Ahojte, ideme riešiť našu prvú leteckú dovolenku a chceme ísť cez nejakú CK, lenže neviem ktorá je ok a ktorá nie. Aby sme niekde na niečo nenaleteli, a najlepšie také ktoré majú odlet z Krakowa.
Tak by bolo fajn keby niekto poznal nejaké PL CK
Napríklad cez www.invia.sk nájdete aj dovolenky s odletom z Krakova. Invia je sprostredkovateľ a priamo na stránke konkrétneho hotela je pod informáciami o hoteli vidieť kto je organizujúca CK.
Zrovna inviu by som neodporucala
Skus airstop.sk, nie som si ista, ci ponukaju aj zajazdy s odletom z Krakowa, nikdy som nehladala, ale mozno...
Som už totálne mimo z toho, nikto nám nechce poradiť kde ísť sa opýtať alebo ani svoje skúsenosti, som z toho na nervy úplne. Nikdy sme nič také neriešili a teda ja vôbec neviem o co ide. Už tretí rok sa snažím aby sme šli na dovolenku ale nikdy nikde nejdeme lebo si ju nevieme objednať a tam to hasne... Požiadame známych k pomoc, ktorí chodia milión krát tak oni nevedia nič.. Do frasa už má to fakt nebaví, nik neporadí nič normálne. CK v okolí 0 bodov
@lulupulu Neviem prečo by @taga neodporúčala inviu. Ja som ich použila dávnejšie a bola som spokojná. Prinajmenšom môžeš pozrieť aké zájazdy ponúkajú a od koho. Napríklad toto je Turecko z Krakova cez nemeckého operátora:
https://www.invia.sk/hotel/turecko/side/royal-a...
@lulupulu ty chces ist z Krakova, odkial nechodi vacsina Slovakov. Mozno preto si nemas ziadne odporucania. Takze sa skus orientovat bud na polske stranky, alebo si tam proste vyhladaj hotel, pozri si na recenzie na tripadvisore a rozhodni sa. Vacsina Slovakov chodi zo slovenskych letisk, pripadne este z Viedne alebo Budapesti (podla toho, co maju blizsie). Cez leto vela chodi cez CK chartrovymi letmi.
https://dovolenka.sme.sk/last-minute/f/doprava-...
google - dovolenka odlet krakow
Treba trosku pospekulovat, nie je to nic tazke 😉
Najst dovolenku zaberie dost casu, citania na internete, hldanie recenzii na roznych strankach. Ist niekam, lebo to niekto povedal a jemu sa pacilo moze byt tiez problemom. To ze jemu nevadia svaby a nefungujuca klimatizacia a za hotel da 1200€ na 8 dni (2 dospeli) je ich vec. Ja by som do takeho hotela nevliezla. To je moja osobna skusenost z dobrymi radami.
Hladam vzdy sama. Vyberam najskor podla nasich poziadaviek krajinu. Hldam napr hotely z toboganmi a tie nie su vsade. Potom hladam krajinu, ktora je letecky do 3 hodin, odlet BA ale o Vieden. Potom hladma hotel do hodiny od letiska. Hodnotenie nad 90%, aspon 100 recenzii. Nakoniec mi zostanu 2-3 a vyberam podla recenzii. Mam skusenost z invia.sk, 2x airstop.sk a raz sme isli sami cez booking.sk a letenky cez austrian. Pokazde to bolo ok. Citam recenzie na invia, tripadvisor.com aj priamo recenzie na google. Ak si to chcete zjednodusit, chodte do nejakej cestovky. Ale tam to mate hop alebo trop. Oni chcu predat, niektorym na takaznikoch nezalezi (cest vynimkam). U mna hladanie dovolenky 2-3 tyzdne intenzivneho hladania, kombinovania, planovania.
Invia sprostredkúva dovolenky cez rôzne CK, či už české, slovenské alebo rakúske a zahraničné…ja Inviu jednoznačne odporúčam, využívame ich služby každoročne už zhruba 7 rokov 🙂
@lulupulu ja tiez s inviou nemam problem. Je to sprostredkovatel. Dolezite je aku cestovku si vyberies. Zo SR uz vyberam jedine satur nikdy ma nesklamali ci napriamo alebo cez inviu. Teraz som bola v Turecku cez inviu s nemeckou cestovkou s odletom z Budapesti. Bolo super nemam co vytknut pani z invie maximalne sa snazila a idem s nimi aj o 2 tyzdne teda cez inviu som kupila zajazd ale ck je hydrotour...presvedcila ma ze sa nemam coho bat tak dufam ze to dopadne dobre lebo ako som spominala po niekolkorocnych pokysoch s inymi cestovkami som sa zamerala posledne roky len na satur.. podla mna je dolezite pozerat na to kto je organizator teda aka ck a potom uz je jedno ci je to napriamo alebo cez sprostredkovatela. Este rada ak chces letiet z Krakowa tak si pozri chartrovy rozpis kedy a co leti aby si vedela ci vobec najdes co hladas mozno budes chciet napr. nieco co sa odtial neleti a tak budes zbytocne hladat..
@lulupulu ja som kupovala 2x zajazd priamo cez www.tui.pl, raz s odletom z Krakowa a raz s odletom z Katowic. Vsetko bolo OK. Pri kazdom zajazde si vies pozriet uz aj cas odletu a priletu. Pripadne pozri este www.itaka.pl, tiez maju dobru ponuku, skusenost vsak nemam.
@oli18 to su stare ceny, pred koronou chorvatsko. Teraz sme niekde inde, ale za hotel zo svabmi a bez klimy by som to nezaplatila. A hlavne by som to neodporucala😬
@katkakovac no ved porovnavam , preco za 3 roky isli ceny v slovenskych cestovkach tak vysoko. Ved platy, ani ceny sa nezvysili o 300 %.
@oli18 naklady sa zvysili. Na energie, na personal. V gastre a v slizbach uz sa ludom nechce pracovat, boja sa, ze mozu prist zo dna na den o pracu. Inflacia, menej ludi cestuje, aj ked teraz sa to uz rozbehlo. Musime si na to zvyknut. Kym sa ceny vratia do predkoronovych hladin, este to par rokov potrva. Treba hladat zlavy, vyuzivat first minute, vernostne zlavy a pod. Dost cestovatelskych podcastov a ig stranok take tipy ponuka. Treba hladat
@oli18 ani ceny za pobyty sa nezvysili o 300%. chodime s CK uz 11 na dovolenky viackrat rocne, aj cez covid sme cestovali. ceny sa zvysuju priamoumerne inflacii, ktora bola v celej europe, vo svete. ani grecky casnik nebude robit za tolko, za kolko robil pred 5 rokmi, ked aj v grecku stupli ceny. ved cely svet hlasil vysoku inflaciu, zvysili sa ceny energii, potravin.
@lulupulu ak chcete letiet z polska, tak kontaktuj polske CK. slovenske CK z polska nelietaju, tak logicky odtial zajazdy nepredavaju. a s radami sa musis obratit na ludi, ktori z polska lietaju. nerozumiem, preco sa zavzdusnujes, ze ti nikto neporadi. no ako ti ma niekto poradit, ked katowice videl jedine tak na mape.
@oli18 rakuske a nemecke CK maju nakontrahovane uplne ine objemy izieb ako tie slovenske.
Vy dve, nechcete si to vykomunikovat v správe??
@lulupulu tak slovenské CK nemajú odlet z Krakowa, to budeš musieť hľadať poľské CK