Ahojte je niekto teraz na Kose alebo ma tam letieť? Mame tam ist 31.07. Tak som vyplasena ist neist vraj hotel je v poriadku nejak sa to tam neprejavilo... 😓 človek setri 2 roky na dovcu a co teraz ... ? 😡 máme tam ist aj s dcérou 6 rokov to ma na tom znervoznuje asi najviac
Nebala by som sa a sla by som. Blesk neudrie dvakrat na yo iste miesto. Slabeho zemetrasenia sa bojim urcite menej ako plamenov v chorvatsku...
Podľa správ boli zasa dotrasy, hotely rozbite, ľudia spia vonku na pláži, v parkoch a tak... určite by som tam nešla, prebookovala dovolenku inde.
@michaela.g mate komercne poistenie? lebo storno zajazdu obsahuje taku klauzulku ze dostanete peniaze pokial ministerstvo zahranicnych veci vydalo pred danou krajinou vystrahu. skuste pozriet ich web a potom aj svoju poistku
kamoška sa bála ísť po útoku v Tunise tam s deťmi, vtedy tiež MZV nevydalo až takú výstrahu, aby mohli zájazd stornovať, s CK sa dohodli a prebookovali dovolenku na inú krajinu, síce sa im jemne posunul termín, no CK to vyriešia radšej takto, aby neprišli o peniaze (napr. v budúcich rokoch).
Nemyslim si, ze to tam bude nejake strasne. Praveze co som aj pozrala, tak kos to az tak moc nezasiahlo. Idete cez cestovku predpokladam, tak by si mohla skusit, ze by si si zavolala do cestovky a oni by ti s tym vedeli pomoct😒