Leto 2016

sssilvia
9. okt 2015

Maminky, poradte... začínam rozmýšlat nad dovolenkou na budúce leto... myslela som, že využijem nejaký first moment , kedže sme 5 členná rodina.. lasty moc nie sú pre nás... ale... kedže je momentálne taká situácia v celej europe aká je, neviem, či risknút niečo bookovat takto dopredu... rozmýšlala som nad bulharskom, ale mám obavu, či to bude dobrá volba... emigranti sú bohužial dost velká problematika asi už všade.. ako by ste riešili, alebo ako budete riešit dovolenku ... idete využítat first momenty, alebo počkáte do leta, aká bude situácia? dakujem.. 🙂

vika35
9. okt 2015

j asice nechodim cez CK, ale nejaky utecenci ma vonkoncom netankuju. este neviem kam pojdeme, mozno Turecko, Cyprus alebo grecke ostrovy, poskulujem aj po Albansku takze uvidim, kde budu najlepsie ponuky leteniek. 🙂
ak by si aj zjednla first minute, predpokladam, ze tam su nejake podmienky pre storno, v pripade, ze ja neviem sa rozputa v Bulharsku vojna?

adinam
12. okt 2015

5 rokov sme kupovali First-vždy sa cenovo oplatilo 🙂 .Vzhľadom na danú situáciu v celom svete si počkáme,ako bude.Možno si dáme aj nútenú pauzu a budeme dovolenkovať na Liptove,alebo v Tatrách...

horana
12. okt 2015

Aj my sme presne tento pripad, uz dlhe roky first minuty, teraz? Situacia je prilis neprehladna, pockame...

alenanr
12. nov 2015

Jednoznacne Talijansko 😵
http://dovolenka.edovolenky.sk/taliansko
to je moja srdcovka, Kalábria, Toskánsko aj Sardínia. mňam mňam.

karkulka1
12. nov 2015

Tak mne sa zda, ze tento rok bude Taliansko riadne predrazene, pozerala som jeden hotel cez Satur na Sardinii a oproti 2 minulym rokom isla tyzdnova dovolenka hore o 300 eur. Takze takto nie. 😢 Pockam si este na ponuku rakuskeho TUI a uvidime.

summerlili
13. nov 2015

My už tiež riešime 🙂 .
Minulý rok sme tiež riešili cez First moment (išli sme celá perepúť 2 rodiny, každá po 2 deti a k tomu 2 dospelí), boli sme v Grécku napriek všetkým katastrofickým scénárom ohľadom ich finančnej situácie a bola to absolútne skvelá dovolenka bez jedinej chybičky.
Na budúci rok zase tá istá perepúť v rovnakom počte a zajednávame Turecko, ešte sme tam neboli.

sisinka01
16. nov 2015
Používateľ sisinka01 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sisinka01.

Ahojky, podľa mňa Bulharsko je fajn pre rodiny s deťmi. Sú tam dobré ceny, aj dobrá pláž. Najviac ti tam odporúčam rodinný hotel Kotva, ale ešte nie je v ponuke. Prípadne ak chceš mať kvalitné služby a pristranné izby skús Turecko http://edovolenky.sk/zajazd/atlas-beach-402693?krajina=197&price_to=9000&firstminute=false&lastminute=false Ja som bola v tomto hoteli a veľmi sa mi páčilo!!

popova
19. nov 2015

@sssilvia Stale som kupovala firstminute a tešila sa dopredu moja naj krajina je Turecko vo všetkom je tam prosto úžasne, ale teraz popravde mam strach čo sa robí vo svete aj ako zahynuli ruskí turisti ,vyčkám ,manžela asi už do Turecka nedostanem aspon budúci rok to vidím bledo,nie je to sranda , Premýšlala som nad Krétou tam sme ešte neboli .v každom prípade vyčkám ......

summerlili
19. nov 2015

@popova My sme tiež mysleli, že na budúci rok Turecko. Nakoniec je z toho Kréta na 11 dní 🙂 . Už sa teda máme na čo tešiť na budúce leto

popova
20. nov 2015

@summerlili A kam idete presne do ktorého hotela? Máš to už objednané?

summerlili
20. nov 2015

@popova Áno, už je objednané a zaplatené:, konkrétne toto: https://www.hydrotour.sk/katalog-leto-2016/grec...
Z tohto roku samé skvelé recenzie.
Okrem toho, dámy na tomto fóre, na ktoré som sa súkromnou správou obrátila (buď tam boli alebo mali iné info o Kréte), mi napísali a odporučili tiež (buď tento hotel, lebo tam boli spokojné alebo celkovo Krétu).
Pôvodne sme mysleli Turecko, ale potom sme si to rozmysleli.
Nakoľko ideme 3 rodiny (2+2, 2+2, 2+0), musíme chodiť len cez First moment. O cene ani nehovorím 🙂 .

liuliu
20. nov 2015

Do destinacii ako turecko; tunisko; egypt, thajsko; maroko by som uz urcite nesla. Europu mam prelezenu od hora dole v podstate ma nic nejak extra neuchvatilo . Skuste mauricius; dominikansku ; seychelly ; mozno male divy ; florida ; havaj . Treba sledovat ponuku zahranicnych ck ; myslim ze sa to da aj so slovenskym rozpocto m .

ali223
20. nov 2015
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

dufam ze mi uz nabuduce leto vyjde aby som isla na dovolenku.. uz ani poriadne neviem co je oddych..

popova
20. nov 2015

@summerlili Dakujem . Rozmyšlam aj ja o Kréte

egyptanka
26. nov 2015

Uf a vazne, kam na dovolenku? Ako moj muz rata s Chorvatskom, ale mna to taha niekam letecky. Turecke hotely vyzeraju super, ale vzhladom na tuto situaciu co je muza neukecam. Najhorsie je ze musime ist pocas prazdnin, kedze mame cerstvu skolacku, takze mimosezona nehrozi a pocas sezony su tie pobyty taaaak strasne drahe.

jaruskatt
26. nov 2015

Uvidíme ako sa situácia vyvinie do leta... ale asi iba Slovensko. Mám strach z týchto nepokojov, utečencov a pod.

agnes9
27. nov 2015
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

mam tuzbu ist na Malorku, dufam ze sa mi to uz buduce leto podari

moniciatko9
27. nov 2015
Používateľ moniciatko9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moniciatko9.

uz chcem aby tu bolo leto, nemam moc rada zimu..

nemezys
14. dec 2015

@summerlili a kedy letite?my ideme tiez do toho hotela ale cez kartago.

summerlili
14. dec 2015

Na konci júla, myslím, že 27.7. na 11 dní.
Ty?

nemezys
14. dec 2015

My na zaciatku jula od 9 na 12 dni🙂

nemezys
14. dec 2015

@summerlili my ideme 9.7. Na 12 noci

summerlili
15. dec 2015

Takže sa stihneš vrátiť a poreferovať tu na fóre ako bolo a čo áno a čo nie 🙂

ivana_t
16. dec 2015
Používateľ ivana_t je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ivana_t.

ja radsej pockam, ja som zase zvyknuta ze chodime last minute na dovolenku

sandra551
16. dec 2015

Ja idem k moru opäť v januári, na čo čakať do leta 🙂

miroslava21
16. dec 2015

@sssilvia ja pracujem v cestovke takže podľa skúseností určite pre 5 člennú rodinku sa oplatí first moment, máš široký výber a super zľavy.

muska_miruska
16. dec 2015
Používateľ muska_miruska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od muska_miruska.

@sandra551 tak to si dobre vyriesila 🙂

hena6
16. dec 2015
Používateľ hena6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

uz nech je veru leto a som na dovolenke uz teraz pocitujem ze potrebujem oddych

popova
16. dec 2015

@miroslava21porad hotel na Krréte alebo Korfu prípadne Rodos pre 8 ročné dieta a dvaja dospelí . Cez ktorú ck by sme mali najlepšie zlavy ... zvykneme chodit cez Kartago, ale ešte nemá ponuky Dakujem

nemezys
16. dec 2015

@popova kartago uz ma. My mame zajednane od vikendu a usetrili sme za ten isty hotel oproti hydrotouru cez 300e