Išli by ste samé na dvojdňový výlet do Prahy?
aj hned zajtra 🙂
Aj do Prahy, aj na wellness víkend, aj na týždeň k moru. Bez problémov.
Kdekolvek do bezpecnej krajiny by som isla sama. Do Prahy aj hned teraz
Kdekoľvek, nielen do Prahy. Taký sólo trip má veľa výhod. Robíš si program podľa seba a nemusíš sa nikomu prispôsobovať
Stokrát som išla sama do Prahy 😁
Ja som šla sama na 3 týždne do egypta 🤷♀️
Ja som bola úplne sama v Nairobi, takže do Prahy by som išla hneď zajtra…Neváhaj…
ja nie 🙂 .. aspon teda momentalne nie
Praha je pomerne civilizovaná, tam sa nemusíš báť.
Chystám sa sama....len neviem presne kam, ale sama
jasne, bola som sama cely tyzden, velmi rada na to spominam. Kedykolvek by som to rada zopakovala.
Bozinku , hneď teraz . Milujem výlety osamote .
praha sa mi nepáči, je to škaredé mesto.... ale k moru aj hneď 😎 lenže nikto ma nepustí keďže máme 2r dieťa 😀
@marcellka32 do obecného domu na výstavu blanky matragi, odporúčam vidieť
Jasne! Milujem vylety osamote. Netreba sa nikomu prisposobovat, zmenis plany ako sa ti chce, na nikoho netreba brat ohlad. Ja som pochodila strasne vela sama a vzdy bolo super.
V Prhe som bo asi 5 tyzdnov sama. V Ottawe, New Yorku na predlzenych vykendoch.
Chod vecer na Kampu dole z Karlovho mosta. Je tam carovna atmosfera.
Jasne
Jasne, kedykolvek. Uz som bola viackrat. Zijem v CR a do Prahy chodime relativne casto. Ale asi by som tam nebola cely cas sama, pretoze tam mam strasne vela znamych a rodinu.
Wau, ste úžasné, ďakujem ❣️ už som si rezervovala ubytko
Mám v pláne pozrieť nejaké galérie, múzea a aj kampu
Ja nie😂ja mám rada spoločnosť tak sama určite nie. Do Prahy chodíme s kamoškami a je to náš ventil od rodín😉. No samu by ma to nebavilo.
Aj sama ,no radšej s partiou ,mám rada spoločnosť ,aj keď nemám problém sa aj tam zoznámiť 😉
Praha je moja srdcovka. Hoci kedy tam idem a kľudne aj sama. Hneď by som tam išla kľudne aj zajtra..
Ja nie. Nudila by som sa.
Nie ...čo by som tam sama robila ..ani pokecať ani nič ...pokecať pri káve, pri prechadzani mestom s partakom,partackou...
Podľa mňa ísť niekam sama je najlepšia psychohygiena.
No len pod. Ja tu zijem uz 11 rokov a stale je to pre mna srdcovka ❤️
@monillia ja som nemyslela kam v Prahe, tu už mám obehanu....ja myslím do akého štátu/Slovensko už pocestovane
jasné, prečo nie, uži si to
Ja som bola takto už v 15 sama v prahe na jesenné prázdniny s kamoškou 😍 a na zimné prazdniny sme išli do Viedne a v 16 sme boli zase v Londýne na týždeň samé ...a teraz si robím take výlety pravidelne na wellness pobyty ..nieje nič lepšie ako ten pocit keď sa nemusíš nikomu prispôsobovať ráno vstať kedy chces dat si výborne raňajky v hoteli ísť na wellness na masáž na prechádzku do mesta ..proste pre mňa je toto najväčší oddych a relax 😍❤️ keby sa dalo chodila by som takto stále ❤️
Bez problemov. Aj do vacsieho mesta😉