Dovolenka so 7 ročným dieťaťom

meca
15. júl 2014

Baby chcem zobrať krstniatko niekde na pár dní na dovolenku môže byť Slovensko aj zahraničie. Dajte mi prosím nejaké tipy minulý rok som bola s ním sama pri mori a tento rok chcem niečo iné. Ďakujem.

mata128
15. júl 2014

@meca Velky Meder -thermalcorvinius

meca
autor
15. júl 2014

dakujem 🙂
@mata128

bonaqa2013
15. júl 2014

Skús ísť na hory. Tatry, Roháče...

janinah
15. júl 2014

7 ročný ti už sám povie,či chce plávať a vo vode byť,či chce po horách loziť /môj 8r. by sa turistikou znudil/ či chce ísť na zámok,hrad...pozri Oravu,tam je zámok,kúpalisko,skanzen,turistika,vláčik..

horana
16. júl 2014

Spytat sa samotneho dietata, resp. nenapadne z neho rozhovorom vytiahnut ake ma asi preferencie, potom to dat nejak dokopy so svojimi preferenciami a zaroven fin. moznostami.

Fakt ze turisticke dovce to treba aby k tomu dieta niekto viedol, hlavne v dnesnej prestimulovanej dobe, ked ponukame od utleho detstva iba animacie, ihriska a zabavky a potom sa divime ze sa sam od seba - akurat tak nudi, nieto este vyvinut namahu 😠

luki7
16. júl 2014

Odporučila by som hotel Chopok v Jasnej.
1.,2. a 3.8. bývajú na Hrebienku Medvedie dni.Je to veľmi vydarené podujatie pre deti.Ubytovať sa môžete v hotely Atrium v Smokovci,ktorý je kúsok od pozemnej lanovky.

1tomasko
16. júl 2014

odporucam www.penzionpohoda.sk pekne prostredie kupanie v bazene cely den 2 minutky od vlacika smerom do tatier a priamo pod tatrami za skvelu cenu