Ahojte, hľadám nejakú maminu s dieťaťom na spoločnú dovolenku. Či už na Slovensku alebo do zahraničia. Mám 5 ročného syna a nechceme ísť len dvaja.
roja310 vyzerá to, že si kekaa už našla spoločnosť 🙂
Ahojte hladam maminu s dietaom na spolocnu dovolenku alebo vyletik. Vyznam sa v lacnych letenkach a ubytovaniach ale mozeme ist kludne aj cez cestovku. Mam 1,5 rocneho synceka.
Ahojte baby, chystate sa niektorá v lete na dovolenku? 🙂 ci uz Slovensko alebo zahraničie. (Ja 25 a syn 5m)
@pijavickaa ahoj, my plánujeme more 🙂 (ja 34, malý 5r)
Aj my plánujeme more....Ja 39 syn 7, Šaľa
@mondolina
@roja310
@pijavickaa baby a nedame to neako do kopy? 🙂
Ja som za.
@rebekas1417 ja nie som proti 🙂
Kam presnejšie k moru by ste chceli ist a aký mate rozpočet?
Odkial ste baby?
@pijavickaa
@mondolina
@ivett311 ja som z Piestan..a popravde nad destinaciou a rozpoctom som este vobec nerozmyslala..kludne sa prisposbim...minuly trok este aj s partnerom sme boli na sardinii na vlastnu past a bolo skvelo..a ako by ste chceli ist? ja som sice soferka ale velmi slaba a auto mam tiez take 🙂 tak asi letecky..
Ja by som aj isla len som slobodná mamička😞😞😞 môj rozpočet je do 100€ 😂😂😂
Ja som zo Sturova.
Ja zo Šale a rozpočet priemer.
@rebekas1417 súhlasím 🙂, ja som z Považskej, chcem ísť letecky, rozpočet taký priemer, no a nad destináciou som ešte nepremýšľala ☹
@petra09 ahoj ja by som rada sla konkretne ma zaujalo toto http://www.penziongejdak.sk/
baby a potom keby ste nasli nieco zaujimave na leto dajte vediet..ja to neako este neriesim len keby ma nieco zaujalo tak potom pisem 🙂
Ktorý mesiac by ste chceli ist?
@pijavickaa ja asi júl 🙂
@roja310 super 🙂 kuknite cestovku danny gotravel. Boli sme s tou cestovkou na kanaroch a bola som spokojná. Hlavne maju super ceny podla mna 🙂
@pijavickaa jej ja ju poznam len som nikdy nevedela ci to nie je neaky oklam
ja by som sa tiez pridala,
ja sa chystam na Malorku na zaciatku maja sama so synom 5 rokov letenka vysla 100 eur na osobu
prida sa niekto?????
ja mám 6 ročného a som tiež sama s ním. sme od Senca, odkiaľ ste vy? tiež rada chodím aj na SK aj inde. len s tými hotelmi je to blbé, lebo predávajú len dvojlôžkové izby a ja nebudem platiť za dve dospelé osoby.