Let s polročným bábom a následná cesta autobusom

nika11103
14. máj 2023

Ahojte , ste tu Maminy cestovateľky poprosím vás o radu čo a ako . Ja osobne som letela dvakrát v živote takze naozaj nič netuším . Kamarátka má vola v lete do talianska . Lenže let je len do Milana a z Milana je to k ním ešte dve hodiny autobusom kam po nás prídu autom a ďalšiu polhodinu ešte cca . Moja otázka znie . V lietadle ju môžem mat na rukách predpokladám že áno ? Ale čo potom v tom autobuse ? Tam ju predsa musím mat v sedačke či ? To mám so sebou trepať autosedacku ? Či jediným riešením je že budú musieť po nás prísť až do Milana autom ? Moc ďakujem za akúkoľvek radu a všetkým maminkám krásny deň matiek želám.

zuz115
14. máj 2023

@nika11103 v lietadle do 2 rokov sedí dieťa tebe na kolenách. Dostaneš špeciálny popruh ba pripútaní. V autobuse to neriešia, normálne si ho poradíš na kolená. Do lietadla ale máš možnosť zobrat 3 kusy z tvojho kočíka zadarmo, vajicko sa povazuje za jeden z kusov. Ak ideš sama asi je to zbytočné vlacit aj sedačku. Za mňa úplne v pohode.

zuzuzula
14. máj 2023

My sme mali s rocakom transfer na hotel z letiska busom vyše hodiny, normálne na kolenách, ešte som aj polospala pri tom, keďže už som mlela z posledného, 😅 som rada ze neskončil pod sedadlom na zemi predo mnou, ale dali sme to tam aj späť 💪

zuzanka.zuzu
14. máj 2023

tssss to nikto nerieši (okrem mám samotných a občasne policajtov pri cielených raziách), normálne posadíš na kolená 😉 peknú dovolenku

zuzanaete
14. máj 2023

Na cestu busom z letiska som pouzila nosic. Zostali mi volne ruky. Drobec si fajn zdriemol. Presun bol neskor vecer.

nika11103
autor
14. máj 2023

Hehe ďakujem štyri Zuzky za odpovede 😀😘

zuzuzula
14. máj 2023

@nika11103 😁