Sli by ste teraz na Silvestra tam na dovolenku?
Ak chces poznavacku, mas idealny cas. Na pobyt pri mori nie je prave idealne obdobie
Egypt nikdy viac. Ani na Silvestra ani nikdy.
Urcite ano, ist pozriet pyramidy a nepotit sa ako kon (my sme boli prvykrat v auguste pred 17 rokmi), navstivit Udolie kralov, do puste na stvorkolkach, ak chcete vylety, verim ze je to najlepsi cas.
Uplne v pohode, keby islo o nejaku poznavacku. Ale ja nie som uplne milovnik Egypta, bola som raz a stacilo. Na kupanie tam ale pocasie pre mna nie je, takze ak by som sa chcela vyslovene kupat, tak by som zvolila inu destinaciu.
Ja som bola 3 januára takto presne pred rokom a najlepšia dovolenka 🙂ja som sa aj kúpala vôbec nebola zima iba večer chladnejšie . Išla by som hneď 👍
ani keby mi niekto daroval všetko zadarmo..
My sme boli pred rokmi, celkom super, cez den teplucko, vecer v mikine, ale dalo sa aspon dobre pospat, ale spojene s poznavackou.
Kolegyňa chodila niekoľko rokov pravidelne a vždy si len pochvaľovala. Dokonca sa aj "čvachtali" v mori (domáci a iní cudzinci (ne-Slováci 😉) na nich hľadeli ako na exotické tvory, ale ony (dámy) si to parádne užili 🤪).
Do Egypta nikdy. Ale ak tebe tato krajina nevadi,kludne chod.
Egypt je krasny, ak mas rada poznavacky atd. urcite chod, na kupanie je tam zima ja by som preto nesla mne sa bez slnenia nerata dovca do 30 stupnov je mi zima 🤣
Ani na poznávaciu nie teraz.skoro sa stmieva.Pockam si na apríl,máj.
Ja egypt milujem. Tie co pisali ze otras, asi isli na budget do co najlacnejsieho hotela, a tak im to asi aj dopadlo 😀
Urcite bez ak chces, kuoat minimalne v bazene sa urcite bude dat, mozno aj v mori, nejakych 23-24 urcite voda bude mat..
Prave vcera som vravela muzovi zeby sme niektory rok mohli ist do Egypta aj pocas zimy. Vtedy totiz sukromny sprievodcovia vedia robit aj poznavacky na ine miesta ako klasika typu Karnak ci pyramidy v Gize. Maju menej ludi tak si skor najdu volny den na nieco co nieje standardne pre masovu skupinu. 🙂
Hneď by som išla. Kúpať sa nemusíte, stačí prechádzka na pláži a výlety, ako písali vyššie... Pyramída, Údolie kráľov, v Karnaku chrámy....Načerpať pozitívnu energiu
Áno išla by som hneď keby môžem...
Preco nie? Uplne v pohode a rada, ale ako uz baby pisali, treba pocitat s tym, ze to nie je letna kupacia dovolenka, ale ak si objednas krasny luxusny 5* hotel, cez deñ si polezis pri bazene, das drinky, opalis sa, vecer sa zabavis....Mozes si zajednat nejake vylety-o tom Egypt je.
A v Marsa alam bude teplejsie ako v Hurghade, je to o 250km na juh. Vecer sa ale treba teplejsie obliect
Nie, do Egypta by som nešla nikdy.
Do Egypta by som teda nesla ani v bezne dni, na Silvestra tiez nie, vlastne vobec nic ma na Egypte neláka.
Boli sme dvakrát v Tunise ale oni to neovládajú ako my, čiže max bola večera a o desiatej zhasla hudba a poslali nás na izby. Takže skôr by som tam išla na poznávacku
Mňa skôr zaujímali keď tam je blízko vojnový konflikt či by ste šli?!
kto zažije Egypt učaruje mu ten orient teda neni do Dubaj 🙂 ale pamiatky majú nádherne aj keď teda žijú ako na smetisku ja by som isla hneď 🙂
Na Ukrajine je vojensky konflikt ak si nevedela tak SR a UA ma spoločnú hranicu.
Od Marsa alam je to daleko, to by si nemohla ist pomaly nikam. Urcite by som ale nesla do Sharm-el -sheikh, to je na Sinaji a problemy tam byvali vzdy
vsak susedime s Ukrajinou - tam je tiez vojensky konflikt.
a ano, do Egypta by som isla, hlavne poznavaci v tomto obdobi uplne idealny.
Ani keby mi zaplatili.
boli sme bol program zabava vsetko aj sme
sa kupali snorchlovali
Hneď by som išla🙂ale kvôli moru a teplu si to radšej odloz na neskor
my sme tam boli, ked vojna zacala. Vzdialenost ma ukludnila. Ano sla by som.
Isla by som. Egypt je krasna krajina len si netreba platit hotel za "5 korun"
S tym konfliktom problem nevidim. Aj nas sused je vo vojne...
Ja nie, lebo mna teda celkovo Egypt vobec nelaka. A teda teploty su tam sice celkom fajn, ale teplota mora nie je pre mna na kupanie