Ktorá časť Rhodosu je lepšia?

slnecnica87
11. jún 2014

Baby, poraďte, kam ísť na rhodos? Ktorá časť je lepšia? Uvažovali sme nad Kolymbia (hotel Kolymbia Sun)..máte niektorá skúsenosti? Ďakujem 🙂

nagulinka
11. jún 2014

@slnecnica87 Kolymbiu môžem len a len odporučiť .... nádhera sama, úžasné more, ktoré hrá všetkými modrými farbami a nádherné skalnaté utesy po okraji. My sme boli v Memphis beach hotel, maximalna spokojnosť- boli sme minulé leto.

saska.t
11. jún 2014

@slnecnica87 tiez mozem len odporucit,tiez sme boli a bolo famozne 😉

jul11
11. jún 2014

@slnecnica87 boli sme tam,uplne super

adinam
11. jún 2014

@slnecnica87,my sme boli v hoteli Kolymbia Sun.Je to priamo v centre.Kolymbia je malé letovisko,pokojné,skôr pre rodiny s malými deťmi.Hotel je menší,rodinný.Ubytovanie,aj strava v poriadku.Má len dva bazény-veľký a detský+malý miniklub.Inak nič.Boli sme v júni,animácie neboli-možno v sezóne bývajú,to neviem.Pracuje tam veľa slovákov,aj na recepcii bola kočka od nás,takže žiadny problém.Nakoľko sme mali vtedy malé dieťa/18 mesiacov/,tak nám to vyhovovalo.Teraz by som volila už niečo iné. 😉 Ak to mám zhodnotiť-vzhľadom na tri *-spokojnosť.Ale inak Rhodos nás moc neočaril,už by sme sa nevrátili...

adinam
11. jún 2014

@slnecnica87,skôr by som volila okolie mesta Lindos,tam je krajšie 😉

jankako
11. jún 2014

My sme boli v Kolymbii.je to taká kludnejšia časť narozdiel od Faliraky.ale ked si prenajmete auto pobeháš krížom krážom celý Rodos v pohode.

harriet13
11. jún 2014

Ja som bola tiež v Kolymbii a bolo skvele, boli sme v hoteli Marianna Palace Hotel. Krásne more a teplé dokonca i v septembri 🙂

palomka
11. jún 2014

my sme boli na Rodose 2x. Raz s jednym dietatom (2r) v oblasti Pefkos a minuly rok s detmi (4r a 1r) v Kolymbii. Ked mam porovnat, tak nam sa pacilo aj aj, ale skor v Pefkose. tam bola piesocnata plaz a trosku viac hore to bolo, trebalo sem tam aj do kopca ist. Lindos sme videli z autobusu a je to naozaj kraaaaasne mesto. Skoda, ze dcera bola malicka a nemali sme vodicak so sebou, aby sme mohli ist autom cez ostrov. V Kolymbii sme boli trosku dalej od tej rusnej casti. mali sme na vyber 3 ci 4 plaze. Pri nas bola uplne kamenista, dalej pri centre bola pieskovo-strkova a potom pieskova zatoka. Boli sme aj hore na tych utesoch (s kocikom 😀 ) a paradny vyhlad, naozaj, ale bol straaasny vietor vtedy. A co sa tyka mora, na Rodose je kraasne more, ale krajsie oproti Kolymbii bolo v Pefkose, i ked tam boli plaze uzsie a az dalej sa rozsirovali 🙂 A myslim, ze je jedno kde na Rodos sa pojde, myslim, ze v Grecku je nadherne vsade. My milujeme Grecko 🙂

palomka
11. jún 2014

Rhodos/ oblast Pefkos-Lindos

palomka
11. jún 2014

Kolymbia

palomka
11. jún 2014

mozno to niekomu pomoze 🙂

slnecnica87
autor
13. jún 2014
jankako
13. jún 2014

@slnecnica87 a mne sa najviac v grécku páčili pláže a more.

effie81
13. jún 2014

@slnecnica87 A este sa urcite chodte pozriet do Prassonisi na juhu ostrova.🙂

mima86
13. jún 2014

my sme boli v hlavnom meste Rodos, su tam pieskovo kameniste plaze. mi sme mali pri hoteli plaz stredozemneho mora, ktore bolo velmi pokojne (ale sama skala) ale chodili sme peso alebo autobusom k egejskemu moru, tam boli aj vlny. navyse je tam stare mesto, kde su tie take ulicky plne kaviarni a obchodikov a pristavy. to bolo vsetko na skok, vsetko sa to dalo zvladnut aj peso. my sme este nemali babo, tak neviem, ako s detmi. keby som mala ist znova tam, tak by som len zvolila iny hotel blizsie k tomu egejskemu moru. raz sme sa boli kupat aj vo faliraki, tam je vyhoda piesocnej plaze s pozvolnym vstupom, ale je to skor take komercnejsie tam, vodne atrakcie, obchody, restauracie a hotely. v Rodose bolo trosku aj tej historie a atmosfery primorskeho mestecka.

effie81
13. jún 2014

My sme boli vo Faliraky zaciatkom septembra,ludi bolo pomenej,voda bola teplucka,okolo 26 stupnov.Vo Faliraky boli pekne plaze,ale najviac sa nam pacilo Tzambika beach.

palomka
13. jún 2014

a zevraj aj Afandou Beach je pekna plaz, nie su tam ziadne hotely, len cista plaz 🙂 ...my sme neboli od nej daleko, a az na konci pobytu sme zistili, ze to len kusok od nas busom 😀 😖 no ale s nasim malym sa nedalo aj tak nikam na vylet 😕 😀
alebo, ze by to bola ta Tsambika beach ? :D

bellaregaca
15. feb 2016

@palomka Dobrý deň, s akou cestovkou ste boli? A aký hotel? Je tam kráááááááááááásne

karin187
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
palomka
19. feb 2016

@bellaregaca nepamatam si aka cestovka.

oli_
17. máj 2016
Používateľ oli_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od oli_.

Ahojte! V tomto článku je celkom dosť informácii o dovolenkovaní na Rhodose, aké časti sú pekné, aj na aké výlety sa dá vybrať v okolí.. Snáď sa bude páčiť a pomôže pri rozhodovaní:
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/rhodos-dovolenka-na-ostrove-pobozkanom-slnkom/

rybjar
14. apr 2023

@adinam ahoj, prosim ta, v okoli hotela Kolymbia Sun sa daju najst na plazi aj nejake musle?

adinam
14. apr 2023

@rybjar nenašli sme žiadne