Chcela by som sa opýtať na počasie koncom decembra a začiatkom januára či sa nám oplatí ísť.Dostali sme veľmi dobrú ponuku a nevieme ci sa nám oplatí ísť.
@emilllll stačí čítať počasie.
Január Egypt
Priemerná januárová teplota počas dňa vystúpi na teplých 22ºC. Noci sú chladné len okolo 6ºC. Zrážky nie sú žiadne.
https://dovolenka.sme.sk/i/egypt/pocasie
Niekto sa okúpe. Ja by som tam nevliezla, keď je v noci 6 stupňov
@emilllll neodkúpes sa na 100% iba ak znesies studenšie more. Na druhej strane idealne podmienky na pamiatky a pomotat po pekných miestach. Treba si na vecer zabalit aj dlhe veci.
@emilllll my sne sa v januari v pohode kupali a v noci urcite bebolo 6 st. Tak okolo 18
@renatka100 však práve neviem ako jedny tak vravia iný zase tak.Jedny že prišli opaleny a iný zase že zima bola
@emilllll je to podla mna o stasti, ale ja by som urcite sla, bola to jedna z nasich naj dovoleniek, u nas -10 a tam krasnych 23
@renatka100 ozaj toľko stupňov ste mali cez deň?Dalo sa aj opaľovať.
@emilllll cely den sme boli na plazi, len bolo veterno, vecer sme boli v mikine a na izbach tiez v mikine tam sa nekuri
Kamarátka žila v Egypte 7 rokov a nikdy v decembri a ani januári či februári nešla do mora. Bolo jej tam chladno, tvár, telo si opáliš, ale nie je to ako dovolenka na jar, v lete. Otužilci sa nájdu medzi turistami a tí aj vliezli do vody.
@emilllll no v mori sa neokúpeš