 2015

@erikasvk Ďakujem moc za info, to znie veľmi dobre. A máš prosím aj nejaké odporúčanie na konkrétne ubytovanie? Nemáme zatiaľ deti, ale malú čivavku.

erikasvk
2. jún 2015

No ak nemate deti tak je super pre vas aj Siofok tam je nočný život 🙂. Konkretne ubytko nemame lebo ideme na blind nakolko uz 2x nam nevyslo pocasie, tak posledne chodime podla pocasia. Ubytovanie sa vzdy da najst. Je tam tourist info a hned vam ponuknu niekolko ubytovani....

krasneleto
11. jan 2016

@erikasvk ahoj a vies poradit ubytko kde ste boli?

erikasvk
12. jan 2016

@krasneleto Ahoj neoplati sa velmi rezervovat lebo pocasie je nevyspitatelne. Chodime stale na blind a najdeme bez problemov cez tourist info. Znovu ideme do Balatonlelle lebo je to super pre deti tam. Iba ak ti poslem nazvy apartmanov kde sme uz boli.

krasneleto
12. jan 2016

@erikasvk Ďakujem posli

kejtie21
12. jan 2016

@erikasvk mozem poprosit aj ja tie apartmány? :D vďaka 🙂

erikasvk
12. jan 2016

http://www.zimmerinfo.hu/lelle/vitorlas/hu.htmh..., http://www.zimmerinfo.hu/balatonlelle/komaromi/, v tychto troch sme boli spokojny aj ked ten posledny je blizko vlakovej stanice co mi vadilo. este sme boli v dvoch ale tie neposielam nakolko nedoporucujem jeden bol daleko od pesej zony a pieskovej plaze a ten druhy mal straaasne vela mravcov aj ked poloha a cena boli super. ak nieco kludne piste.

majrab
12. jan 2016

Ahoj prosim ta som sa zacitala do diskusie tak som si pozrela apartmang, ale prvy link nejde ☹

kamisun1
12. jan 2016

ahoj, ja odporúčam http://www.hotelscombined.com/Hotel/Hotel_Azur_... .... Siofok je krásne mesto a v tomto hotely sme boli spokojný .... hotel má aj súkromnú pláž ....

erikasvk
12. jan 2016

@majrab aha lebo mi spojilo dva dokopy, rozdel ich - nekopiruj cele iba po to htm.

majrab
12. jan 2016

@erikasvk ok pozriem si to potom na pc 🙂

simkamatko
8. máj 2017

Cawte baby poradte mi niejake lacne ubytko na balatone pre pre 5 dospelych a 5 deti

evik35
20. máj 2017

@erikasvk ahoj prosím ťa môžem poprosiť viac info-ako sa volá hotel,nejaký kontakt...ďakujem krasne

erikasvk
21. máj 2017

@evik35 my chodíme stále do apartmánov lebo nás je 6, keďže aj mamky chodila s nami. Stravovanie tam vyjde tak ako u nás a hotely sa mi zdajú dosť cenovo predražené.

evik35
21. máj 2017

@erikasvk 🙂 no mt sme dve rodinky kazda s dvomi detmi,cize 4 dospeli a styri deti..mozem poprosit kontakt?dorozumiem sa aj inak ako po madarsky?

erikasvk
21. máj 2017

@evik35 Boli sme vo viacerých apartmánoch. Vždy hľadáme na zimmerinfo.hu. Neviem akým jazykom sa dohodnete, lebo môj manžel vie maďarsky takže on to zvykne vybavovať.