Dovolenka v Chorvátsku - 2018

bettyb
1. dec 2017

Ahojte! 10 rokov hodíme do Talianska na dovolenku, ale tento rok by sme chceli vyskúšať Chorvátsko. Kto by vedel poradiť voľajaké dobré ubytovanie, čo už máte vyskúšané s deťmi?
Samozrejme žiadne skaly a betón, ale štrk alebo piesok s pozvoľným vstupom, a cena tak max 650 € na týždeň.
Od pláže max. 200-300 metrov.
Za Vaše rady vopred ďakujem!

klaudiaden
1. dec 2017

Najlepšie miesto pre deti v Chorvátsku s pieskom je buď Rab alebo ostrov Vir. Fakt krásna pláž, piesok, pozvoľný vstup do vody.

lenka_samorin
2. dec 2017

my sme boli s partiou a s deťmi dva roky po sebe v Zaton Holiday resort, je to super miesto na dovolenku s deťmi. A pokiaľ by ste si sami varili, tak sa do tých 650 Eur možno aj zmestíte. My sme vždy brali apartmán s 2 spálňami a polpenziou a stálo to cez 1000. Ale tá strava tam robí veľa.

erikavesela
3. dec 2017

@klaudiaden ja sim bola na vire a krasnu pieskivu plaz si predstavujem tefa inak...chorvatsko ma nanosy strku a piesku, co v skutocnosti nie je piesok ale drobny strk, preto, ked ides viac do mora tak narazis na kamene az balvany...mali smemoznost vidiet skutocne neupravene pobrezie...je to same blato...ja som teda bola v chorvatsku prvy a posledny krat...bolo tam strasne vela prachu...nic pre mna

karkana
3. dec 2017

@bettyb Chorvátsko je nádherné, nedaj sa odradiť kto hovorí inak,,,,,,,,,,,my každý rok len tam chodíme,vôbec netúžim po piesku ani dcerka, nam vyhovujú kamienkové pláže alebo štrk jemný,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,my napr. Crikvenica, je to blízko a dlhááá pláž,všade pozvolný vstup,,,,,,,,,more teplé,,,,,,,,,čisté,,,,,,jasné niekde sú tam aj kamene-boli, ale už aj tie sú upravené, niekde sú ešte aj betonové,,,,,,,,ale vždy si môžeš vybrať,,aj piesková je tam,výlety lodou,,,,,,,,vlani napr. sme boli v Selciach,,,,,,,,,,pláž super blízko k moru,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tam sme boli hotel-pavilony Slaven,sú trochu staršie,,,,,,,,,,3 dni pred odchodom dvaja dosp. a dieťa 540eur s polopenziou,ináč stál okolo 800eur,,,,,,,,,,,,,,no super bolo aj strava,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,napr. Rabac-tam boli fakt skaly v mori, tam sa mi nepáčilo,,,,,,,,,,,,ale kto vie plávať nevadí,,,,odporúčam

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mishell000
1. jan 2018

@bettyb ahoj ja som bola začiatkom augusta Sveti Filip i Jakov, je to menšia dedinka, pláž malé kamienky, malý /4roky/ sa tam vybláznil, len sme to mali trochu ďalej od pláže asi takých 7-8 minút chôdze ale nám to nevadilo....ubytovanie 2-spálňový apartmán, veľmi sme nevarili veď komu by sa chcelo kráčať toľko na izbu a variť....za ubytko sme platili na 7 dní cca 630Eur....aj to len preto že sme boli cez top sezonu...ale rozmýšľame či aj toho roku nepôjdeme zase tam

miruska34
4. jan 2018

Ahoj, prenadherne miesto v Chorvatsku je v okoli letoviska BRELA. Jedine minus je ubytovanie v kopci, ale da sa to vsetko zvladnut aj s kocikom. Za ten nadherny obzor a cca 4km dlhu promenadu pozdlz mora to stoji. Boli sme v lete 2017, mame styri deticky 17, 14, 4 a 1 rok a vsetkym bolo vyhovene co sa plaze tyka a tiez zabavy. Jednoznacne odporucam.

111horalka111
5. feb 2018

@miruska nemozete poradit cez co hladat ubytko? Alebo nemate presny typ na ubytko? Dakujem.

111horalka111
5. feb 2018

@karkana nemozete poradit cez co hladat ubytko? Alebo nemate presny typ na ubytko? Ja vobec neviem cez co hladat. Ked hladam cez agentury, tak je to nesmierne drahe a na nasu patclennu rodinu to vychadza cez 1800 eur iba ubytko. Vopred dakujem.

miruska34
5. feb 2018

www.brela.hr , alebo priamo zadate casti Brely t.j
Stomarica 1,2,3,4...
Podrace 1,2,3,4... a vyhlada Vam ubytovanie na tej adrese, staci uz len priamo prostrednictvom mailu oslovit majitelov, popisat pocet dospelych a deti, a ti Vam vo velmi kratkej dobe odpisu.

miruska34
5. feb 2018

@111horalka111 My sme 6- clenna rodina a da sa zohnat aj za 100 eur/den pekne ubytovanie, len to zaberie viacej casu. Urcite pohladajte, Brela je krasna. Tento rok sa tam opat vraciame.

111horalka111
6. feb 2018

@miruska34 moc dakujem za odpoved 🙂 Oslovujete majitelov priamo cez tuto stranku www.brela.hr?

111horalka111
6. feb 2018

@miruska34 prepacte, ale este otazka....na tej stranke www.brela.hr nevidim nikde ceny hotelov...To je potrebne si cenu u majitela vyziadat? Dakujem :D

miruska34
7. feb 2018

@111horalka111 Dobre rano, priamo sa kontaktujem na majitela prostrednictvom tej stranky, alebo si hladam ubytovanie zadanim adresy a popisneho cisla a najde Vam ubytovanie na tej adrese. Napr. Podrace 1,2,3... Brela, Stomarica 1,2,3.... atd.

pininka
7. feb 2018

@bettyb ahoj, aj my sme roky chodili do talianska a teraz ideme prvykrat do chorvatska, lebo som tam este nebola, ani deti. Vyberanie bolo dost dlhe, nakoniec sme nasli ubytko, chceli sme aj bazen, lebo mame aj velmi male dieta a to sa moze v mori este bat, tato poziadavka plus strava vychadzala brutal draho. Tak ideme bez stravy do Cierkevnice. Je tam viacero plazi. Sama som zvedava ako to tam bude, snad neolutujeme,lebo v taliansku sme boli vzdy max spokojni.

111horalka111
7. feb 2018

@pininka ahoj, kde do talianska by ste vedeli odporucit? Miesto aj cenovo? Alebo aj konkretne ubytko? dakujem

bubinko1506
7. feb 2018

Ahojte, s muzom milujeme Chorvatsko a chodime tam kazdy rok. Len tento rok uz zacinam byt zufala, ktore mestecko vybrat. Mali by byt medzi Zadarom a Splitom, kvoli detom hladame dostatok prirodneho tiena na plazi, rovnako aj na prechadzky s kocikom. Velmi sa nam pacil Primosten.
Nemate prosim skusenosti s mesteckami Brela a Baska Voda ohladom tiena na plazi? Alebo mi viete poradit nieco ine? V Biograde sme uz boli. Dakujem

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pininka
7. feb 2018

@111horalka111 my sme chodili rozne, ale najviac sa nam pacilo v lido di spina, apartmany michalangelo. Ubytko bolo super, bolo to ale bez stravy. Blizko k moru, more super aj pristup.

111horalka111
7. feb 2018

@pininka mooooc ďakujem 🙂

lubiss
7. feb 2018

my chodíme v podstate uz len do chorvatska a to som presla taliansko, grecko, bulharsko, ostrovy a myslim ze ste sa dobre rozhodli podla mna je taliansko spinave more ani nehovorim v chorvatsku je nadherne ciste more da sa super potapat....v podstate vsade su kamienky a to kde tvrdia ze je piesok tak je to len drobny strk jedine co ozaj ze bol piesok bolo v Biograde na moru jedna plaz..co sa tyka chorvatska bola som Tučepi, Crikvenica, Biograd, Hvar, Tento rok Ideme do Omišu...najmenej sa mi pačilo v Crikvenici nakolko su tam spoplatnene plaze v jednom dost dlhom useku len na okraji mesta nie...ale ubytko sa da zohnat lahko staci pogooglit myslim ze su aj stranky kde s napriamo spojis s majitelom a nie je problem sa dohovorit

pininka
7. feb 2018
bubinko1506
7. feb 2018

@alenah31 super, dakujem, pozriem aj Promajnu, tam sme este neboli a asi aj Zivogosce, aj ked je to uz dost nizko☺

bettyb
autor
7. feb 2018

@111horalka111 Podľa toho,aké máte nároky. Nám sa veľmi páči Bibione. Najlepšie nájsť cez agentúry priamo tam. AZ group a Casa Mare. V Bibione je strašne veľa možností. My sme chodili vždy cez tieto agentúry a stále bolo super.

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bubinko1506
7. feb 2018

@alenah31 v malej dube sme boli - plaz aj more boli super, len dedinka bola strasne malinka. Ale to bolo 8 rokov dozadu

swwan
22. feb 2018

@111horalka111 ahoj,ak sa môžem opýtať...,vy ste boli konkrétne kde ubytovaní? Hľadám niečo pre 2 dospelých,deti 11 a 14 rokov. Ďakujem

jemrykka
10. mar 2018

Ahojte, chcem sa spytat rozmyslala m nad ubytovanim v Opatiji, boli ste niekto s detmi? je to blizko autom , minuly rok sme boli v Bibione a casovo to vychadza rovnako...dakujem za každy postreh🙂

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jane24
1. máj 2018

My mame tento rok dost problem...neviete niekto poradit hladame apartmanovy dom dost blizko plaze cca 70-100m maximalne..ideme 3 rodiny s detmi 2+2,3+2,2+2. pozvolny vstup..plaz aj s tymi ich borovicami a ziadne velke balvany blizko plaze.. stredna dalmacia najlepsie.velmi dakujem za akekolvek tipy