Čo plánujete tento rok v lete? 🙂 Inšpirujte ma 😁
Anglicko,Taliansko,Tatry
@damian88 vcera sme kupili dom, v lete budeme prerabat😆
@petronellla87 Uff 😁 nevadí. Veľa lásky do nového domu prajem!
@damian88 dakujem velmi pekne uzite si vsetci co ste tu dovolenky tento (a dalsich 30 rokov) aj za mna🤭😆
Istanbul je moja srdcovka. Bola som tam 4x a isto este pojdem. Stare mesto je ako z rozpravky, pekne pokope, ubytko a strava lacne…
@mb2021 ano na Maltu😆 tepelne cerpadlo je rozhodne v plane👍
@uglybetty1234 Jooj no krása. Chodili ste aj po pamiatkach?
@damian88 V Turecku sme boli,ale na plážovej dovolenke. O Sulejmana a Hurrem sa zaujímam aj ja,ale len v rámci seriálu 🙂 Ale čo som postrehla,tak @tomiholjubavi nedávno bola v Istanbule s mamou práve kôli tomu.
@damian88 Londýn nudná destinácia? 😂 odkiaľ si prosím ťa? Len tak pre porovnanie že čo sa dá robiť týždeň v tvojom meste a týždeň v Londýne.
Londýn ja osobne nemusím, ale nudný rozhodne nie je. Pamiatky, história, zeleň, nákupy, športové a kultúrne podujatia, múzeá, galérie, a nekonečná rozmanitosť a veľmi veľa možností.
A Istambul ani neexistuje. Je to Instanbul.
@mb2021 Vieš čo sám by som asi nešiel. Sám by som išiel len na Ibizu 😁. Idem s rodinkou a pár priateľmi 🙂 rodiča, možno sa k nám pripojí aj strýko s ženou a deťmi. Ja som za Turecko a rozmýšľam nad Ibizou ale tam by som každý deň chcel byť len na party 😁 a v Turecku chcem zas chodiť po pamiatkach
@vsauce_ kulturne prkotiny su bezva 😆 na poslednej dovolenke som po muzeach vlacila svojich nekulturnych kamosov po celej Barcelone a pacilo sa im😆aspon sa tak tvarili🤔
Maroko a tradicia - Chorvatsko 🙂 a ceske hrady 🙂
@damian88 inac do Turecka odporucam ist najskor az tak o mesiac...ak nie neskor😆